sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sigara içen kardiyalog tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 5 yıl insanlar denize girerken tatil yaparken boyun kadar notlarla cebelleş, temmuzun ortasında 23 tane finalle boğuş yeşilaycı bile olsan başlarsın sigaraya. p.s sigara dişlerinize zararlı arkadaşlar içmeyin içirtmeyin saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sipeyskeyk said: sigara içen kardiyalog tanıyorum. bende karmonolog tanıyorum napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bu kadar çok ortak noktanız varsa buluşun saat kulesinin altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 senin altında buluşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kötü yere çekme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 6 aydır sigara içmiyorum ama bugun italyadan arkadasımla buluşcam. gelirkende bana lucky strike getirmiş..umarım o paketle kalırım bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hala içmiyorum fak ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 olm sigara bırakılır mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ben de içmiyorum aralık başından beri bu süre zarfında duman olarak 2 sefer nargile içtim sadece ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 En büyük sıkıntısı kilo almaya başlamak. Biz 3 arkadaş bıraktık. Diğer 2si kilo aldıkları için dahada strese girdiler 3 ay sonra başladılar. Ben her akşam çıkıp 40 dk koştuğum için kilo almadım. 6 ay içmedim fakat sonra bende başladım. Ama hergun koşu çok iyi. Hem zihni rahatlatıyor yada sebebi nedir bilmem koşudan sonra hiç aklıma sigara gelmezdi. hemde sağlığına sigrayı bırakma yanında sporla destek olduğundan extra motive oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ben yeni başladım daha dogrusu sıkıntılı oldugumda içerdim ama yeni cigere cekmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Buddha said: En büyük sıkıntısı kilo almaya başlamak. Biz 3 arkadaş bıraktık. Diğer 2si kilo aldıkları için dahada strese girdiler 3 ay sonra başladılar. Ben her akşam çıkıp 40 dk koştuğum için kilo almadım. 6 ay içmedim fakat sonra bende başladım. Ama hergun koşu çok iyi. Hem zihni rahatlatıyor yada sebebi nedir bilmem koşudan sonra hiç aklıma sigara gelmezdi. hemde sağlığına sigrayı bırakma yanında sporla destek olduğundan extra motive oluyorsun. ben bir aydır paket almayı bıraktım. iki günde üç tane falan içiyorum birisi uzatırsa işte anca. gidip de istemiyorum da kimseden. tamamen bırakmış olmamama rağmen altı kilo aldım direk. hafiften spora başladım destek olsun diye. ama fazla zorlamıyorum çünkü zaten 59 kiloydum (boy 180) o yüzden işime geliyor açıkçası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 koşmak dünyanın en güzel şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Buddha said: En büyük sıkıntısı kilo almaya başlamak. Biz 3 arkadaş bıraktık. Diğer 2si kilo aldıkları için dahada strese girdiler 3 ay sonra başladılar. Ben her akşam çıkıp 40 dk koştuğum için kilo almadım. 6 ay içmedim fakat sonra bende başladım. Ama hergun koşu çok iyi. Hem zihni rahatlatıyor yada sebebi nedir bilmem koşudan sonra hiç aklıma sigara gelmezdi. hemde sağlığına sigrayı bırakma yanında sporla destek olduğundan extra motive oluyorsun.6 aydan sonra niye içtin ki bi daha? bi de o kilo alma olayı bi bende olmadı, halbuki yatışlardayım paso spor olarak tavla fln anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 abi fizyolojik dengemi seviyorum ya ^_^ bırakmadan önce 58-62 arası takılırdım (boy 1.77) bıraktıktan sonra 68-72 arası takılıyorum. öküzler gibi yesem de kilolar bunlar, 5 gün aç kalsam da bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Bende kilo almıyorum sigarayı bırakınca kilo alıyorum diye spor yapmıyordum. Hazır bırakmış sağlıksa tam olsun diye. Ama ben çok mideme düşkün olmadığımdan yemeği ihtiyaç olarak gördüğümden yoksa bırakıp çok kilo alanlar var. 6 ay sonra niye başladım bende bilmiyorum başladım gitti işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 6 ay oldu. 10 kilo aldım, selam. sigara içerken spor yapıyordum bırakınca sporu da bıraktım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 senko said: olm sigara bırakılır mı lan aslinda birakmamaya calismaktansa hic baslamamak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 valla ben sigarayı bırakmak gibi bir düşünceye sahip değilim.15 senedir içiyorum 1 kere denemedim bırakmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ben de bırakmak gibi bir düşünceye sahip değilim. günde 0.15 tane falan içiyorum. belki biraz daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 yok yarım paket felanda ben iciyorum veya ortalam 0.75 ama asla bir paket olmadı.bide sigara içmeyenlerin içenleri acınası yaratıklar olarak görmesi ve bırak şu mereti demeleri fitil ediyor beni,sırf şu sinirden bi ülke kurup tütün yetiştirip,vatandaşlara beleşe dağıtırım ve sigara içmeyenlerin girmesini yasaklarım. Arkadaş havaalanlarında yasakladınız sesimizi çıkarmadık,parklarda yasakladınız çıkarmadık,kahvelerde yasakladınız yine ses çıkarmadık ... Tehlikenin Farkındamısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Valla benim boğazım ve dilim çok kötü oldu sigara yüzünden ama bırakmaya gerek yok zaten ölücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 benim taktiği uygula dostum,kısa paket iç o dalın yarısında da at gitsin:D yani bir nevi %25 bile zehirlenmiyorum diye kendimi kandırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Sigarayı bıraktım değil kurtuldum demen lazım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar