SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 oğlak kuzu valan geçicen ne varsa kova erkeğinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ikizler oğlak hayatta uymaz ikizleri de hiç sevmem ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ikizler diye burç mu olur abi uymaz türke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 oğlak çok rerörerödür. harbi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 SeaGle said: ikizler diye burç mu olur abi uymaz türke hadi burç olmasa neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 burç olmasa evet olabilir 2in1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 wastyrx said: napae said: Boku çıktı artık. :) Katılıyorum bide şeyi merak ediyorum. Sen bi erkek olarak yeni tanıştığın kıza hangi burçtan olduğunu mu soruyorsun direk? O_o incelik olsun diye doğum gününü sorarım dogal olarakta dogum gününü söyleyince aşagı yukarı hangi burçtan oldugunu bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 burca inanmışlar ahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 la sokmadıgınız kalıp kalmadı ikizler erkeğini bizden eğlenceli anlayışlı bir erkek var mı dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Killer said: burca inanmışlar ahsdf inanmak değil her insan aşagı yukarı azda olsa özelliğini taşir kendimden biliyorum kskflf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Killer said: burca inanmışlar ahsdf sana inanalım o zaman ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 gecko süpersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 oha300 said: incelik olsun diye doğum gününü sorarım dogal olarakta dogum gününü söyleyince aşagı yukarı hangi burçtan oldugunu bilirim Humm hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Doğum günü sormak incelik değil yalnız. Onu bil de öyle sor sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 oğlak burcu kadını paragözdür. istisnası yok. kimileri bi tarafını çıkartır bunun,kimisi makul ölçülerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 gecko said: Killer said: burca inanmışlar ahsdf sana inanalım o zaman ne dersin? inan. hiç olmassa somutum yengeç erkeğinin neredeyse %90 özelliklerini taşıyorum. ama hala inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bende Oğlak. Şaşırtıcı bir şekilde hemen hemen bir çok özelliği de var bende; Annem de oğlak, hiç para göz değildir. İki oğlak aynı evde zaman zaman inat sorunları yaşasa da, gayet düzenli olabiliyorlar. Oğlak dediğin insanda gizli liderlik ruhu vardır, çalışkandır, zekidir sdf, temizdir, inatçıdır, bir şeyi kafasına koyarsa yapar. Duygusallık ise, mantık bazen duyguların üstüne çıkabiliyor. ha burçlara inanıyor muyum? pek değil ama lanet olsun işte tüm özellikleri hemen hemen bana uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 <--- oğlak. epiciz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sözlükte ""oglak burcunun erkegi" ile yakinlasmak, anlasmak, sevgili olmak gibi bir zorunluluk hissederseniz hemen vazgecin. bes para etmezler. yuzlerine bakmaya bile tenezzul etmeyin." demişler, yüzde 100 katılıyor, kendimden biliyorum. hayır oğlak burcu erkeğine yazmadım tabii ki de hınzırlar sizi. ben oğlağım da ordan şey ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 o yüzden kimse sevmiyo lan beni neyse adımız çıkmış 9 a inmez 8 e salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ben de oğlağım, erkeğim ben. oğlak oğlakla anlaşamıyoda oğlak erkeği terazi kadınıyla çok iyi anlaşıyor bir süreliğine sadece. 1 buçuk yıl falan oldu etti. kovayla çok iyi anlaşıyorum ama tam istediğim gibi. tartışılmaz diyebilirim. tadından yenmiyor mükemmel. hatta şu anda bile bu durumum var, tatlı güzel lan sevdim fds.. ayna gibi aynı ben. :D fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 teraziden nefret ediyorum. allahin dengesizleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sen oğlak değilsin len! :D sende kovasın :) yerini bil. aynam:)B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 dory said: teraziden nefret ediyorum. allahin dengesizleri. eski sevgilisi teraziymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 eski ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar