nedanko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Evet daha onceki rekoruda ($100.000 ile) elinde tutan entropia 330.000 dolara bi obje satmis. Alan kiside, oldukca rahatim bu konuda, cok akilli bi yatirimdi demis. Adam esinide o oyundan bulmus, ki 330.000 dolar veriyosa, kendi kazandigi paraysa, salakmisda diyemiyosun pek.. http://www.techcrunch.com/2010/01/05/most-expensive-virtual-object/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Techcrunch+(TechCrunch)&utm_content=Google+Reader edit: Parasini geri almasi muhtemelmis.. Straight from the press release: “The first auction, for Treasure Island, took place in 2004 and sold for $26,500 USD. Australian gamer, David “Deathifier” Storey recouped his full investment within 12 months and has continued to make a profit. The second, and much larger, auction took place in 2005 when American gamer Jon “NEVERDIE” Jacobs bought a Virtual Space Resort for an unheard of $100,000 USD. Due to his virtual nightclub and the profits obtained from mining/hunting rights and property sales on the resort, Mr. Jacob’s fortune was valued at $1.5 million USD in 2006. Operating profitably from day one the Club NEVERDIE Resort brought in over $50,000 USD in mining/hunting rights alone in its first five months.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Karısına ne kadar vermiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ne bu second life mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 oha kari mi dedim, bi baktim bende kari yazmisim ueheueh.. editledim :) oyunun adi entropia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Eşine ne kadar vermiş o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 wow mow kasacağıma entropia mı kassak ya bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ne salak adamlar varmış var olmayan bir şeye 330.000 usd verebiliyorlar... İlginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 niye ki borsada da para yatirinca bi nevi oyle. yani sirket batarsa elinde ki kagitlarda yaniyo. kaanirsaan kagittan kazaniosun. cok bi farki yok aslinda. ama degisik tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Oyun fena gözükmüyor yalnız. Second Life`ın fantastik kurgulusu gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 nedanko said: niye ki borsada da para yatirinca bi nevi oyle. yani sirket batarsa elinde ki kagitlarda yaniyo. kaanirsaan kagittan kazaniosun. cok bi farki yok aslinda. ama degisik tabii.. Borsada yaptığın yatırımın belli bir karşılığı var yani bi nevi şirketin aktifine ve pasifine ortak oluyorsun, sanal ortamda satın aldığın şey "1 ve 0" sadece. EULA yı okudum ve 10:1 gibi bir değişim değeri var, ama oyunu yapan şirketin herhangi bir ödeme zorunluluğu yok, sadece değişim yapma ve kredi satın alma hakkı veriliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Oyun mu bu ya nası bişi ilk defa duyuyorum böyle bi mmo olduğunu :/ 2003'de çıkmış bide. Gerçek para piyasası olan bi mmo, garip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Aptalca bir yatırım değil. Adam paranın daha fazlasını kazanır oyunda bu yatırımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 iron necklace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 GERGE said: Aptalca bir yatırım değil. Adam paranın daha fazlasını kazanır oyunda bu yatırımla. >330000 $ ?? Yemişim işi mişi okumayı eşşek miyiz biz, bırakalım oyun oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bu oyunda ada satın alan biri vardı ama 100bin dolardan daha yuksekti diye hatırlıyorum fiyatı. adam daha fazlasını kazanacagım demişti ne yaptı acaba. onun topici de vardı burlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 100bin dolara item alan adam hakkında ufak bir yazı görmüştüm bir yerde ama şimdi bulamıyorum. Adam aldığı o sanal gece kulubü gibi bir yer ile 1 yıl içerisinde 1.5 milyon dolar kazanmış diye yazıordu. Bulursam pastelicem buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 aga nedankonun mesajinda yaziyo ya en ustte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 aynen hehe. Daha ilk kahvemi içmedim mazur görün bu saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 cemil abi arkadaşa kahve çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 aldığı yerdeki arazileri parselleyip satar 1 yıla kalmadan çıkarır parayı daha da fazlasını kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 böyle işlerin ekmeğini bi biz mi yiyemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar