Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Norvec polisinin hatasi türk kadini öldürdü.

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

said:
Polis, ambulansı soran ölen kadının kızı ve damadına karşı şiddet uyguladı. Olay kameralara saniye saniye yansıdı. Edinilen bilgilere göre olay, kayınvalidesinin kalp krizi geçirmesi üzerine damadı ambulansı arayarak yardım istedi.

Ancak ambulansın gelmemesi sonucu ısrarlı aramalar sürdü ve sonrasında olay yerine polis ekibi geldi. Polise ambulansı soran damat Fedai Uçarlı ile polis arasında başlayan tartışma polisin ölen kadının kızı ve damadını yere yatırması ve sert kullanması ile sonuçlandı.

Türkiye’nin Oslo Büyükelçiliği, olay hakkında gerekli soruşturma başvurusunun Norveç makamlarına yapıldığını belirtti. Fedai Uçarlı, 6 yıldır oğlu Kutluay Tulum ve kızı Canan Uçarlı ile birlikte yaşayan, ancak oturma izni verilmediği için Norveç makamlarıyla davalı olan Döndü Tulum’un, Pazar günü aniden hastalanması üzerine yaşanan olayda 6 kez aranan ambulans yerine evlerine gelen 7 kişilik bir polis ekibinin geldiğini ve eşi Canan Uçarlı ile birlikte Norveç polisi tarafından göz altına alındıklarını söyledi.

http://www.iha.com.tr/haber/detay.aspx?nid=103894&cid=4

Evet, bize durmadan insan haklari hakkinda ders verenlere bakin siz .
Sosyal ağlarda paylaş

Polisin hatası ne oluyor ki tam olarak burda?

Ambülanstan sorumlu değil polisler sanırım, spam üzerine gönderilmişler. Muhtemelen o anın paniği sinire dönmüş, polise atar yapmışlar, polis de vermiş odunu bellerine.

Hata varsa geç giden ambülanstadır en fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

oha ne salakça.
ben de bi kere polisi 398934 kere aramıştım iyi dayak yememişim gelince.

gelmiyosa napsınlar,annesi ölüyo kalp krizinden aricaklar tabi?
bakalım davutoğlu'ndan vs ne gibi bi tepki gelicek.
yalnız sırf bu yüzdense baya hayvanlık.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fedai Uçarlı, 6 yıldır oğlu Kutluay Tulum ve kızı Canan Uçarlı ile birlikte yaşayan, ancak oturma izni verilmediği için Norveç makamlarıyla davalı olan Döndü Tulum’un, Pazar günü aniden hastalanması üzerine yaşanan olayda 6 kez aranan ambulans yerine evlerine gelen 7 kişilik bir polis ekibinin geldiğini ve eşi Canan Uçarlı ile birlikte Norveç polisi tarafından göz altına alındıklarını söyledi.

al işte cevap burada bir taş 2 kuştan kurtulalım zihiniyeti mi yoksa...

Bize insan haklarında ders vermeye çalışan ama bırakın orada oturma iznini,turist vizesi için donuna kadar belge isteyen bilmem ne muamelesi çeken AB hastayım sana
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:

Ambülanstan sorumlu değil polisler sanırım, spam üzerine gönderilmişler. Muhtemelen o anın paniği sinire dönmüş, polise atar yapmışlar, polis de vermiş odunu bellerine.

abi benim annem babam kalp krizi geçirecek, ambulans gelmeyecek üzerine bir de polis gelecek kusura bakma da "he pardon" falan demem o an.
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:

haberlerde izledigim kadariyla, adam ambulansi ariyo iste.
panik halinde adam haliyle, gelmemeleri üzrine tekrarliyo bu islemi. hakaret etmis de olabilir tabi o modla. o psikolojiyi anlamak, empati yapmak zor degil yani.
santraldaki lavuklar da polisi ariyolar. polis ambulanstan önce gidiyor oraya.
aslinda sadece polisin sucu degil, ikisinde de hata var.
yabancilara karsi bakis acilarini anlamak pek zor degil aslinda
Sosyal ağlarda paylaş

Alakası yok kendi milletini kötülemekle.

Haberin sunuluşu baştan hatalı. "Polisin hatası Türk kadını öldürdü" deyince sanıyorsun ki adamlar gidip evi basmışlar, kadını vurup öldürmüşler. Haberi okuyosun, ambülans geç kaldı diye polisi defalarca arıyorlar, adamlar da "Ne oluyor lan?" diye eve gidiyorlar. Tartışma başlıyor sonra -ki sanmıyorum ki bu tartışmayı polis başlatmış olsun-, tartışma şiddetlenince de polis fiziksel müdahalaede bulunuyor.

Nedir yani burda polisin hatası, nasıl öldürmüşler kadını tam olarak?
Sosyal ağlarda paylaş

tamam bizim polisten bi cacık olmazda.

nerde yurttaşlarımızı koruyan ccc gençliği ahah.bizim millet böyle şeylerde tek fikir olurdu yahu.

nasıl bir düz mantık fışkırıyor yahu.tamam polis kadını öldürdü hatalı haber de sonuçta kadın hata yuzunden olmus.ha polis ha ambulans :)

polis bide dayak atmış işte.dayaktan ölseler yine hak etmiş dersiniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

xieon said:

o değil de niye annenin ölümü polise bağlaniyor?

söle bisi. polis gönderceklerine ambulans da yolayabilirlerdi.
tabi bu polisin degil santraldekilerin sucu daha cok fakat
yine de orda insan gibi dinleselerdi, insan yerine konulsaydi o insanlar ordaki kadincagiz polis arabasiyla bile hastaneye yetistirilebilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

off cımbızla laf çekip cevap veriyor ya.sapık sandık olayı değil tabiki.sonuçta sürekli aramalarından dolayı olay cıkmış.bende buna sapık sandık türünden yaklaştım.oo ayar vericek alıntılık yer buldum diye heycanlandın

harbiden norveçliymişsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...