Zegna Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 luba goldina 10x15 cm doberman dovmesine zaten 1.5milyar istemisti benden, full koll a 4 milyar ister sanırım :p gerci siyah beyaz olunca farklı oluyodur belkı fıyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Uzun sürer gibi geliyor bana yapımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Bugün bursada gang and country e gittim 2 tutar gibi dedi (yanımda resim yoktu tam olarak) Başka bir yere gittim 400ytl dedi :) ordan direk kaçtım zaten koşarak Yarın 2 yere daha gidicem kükürtlüde Koray,Ihsaniyede Kurtuluşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 tüm kol bedavaya da yaptırılır dövmeci arkadaş edin uzun vadeli planları ben de sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 DREAM TATTOO diye biryerden fiyat aldım istanbuldaymış,sitesinde çalışmalarını gördüm siyah-beyaz güzel çalışmalar vardı mail attım içi boş kalcaksa 2000ytl dediler.. 2000ytl den sonrasıda bana gelmez,bakalım ne fiyat çıkıcak içi dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 dream tattoo iidir, ben orda yaptirdim dovmemi. umut du sanirim kadikoy carsisindaki adamin adi. super bir adam.. gercekten yetenekli. dream deki digerleri de yeteneklidir sanirim. ama umut a kefil olurum yani, basit bi tribal tattoo yu golgeli falan nefis yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Çalışmalarını gördüm cidden tam istediğim gibi ama iç kısım boş 2000 dediyse iç dolu 3000 der herhalde beni aşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 rahatsiz said: benim yeğen ayak diz altını yaptırdı. ama bir motifin ucu neredeyse kasığa kadar çıkıyor. almanya da istediği tip üzerine uzman adamı yakalamışken bir günde yaptırdı. ağlamaktan bitap düşmüş herif. özellikle başğarmağın üstünde geberiyormuş. yani bir günde de komple kol mümkündür herhalde. şu bahsettiğim dövme 400 euro. garip böyle işlerde tr daha pahalı demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 baba 3000seni aşar diyorsun ama sonradan pişman olmak da var. dövme olayına bulaşmam ama yaptıracak olsam parayı kısmam yani.. bekle 2ay öyle yaptır, en kralına yaptırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Doğru diyosun usta aslında da zaten kart ile halledicem ödemeyi o yüzden 2 sonra beklememin pek bi olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 dream tattoonun şaşkınbakkal ve caddebostan şubelerini tavsiye etmem aklında bulunsun. normal tatoo fln için olabilir hani küçük bişeyse ama senin düşündügün full-sleeve için güzel yapamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 @kedi hepsini birden yptırmak zorunda değilsin ki abi belli bi yere kadar yaptır devamını parayı denkleştirince yaptırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 dövme falan yaptıracagı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 kimse sana yaptır demiyor zaten okulunu bitir hobi olarak yaptır gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hobilerim arasında dövme yaptırmak.... bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Flassh said: @kedi hepsini birden yptırmak zorunda değilsin ki abi belli bi yere kadar yaptır devamını parayı denkleştirince yaptırırsın ilk düşündüğüm buyduda gerisini getirmek bir seferde taslağı çizip yapmaktan daha zordur blabla diye düşündüm kendi kendime. Fistan : Her topici trollediğin,insanlara sataştığın gibi burayıda saçmalıklarınla kirletme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ApaciCobra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 çüklü usame bin ladin resmi vardı bu postu atınca kayboldu eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 avrupa yakasında sultan ahmetin bir alt caddesinde kapalı çarsı var oradan barlar sokağına cıkıyorsun orada vardı üç dört tane iyi gibilerdi fiyatlarda en düşük 200 milyondan başlıyor küçük dövmeler tüm kol ne olur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 saçma sapan yerlere gidip dövme yaptırmayın ya. istanbulda dövme yaptıracaksanız öyle tüm kol falan, inkstanbul artcore ve negatif dışında düzgün yer yok. bahsettiğiniz bütün dövmeciler kelebek melek dövmecileri. adam kara kalem çizim istiyor koluna boş boş yorum yapıyorsunuz. abi şunu aklından çıkarma, stüdyo sahibi birisi sana o dövme için 3 milyardan aşağı fiyat verirse yürü git ordan. ya yeni dövmecidir ya da zaten eli düzgün iş tutmuyordur. abim inkstanbulda tam kol dövmeyi 2 milyara yaptırmıştı 4 sene önce. şimdi ne kadar ister sen tahmin et. zaten adamın her saati her saniyesi birisiyle doluyken düşük fiyat verip tam kol için saatlerini heba etmez. gider sana ayıracağı zamanda 20 dövme yapar senin vereceğin paranın 10 katını çıkarır adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bebekteki Red Cat tattoo da iyidir. Bebek Postahanesinin karşısında Emrah var orda baya pozitif yorumlar aldım hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mumu said: saçma sapan yerlere gidip dövme yaptırmayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 RedCat baya kötü bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Arkadaşlar hepiniz çok saolun bursa kükürtlüde güzel bir dövmeci buldum adı Koray yakın bi zamanda aksilik çıkmazsa alttan üste doğru başlıyorum dövmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 kedidirkedi said: . Fistan : Her topici trollediğin,insanlara sataştığın gibi burayıda saçmalıklarınla kirletme her topici trollediğimi ve insanlara sataştıgımı kanıtlarsan bedavaya yaptırtıcam sana istediğin dövmeni tamam mı cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar