Laraken Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Yılbaşında herkes gibi çılgınca eğleneceğini düşünen evilmaddox alkolün esiri oldu. Laraken kameralarına konuşan evilmaddox: "Tamam yaptık bir yanlış da siz niye afişe ediyorsunuz" diyip sitem etti. Olum Hiç Bişi Hissetmedim Yılbaşı gecesi alkolün dozunu kaçırıp kendi aralarında şakalaşan kızlara "HAYDİ BANA DA AĞDA YAPIN" diyen evil, basın toplantısında "utanılacak bişi yapmadım ama keşke tüm bacağıma yaptırsaydım, şimdi orası maymun götü gibi kaldı" dedi. Bacağının bir kısmına ağda yaptıran maddox ağda yapılırken hiç acı çekmediğini de ekledi. Bi Daha Olsa Bi Daha Yaparım Alkolün güzel bir şey olduğunu ekleyen ali "Abi nedir yani yılbaşı gecesi bu. İçmişiz bi ağda da yaptıramayacaksak yemişim öyle yılbaşını, bi daha olsa bi daha yaptırırım" diye ekledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Abi haberin fiziksel yapısı, başlıklar falan MUHTEŞEM olmuş asklşdasdlkaşsldasşld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 benim de çocukluk arkadaşım aramada 15 paket kokainle yakalanmış. iyi olmuş mutlu oldum. ehi ehi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 durun fotolar geliyo daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Sağdaki botlu bacak benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 OHAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 DJKSDFK AY YAZIK BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 abiii o bacaga o agdaaa amanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ouchh =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Buneya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Aha bu da iki kere yapıldıktan sonraki hali(diğer adıyla maymun götü): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Ay pardon acımamış tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 işte bunu bana gönderecektin haber monte edecektim olum. o değil de harbi maymun götü olmuş lan sdfdsf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 abi gençsiniz daha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 eğlenceye bak. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 @naz yok ya inanılmaz sarhoştum zaten o sırada, ne yaptığımı ertesi gün anlattılar bana. ağda bantını da elime tutuşturmuşlar, ertesi gün uyanınca cebimde buldum zaten sadfsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Çerçeveletseydin sdjfklh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 iyi ki eğlenmemişim yılbaşında =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ne iğrençtir şimdi o bant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 attım lan bantı, daha neler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ulan ben o habere kastım lan maymun götü aldı tüm repi dfdsds :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 kökü sende hacı çıkar yine zaten mevsim kış bacağını gören mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Ev partisi falan mıydı bu yoksa dışarda mıydınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 30-40 kişi falan mekan kapatmıştık bi tane. Lara cigerim bütün repler sana, maymun götü neymiş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar