vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 said: Polis, ambulansı soran ölen kadının kızı ve damadına karşı şiddet uyguladı. Olay kameralara saniye saniye yansıdı. Edinilen bilgilere göre olay, kayınvalidesinin kalp krizi geçirmesi üzerine damadı ambulansı arayarak yardım istedi. Ancak ambulansın gelmemesi sonucu ısrarlı aramalar sürdü ve sonrasında olay yerine polis ekibi geldi. Polise ambulansı soran damat Fedai Uçarlı ile polis arasında başlayan tartışma polisin ölen kadının kızı ve damadını yere yatırması ve sert kullanması ile sonuçlandı. Türkiye’nin Oslo Büyükelçiliği, olay hakkında gerekli soruşturma başvurusunun Norveç makamlarına yapıldığını belirtti. Fedai Uçarlı, 6 yıldır oğlu Kutluay Tulum ve kızı Canan Uçarlı ile birlikte yaşayan, ancak oturma izni verilmediği için Norveç makamlarıyla davalı olan Döndü Tulum’un, Pazar günü aniden hastalanması üzerine yaşanan olayda 6 kez aranan ambulans yerine evlerine gelen 7 kişilik bir polis ekibinin geldiğini ve eşi Canan Uçarlı ile birlikte Norveç polisi tarafından göz altına alındıklarını söyledi. http://www.iha.com.tr/haber/detay.aspx?nid=103894&cid=4 Evet, bize durmadan insan haklari hakkinda ders verenlere bakin siz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bunu az önce haberlerde gördüm kamera çekmiş falan kızıyla kocasını tartaklıyorlar baya. ama durduk yerde yapmamışlardır herhalde? ambulans çağırınca polis neden gelmiş onu da anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 tvde izledim ben de. yerlerde sürüklüyorlardi resmen. ambulansi aramislar, gecikmesi üzerine spamlemisler baya sanirim. ve bunun bir yardim cagrisi deil de tehdit olarak algilanmasi üzerine polisler gelmis iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Polisin hatası ne oluyor ki tam olarak burda? Ambülanstan sorumlu değil polisler sanırım, spam üzerine gönderilmişler. Muhtemelen o anın paniği sinire dönmüş, polise atar yapmışlar, polis de vermiş odunu bellerine. Hata varsa geç giden ambülanstadır en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 oha ne salakça. ben de bi kere polisi 398934 kere aramıştım iyi dayak yememişim gelince. gelmiyosa napsınlar,annesi ölüyo kalp krizinden aricaklar tabi? bakalım davutoğlu'ndan vs ne gibi bi tepki gelicek. yalnız sırf bu yüzdense baya hayvanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 said: Fedai Uçarlı, 6 yıldır oğlu Kutluay Tulum ve kızı Canan Uçarlı ile birlikte yaşayan, ancak oturma izni verilmediği için Norveç makamlarıyla davalı olan Döndü Tulum’un, Pazar günü aniden hastalanması üzerine yaşanan olayda 6 kez aranan ambulans yerine evlerine gelen 7 kişilik bir polis ekibinin geldiğini ve eşi Canan Uçarlı ile birlikte Norveç polisi tarafından göz altına alındıklarını söyledi. al işte cevap burada bir taş 2 kuştan kurtulalım zihiniyeti mi yoksa... Bize insan haklarında ders vermeye çalışan ama bırakın orada oturma iznini,turist vizesi için donuna kadar belge isteyen bilmem ne muamelesi çeken AB hastayım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 oha onu atlamisim ben. iyi de oturma müsadesi verilmedigi zaman, sinir disi edilmiyor musun? o hakka sahipler diye biliyorum ben. ne davasi hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Heh bizde iki aşağıdaki hümayinci(ne ise işte) kızın polise direndiği için götürülmesini çok hayvanca bulup göz yaşı dökmüştük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Cassiline said: Polisin hatası ne oluyor ki tam olarak burda? Ambülanstan sorumlu değil polisler sanırım, spam üzerine gönderilmişler. Muhtemelen o anın paniği sinire dönmüş, polise atar yapmışlar, polis de vermiş odunu bellerine. Hata varsa geç giden ambülanstadır en fazla. abi benim annem babam kalp krizi geçirecek, ambulans gelmeyecek üzerine bir de polis gelecek kusura bakma da "he pardon" falan demem o an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Evet, eminim ambülans istendiğinde arayanların özgeçmişini araştırıp polis göndermişlerdir "Gidip şu pis Türkler'i iyice bi dövün de görsünler ambülans istemek neymiş" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 o diilde türk polisi dövünce öyle böyle adamlar türkü dövünce haklı ahahah bide ciddi ciddi adamları haklı cıkmak için sebepler uretilmiş.kimsede dememişki norveç polisinin taaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Kendi milletini kötülemek son trend abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 6 kişilik polis ekibi gelseydi affedebilirdim, ama 7 kişi.. * GÖZÜNÜ KAN BÜRÜR * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Cassiline said: Polisin hatası ne oluyor ki tam olarak burda? Ambülanstan sorumlu değil polisler sanırım, spam üzerine gönderilmişler. Muhtemelen o anın paniği sinire dönmüş, polise atar yapmışlar, polis de vermiş odunu bellerine. Hata varsa geç giden ambülanstadır en fazla. haberlerde izledigim kadariyla, adam ambulansi ariyo iste. panik halinde adam haliyle, gelmemeleri üzrine tekrarliyo bu islemi. hakaret etmis de olabilir tabi o modla. o psikolojiyi anlamak, empati yapmak zor degil yani. santraldaki lavuklar da polisi ariyolar. polis ambulanstan önce gidiyor oraya. aslinda sadece polisin sucu degil, ikisinde de hata var. yabancilara karsi bakis acilarini anlamak pek zor degil aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 o değil de niye annenin ölümü polise bağlaniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Alakası yok kendi milletini kötülemekle. Haberin sunuluşu baştan hatalı. "Polisin hatası Türk kadını öldürdü" deyince sanıyorsun ki adamlar gidip evi basmışlar, kadını vurup öldürmüşler. Haberi okuyosun, ambülans geç kaldı diye polisi defalarca arıyorlar, adamlar da "Ne oluyor lan?" diye eve gidiyorlar. Tartışma başlıyor sonra -ki sanmıyorum ki bu tartışmayı polis başlatmış olsun-, tartışma şiddetlenince de polis fiziksel müdahalaede bulunuyor. Nedir yani burda polisin hatası, nasıl öldürmüşler kadını tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 norvec polisinin taaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 tamam bizim polisten bi cacık olmazda. nerde yurttaşlarımızı koruyan ccc gençliği ahah.bizim millet böyle şeylerde tek fikir olurdu yahu. nasıl bir düz mantık fışkırıyor yahu.tamam polis kadını öldürdü hatalı haber de sonuçta kadın hata yuzunden olmus.ha polis ha ambulans :) polis bide dayak atmış işte.dayaktan ölseler yine hak etmiş dersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 xieon said: o değil de niye annenin ölümü polise bağlaniyor? söle bisi. polis gönderceklerine ambulans da yolayabilirlerdi. tabi bu polisin degil santraldekilerin sucu daha cok fakat yine de orda insan gibi dinleselerdi, insan yerine konulsaydi o insanlar ordaki kadincagiz polis arabasiyla bile hastaneye yetistirilebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 yani.polis olay yerine gidio.bakıo hakkaten ölü yaralı var.ama siz 3-4 kere aradınız sapık sandık dayak atmadan olmaz demeyebilirleymiş. aynısını türk polisi yapsa skandal olur.milletin polisi yapınca haklı oluyor ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 avrupada ne olaylar oluyor türklere karsi, cogunuzun haberi bile yok yani. almanyada tvlerde bile göstermiyolar bu tip seyleri. adlari sirf naziye cikmasin yine diye. cidden avrupa yasanilcak yer falan degil. cektigin muameleye degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 "Düz mantık" deyip üzerine "Sapık sandık dayak attık" fikrini çıkarmak... Muhteşem bir insanmışsın gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 AB fonlarından kaç para alıyorsun dostum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 off cımbızla laf çekip cevap veriyor ya.sapık sandık olayı değil tabiki.sonuçta sürekli aramalarından dolayı olay cıkmış.bende buna sapık sandık türünden yaklaştım.oo ayar vericek alıntılık yer buldum diye heycanlandın harbiden norveçliymişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Yahu sen kimsin de sana ayar verme ihtiyacı hissedeyim, hayret bir şey. 2 tane cümle yazmışsın, biri benimle alakalı değil (Türk Polisi), diğerine cevap yazdım onu da cımbızla çekmiş olduk. Ayar almış gibi hissetmen ayar verildiği anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar