RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abiii dikkat etmedim , silü stunın tipini deistirmisler ^^ fizikten mecik e gecmis ^^^^^^^^ swift olarak bayram ediyorum su anda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kotf. jungler carry olmuş. practice te 3.45sn 371gpm gibi bişey yaptım. bildiğin siliyorsun ormanı tık etmeden. nerf isticekler. wb den legi den filan hızlı ve seri kasabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 secret shop nolmus ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abi siluettenin eearly gameini nerflemisler be oh iyi 3 dmg demek stacklenince 30 deil 15 vurcak demek ki huzur ayrica bh ve tree entresan olmusda tree sight oyundaki en imba seydi kaldirmalari uzucu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ya herşeyin içine etmişler gene. bug dolu oyun. bazıları shoptan item alamıyormuş, hero seçme ekranındaki mmr ile statlardaki mmr arasında 15 puan fark var(benim icin). hero ekranındaki doğru olan. acaba farkındalar mı merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 BonePART said: abi siluettenin eearly gameini nerflemisler be oh iyi 3 dmg demek stacklenince 30 deil 15 vurcak demek ki huzur ayrica bh ve tree entresan olmusda tree sight oyundaki en imba seydi kaldirmalari uzucu oldu nesi imba be 200 goldluk itemla counterlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 berkay kaç senedir girmiyosun oyuna gsdas ağaçları artık uzaktan patlatıyosun yanına girmene de gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abi furion u eklemek varken of, gitmişler onun skilli kotf a vermişler. oha regen ve invisi de birleştirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 peki giremiyoruz oynada anamadigim soru su invis olunca mi regen geliyo sadece yoksa invisden cikinca regen kaliyo mu invis gitsede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 furion lüzumsuz bi heroydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 invisten çıkınca regen kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ulan bu ne ya ! Yıllardır değişmeyen heronun ağzına etmişler. S2 harbiden bir cacık anlamıyor bu işten. Sürüyle bug var, kimse oyuna giremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Sadece heroda bug varsa baning ick girin banlayın. Yada şimdi bende giricem ona göre mod seçeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ne gibi buglar var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Sürekli "unknown error" gibi bir bela var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Silüheti nerflemeleri iyi olmuş çok imbaydı. Dotadan kopyalanan herolar ve betadan kalma herolar yeni herolara göre çok zayıf kalıyor ya. Tremble ra silü nomad dördü de unbalanced bence. Zaman geçtikçe nerfliyorlar ama şu ayarı baştan yapabilseler keşke. Mesela son 3 haftadır her oynadığım oyunda bi ra vardı bunaldım resmen heriften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ra geleli 1 hafta felan olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Aman işte geldiğinden beri her oyunda bir ra var demek istedim : ) 3 haftadır düzenli oynuyorum. Şimdi de muhtemelen koptf op olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ben şeyi anlamıyorum Cuma günümü yapmak lazım bu server işlerini. Çok saçma bir davranış bence yaptıkları. Patch yapana kadarda stabil hale getirselerdi bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 umutlu bekleyiş sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Allah belanı versin S2! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ya arkadaş 1800 oyunlarına felan girdim mmde lan ne kadar kötü ya, courieri öldürüp geri courier satın almayan nomad mı dersin, 1 1 0 oyun bitiren nullfire lı flint mi dersin allah belalarını versin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yeni agac cok imba ve elenceli shield axe pot basladim 2 1 2 3 2 4 felan gittim sirf jungle kastim 7 e 1 bitti alchemist steam boot brutalizer ustunede iste isikli seyden kastim adini unuttum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 mock sanırım o ışıklı şey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ışık saça saça vuran paladinler geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar