Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oğlak burcu

oha300

Öne çıkan mesajlar

wastyrx said:

napae said:

Boku çıktı artık. :)

Katılıyorum bide şeyi merak ediyorum. Sen bi erkek olarak yeni tanıştığın kıza hangi burçtan olduğunu mu soruyorsun direk? O_o

incelik olsun diye doğum gününü sorarım dogal olarakta dogum gününü söyleyince aşagı yukarı hangi burçtan oldugunu bilirim
Sosyal ağlarda paylaş

bende Oğlak.

Şaşırtıcı bir şekilde hemen hemen bir çok özelliği de var bende;

Annem de oğlak, hiç para göz değildir. İki oğlak aynı evde zaman zaman inat sorunları yaşasa da, gayet düzenli olabiliyorlar.

Oğlak dediğin insanda gizli liderlik ruhu vardır, çalışkandır, zekidir sdf, temizdir, inatçıdır, bir şeyi kafasına koyarsa yapar.

Duygusallık ise, mantık bazen duyguların üstüne çıkabiliyor.

ha burçlara inanıyor muyum? pek değil ama lanet olsun işte tüm özellikleri hemen hemen bana uyuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sözlükte ""oglak burcunun erkegi" ile yakinlasmak, anlasmak, sevgili olmak gibi bir zorunluluk hissederseniz hemen vazgecin. bes para etmezler. yuzlerine bakmaya bile tenezzul etmeyin." demişler, yüzde 100 katılıyor, kendimden biliyorum.
hayır oğlak burcu erkeğine yazmadım tabii ki de hınzırlar sizi. ben oğlağım da ordan şey ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de oğlağım, erkeğim ben.
oğlak oğlakla anlaşamıyoda oğlak erkeği terazi kadınıyla çok iyi anlaşıyor bir süreliğine sadece. 1 buçuk yıl falan oldu etti.
kovayla çok iyi anlaşıyorum ama tam istediğim gibi.
tartışılmaz diyebilirim. tadından yenmiyor mükemmel.
hatta şu anda bile bu durumum var, tatlı güzel lan sevdim fds..
ayna gibi aynı ben. :D fdsfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...