xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Eveet.. En sonunda Star TV'nin Asım beyine taktı. Klima sorunu! ben neden uyandıımda tv yi açıp kafam güzel oluyor şimdi anladım. hatun seyirciyi arkasına aldı lafını söyledi Asım beye. :D dsfsfd
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 zuhal topal kafası. izdivaç yedim.
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yeni topik açmayayım dedim de, ne güzel program lan bu. 2 küsür saattir falan izliyorum, bi hafta bu performansımı sürdürürsem kişiliğim bile değişir o kadar etkili. çok saçma şeyler oluyo lan!
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bu programları izleyin abi.ben izledikçe allah inancımda bir artış yaşıyorum.şükrediyorum falan çok enterean karakterler cıkıyor
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bugün bir baska tas. bir baska mhhhhh
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 CAPS OR... NAR TV VAR ORDAN BAKABİLİRİM ama dur lan işyerindeyim :(
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 lan tam zuhal vaktinde elektrikler gitti bugün, izleyemedim çok bozuldum. ne zaman izleyemesem bütün favori katılımcılar kayboluyo. içimde kalıyo :(
Öne çıkan mesajlar