Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Bizzat ben vurdum Match ID verebilirim... Bu arada şu takım çok ezici olabilir: Pestilence(Tank/Stunner) + Demented(Support) + WildBeast(Carry) + Deadwood(Ganker/Stunner) + Nymphero(Support/Stunner) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Lord_Argos said: Pestilence'in ulti ile 2.5k hpli blacklegionlu adama tek attığına şahit oldumda (= İyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Lord_Argos said: Bizzat ben vurdum Match ID verebilirim... Bu arada şu takım çok ezici olabilir: Pestilence(Tank/Stunner) + Demented(Support) + WildBeast(Carry) + Deadwood(Ganker/Stunner) + Nymphero(Support/Stunner) atsana abi izleyim :P süreyide biliyosan yazsan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Replayi şimdi izledimde 2.4k hpsi var cidden ama tp olur olmaz bir kere vurmuş attackspeedden olsa gerek benim bile gözümden kaçmış slowda izleyince farkettim :D Ama bugün denicem cidden atarmı atamazmı banada atamaz gibi gelmeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 blacklegion bi işe yaramaz orda aga da tek atamaz 2.4k hpli adam ama 3-4 atar diğer itemlara bağlı olarak, çok attık biz zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Alch bones stacklanıyor, shared cooldown deil. 5 tane alch bones farklı farklı kullanılabiliyor. Wild soul deminki oyunumda gitti 5 tane kendine yapmıs, 3 tane de ayısına, AS almıs basını gitmis zaten, üstüne darphane gibi gold basıyor adam. Fixlerler insallah (masallah). Ormana giden herolar ucar böyle olursa. Adamı 5 dakka bıraktık oyunu satın aldı S2'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Çok hoş olmuş Aluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Ben çok beğenmedim özellikle 2. skill'in cast time'ı düşmesi lazım gibi geldi.Global olarak atıncada saatlerce sürede gidiyor , uzaktaki adamı onunla vurmak çok zor gibi.(bu gibiler daha 2 kere oynadığım için :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 aluna güzel göründü de 10 + oyundan(icinde aluna olan) sonra pek bir işlevi olmadıgını görüyorum, birşeyler eksik gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 İnanılmaz fazla farm gerekiyor Alunaya ama o farmı alınca çok iyi dmg yapıyor yandan. Main carry olarak değil belki ama semi-carry olarak çok iyi bir hero. Diğer yandan line'da çok iyi baskı kuruyor özellikle int ve agility herolarının çok başını ağrıtıyor. Ama survival olarak çok eksik bir hero bence. Genel olarak iyi, unbalanced olmayan bir hero. Early'de ezilimiyor, Late'de yalan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Kısmen başarısız bir hero güzel olmasının yanında. Çok rahat piç edilir , çok güzel oynayan da arada bir çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 http://www.heroesofnewerth.com/ alienware 100 gold coin dağıtıyormuş, 1600 tane kalmıştı ben bunu yazdığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kaptim goldu sagolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kaptım bende bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 9793 kaldı, teşekkürler paylaşım için (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 1888 tane kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 http://www.ressim.net/61/upload/20950e7a.jpg Daha iyisini yapan varmı? 35-0 Not: Amaç ne derseniz, ölmeden max kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Kampanya yapmışlar aldığınız gold x2. Haber veriyim didim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 @Lord_Argos hon changelogs başlığı ile alakası nedir anlayamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 oha helal ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 @S-H Ayrı bir başlık mı açayım yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bir yere yazmak zorunda mı hissettin kendini? her noob tokatlayan buraya yazsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 35-0 ama bu ya, boru degil ki helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 her ne kadar pati oyunları içinde olsa http://forum.paticik.com/read.php?34,2136359 buraya koyabilirdin yada evet ayrı topic açabilirdin çok iyiyim ezdim filan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 abi adam hon tarihini degistircek bi harekette bulunmus, nereye accak baska? 35-0 . Gerci 35,5 yapamayan bizden degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar