vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 pms iste, onun etkisi =( hakedene vercen coskuyu, ne var sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ben balik burcuyum mesela ama kendime aynada bakinca aslinda AYI burcu olmam gerektigini dusunuyorum. Ayi super bi hayvan bu arada, hakaret olarak kullanilmasini anlayamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ayı kaba bi hayvan ama aslında çogzel evet, ayı kuvveti var adamda derler, övgüdür lan bu ben kova burcuyum, burcu değilim cengizim -kötü espri eheheh- kovayım ve kaleciyim, siz düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kim çektiriyor yavrum sana, kalk gideyim alayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ömrümü yedi bu yay burcu kadini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 çok gergin oluyor dimi? yaşasın kötülük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yazık lan bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 :( yavruum kiyamam. sen ne burcusun gecko ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 oglak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the tick Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 boğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: Oğlak olarak Yay kadınında ideal eşi bulacaksınız. Son derece olumlu, cazibeli, yardımsever bir insandır ve size daima iyi tavsiyelerde bulunur. Evlilikte size anneniz gibibir arkadaş ve aynı zamanda aşık olcaktır. Yay kadınında varolan gerçeklik anlayışı sizde eksiktir. Bir Yay kadını size asla yalan söylemeyecektir. Gerçekleri ortaya koymuyorsa ,bu yalnızca can sıkıcı konularla uğraşmak istemediğindendir. Yay kadını severek spor yapar ve kendini dinç tutar. Fiziksel olarak formda kalmak onun için çok önemlidir. Yay kadını olmayacak iddialarda bulunmaz, buna rağmen harcamalara dikkat etmeniz yararlıdır, çünkü bazen paranın değeri bilinmez. zuzuzu http://www.muneccim.com/uyumluluk_goster/uyumluluk_goster2.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ahahaha oğlak çok tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 oğlaklara laf yok. başa çıkamıyorsunuz sonra tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 cok haksizlik etmissiniz guzelim yay burcu kadinina burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar