Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Nexus One alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 sozlesmeni niye iptal edicen, unlocked degil mi telefon? tak att kartini, onu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 abi bos yere o kadar para vermeyeyim, tmobile a falan gecerim nefret ettim allahin cezasi at&t den. bi de alet degistiremiyo olabiliriz gerizekali amerikan sistemi yuzunden, onu bilmiyorum tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 penth 19 unda gidip 29unda donecemde alisveris merkezlerindenmi siparis ediyoruz acaba? yoksa nokia shoplardan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 internetten. ama 10 gün büyük risk olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 gitmeden ismarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ver siparisi akila'nın adresine, 29'undan sonra gelirse artık ona kalır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 kitana said: 1.macbook pro 2.ses sistemi (bavula sığarsa) 3.pc 4.ps3 5.xbox360 elite ya kısacası herşey çok ucuz. ayakkabı falan al , giyim için biraz bakın. süper fiyatlara süper şeyler bulursun. hayal gücün bavul kadar olsun. bunu yazcaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 kullandığın yada yakın zamanda alacağın elektronik cihazların aksesuarlarından alabilirsin mesela. türkiye ye ya gelmiyor yada çok fahiş fiyata getiriyorlar. hem çok yer kaplamaz hemde kullanmazsan aldığın fiyattan daha pahalıya satabilirsin türkiye de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ses sistemini bavula sigdirma olayi imkansiz gibi. ufaklari koyarsinda subwooferi napican:) pc de aynen oyle. cok yaratici seyler bekliodum cikmadi:) yok mu guzel kullanisli teknolojik aletler yeni cikan falan aaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bi bestbuya gir zaten dukani paketleyip gonderin dicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 cintiq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 http://www.bobbleheads.com/ bol bol bobblehead al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 abi gitmeden ismarla internetten bi adrese, simdi siparis ver hatta dursun o adreste iste gidince alirsin. amazondan alabilirsin bende sacmalamdilar ama genelde iyidir baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 http://www.newegg.com/ tecavuz et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 kitana said: 1.macbook pro 2.ses sistemi (bavula sığarsa) 3.pc 4.ps3 5.xbox360 elite Xbox 360 Elite niye alasınız? Worldwide garanti var mı bilmiyorum, onu geçtim Xbox genelde kırdırılan bir şey, öyle de garantisi gidiyor zaten. Onun için Teknosa vb. fiyatlarıyla karşılaştırmak anlamsız oluyor. Pasaj konsolcuları spot Jasper Arcade'leri 430 TL civarına satıyor, içine de isterseniz 250 GB harddisk atıveriyor, Elite'dan daha iyi oluyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mac alırdım baskada bısey almazdım herhalde.Hersey artık var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 türkiyedeki fiyatı ile amerikadaki satış fiyatı arasında dev gibi bir fark olsun diyorsan canon 1ds mark III al. zira body türkiye satış fiyatı 23.299 TL fakat amerika satış fiyatı 2500 ve 3000$ arasında. dilersen ebayden bakabilirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 cep telefonu bana yetiyor o konuda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mayhem said: türkiyedeki fiyatı ile amerikadaki satış fiyatı arasında dev gibi bir fark olsun diyorsan canon 1ds mark III al. zira body türkiye satış fiyatı 23.299 TL fakat amerika satış fiyatı 2500 ve 3000$ arasında. dilersen ebayden bakabilirsin ;) O-HA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Ülkeye adımımı atar atmaz alacağım ilk şeydir Macbook Pro, bide sanırım elektronik aletlerin herbirinden (çeşit olarak) bir tane almak yasak falan değil, hediye diyip geçirebiliyorsun (arkadaşımdan duyduğum bilgi, %100 emin değilim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dslr makine + lens alirdim bol bol. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 anti radar sistemleri buldum baya acaba turkiyede calisirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 tharkas peki kendi adımıza sipariş verebiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 THARKAS said: anti radar sistemleri buldum baya acaba turkiyede calisirmi?çalışır ama yassah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar