xunn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Çünkü bilinçli bir şekilde hardware'i geri tutup studio'lara exclusivity için baskı yapıyor Sony falan. MGS'nin bunca yıl sadece konsolda olma sebebi bu. Tek artısı hile yapılamaması sanırım konsolun, bu kadar.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 senko said: sebep? daha doğrusu gaming'in grade'lerini belirleyen etmenler neler? mobil cihazla pc kasasının sunduğu farklılıkları mı anlatayım? skyrim'ı seviyorsun ya. otur düşün acaba cep telefonunda niye oynayamıyorsun diye. cevabını kendin bulabilirsin. ondan sonra sadece pc sahibi olduğunu ama skyrim'ın sadece konsolda olduğunu düşün. ondan sonra sadece konsol sahibi olduğunu ama skyrim'ın sadece pc olduğunu düşün. sonra her şeye sahip olduğunu her içeriğe en üst kalitede ve performansta erişebildiğini düşün.
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Hayir yanlış anlamissin, veya anlatmisim. Her platform kendine ozgu karakteristlilleri var, tabii ki de skyrim i telefonda oynama beklentisi olmaz, ama telefon oyunlari da zaten amaca hizmet eden ufak casual oyunlar, otobus beklerden metroda oynanacak seyler. Su aa telefonunda angry birds oynuo pis koylu myhabbetini anlayamamistim onun icin sordum, angry birds oynuyorum cunku o amdaki yapilacak en iyi sey o :)
xunn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Mobilin durumu apayrı. Ama Console vs PC mevzusu daha karısık.
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 butun port raporlari cok iyi gozukuyor ps3'de oynamis biri olarak zaten sicsalarda her halikarda daha iyi olacagi kesindi, ama yine de modlara falan gerek kalmadan krallar gibi oynayabilecez aferin Platinum/SEGA Europe simdi yeniden oynayacak zamani da bulursam persona 5 ve trails 3rd chapter'dan sonra mis
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 nfl oyunlarının yıllarca tek firmaya verilmesi de aynı şekilde. zaten serbest bir piyasa değil, adam entertainmentını böyle kategoriler işte. an itibariyle pc de amerikan futbolu oynayamıyorsunuz ve sanırım yaklaşık son 6-7 senedir de böyle. ea çakmış lisansını ve 2020 ye kadar mı e onlardan izinsiz kimse ne pc de ne konsolda nfl oyunu yapamıyor. monarşinin dibi değil mi şimdi bu
Öne çıkan mesajlar