Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüm kol dövme-fiyat-yer

kedidirkedi

Öne çıkan mesajlar

dream tattoo iidir, ben orda yaptirdim dovmemi.
umut du sanirim kadikoy carsisindaki adamin adi.
super bir adam.. gercekten yetenekli.

dream deki digerleri de yeteneklidir sanirim. ama umut a kefil olurum yani, basit bi tribal tattoo yu golgeli falan nefis yapti.
Sosyal ağlarda paylaş

rahatsiz said:

benim yeğen ayak diz altını yaptırdı. ama bir motifin ucu neredeyse kasığa kadar çıkıyor. almanya da istediği tip üzerine uzman adamı yakalamışken bir günde yaptırdı. ağlamaktan bitap düşmüş herif. özellikle başğarmağın üstünde geberiyormuş. yani bir günde de komple kol mümkündür herhalde.

şu bahsettiğim dövme 400 euro. garip böyle işlerde tr daha pahalı demekki.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

@kedi
hepsini birden yptırmak zorunda değilsin ki abi
belli bi yere kadar yaptır devamını parayı denkleştirince yaptırırsın

ilk düşündüğüm buyduda gerisini getirmek bir seferde taslağı çizip yapmaktan daha zordur blabla diye düşündüm kendi kendime.

Fistan :
Her topici trollediğin,insanlara sataştığın gibi burayıda saçmalıklarınla kirletme
Sosyal ağlarda paylaş

saçma sapan yerlere gidip dövme yaptırmayın ya.

istanbulda dövme yaptıracaksanız öyle tüm kol falan, inkstanbul artcore ve negatif dışında düzgün yer yok. bahsettiğiniz bütün dövmeciler kelebek melek dövmecileri. adam kara kalem çizim istiyor koluna boş boş yorum yapıyorsunuz.

abi şunu aklından çıkarma, stüdyo sahibi birisi sana o dövme için 3 milyardan aşağı fiyat verirse yürü git ordan. ya yeni dövmecidir ya da zaten eli düzgün iş tutmuyordur.

abim inkstanbulda tam kol dövmeyi 2 milyara yaptırmıştı 4 sene önce. şimdi ne kadar ister sen tahmin et. zaten adamın her saati her saniyesi birisiyle doluyken düşük fiyat verip tam kol için saatlerini heba etmez. gider sana ayıracağı zamanda 20 dövme yapar senin vereceğin paranın 10 katını çıkarır adam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...