Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati'de

reyou

Öne çıkan mesajlar

eskiden çok görüşürdük, izmirliler şeklinde de buluşurduk, şimdi hem herkes dağıldı hem de biz büyüdük falan.

zaten benim hiç zamanım olmazdı ki hala yok.

çok kişiyi tanıyorum fakat pek azıyla görüşüyorum ya da görüşmeye gönüllüyüm diyelim daha doğru olsun sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu paticik hakkaten çok acayip bir forum sitesinde tanışıp daha yuzunu görmeden dal t. muhabbeti yaptıgın insanları nasıl çıkartıyo anlamıyorum.

haftada 2 3 kere cthulu(böle bi garip nickli adam işte nasıl yazılıyosa) onu aynı okuldayız diye görüyorum paticikten tanıştım
aynı şekilde geçen sınav donemi gördüm darkrideri
sonraa balon kankutum vardır ne biliyim öle arar pat diye çıkarız falan sankı 5 10 yıllık arkdaşm gibi
sonra egede nilleppezdel falan arar onla pek çıkamam hiç musait olmuyorum ama :/
sonra ne biliyim ankraya gitsem kesin görecegm 2 3 pati var mesela sanki yıllardır arkdaşm gidince görülmesi gerekir gibi geliyo bi saçma
sonra athlet var pipo var bunlar patiden önce arkdaşlarım ama pati onlarda
sonra bu blackouse mu ne var o onu daha görmedeim amagörüşüyorum galiba anlamıyorum bende
ne biliyim bi kere timi görmüştüm pizzacıda bazen bi kafede falan holly gördüğüm oluyo caddebstanda sesuyu göruyorum xaenin zaten ekmek almaya çkıyorum göruyorum ethemefendi yakınlardamı oturuyo nedir böle pek sohbetimin olmadıgı ama bu çoçuk patiden lan dediğim zilyon insan var
istanbulmu küçük patimi büyük anlamadımki
sonra feysbukta bi bakıyosun patiden tanıdıgın adam senin başka arkdaşında ortak arkdaşı çıkıyo ama ortak arkdaşın bilgisayarı bile yok o derece uzak patiden ne alaka diyosun
hea bak sonra a sinan yavuz var lan çok iyi insandır
izmire gitsem o üstteki oliviesi bi ne biliyim ararım mesela tırmalarım oda feysden sildimi beni naptı haberm yok ulaş naber kanitormostk
saçma sapan işler ya de durduk günluk hayttada 5 10 adam tanıyosun birebir görüştüğüm 2-3 gol olur.
biacaip ya
ankete bak oylamıycam ben
Sosyal ağlarda paylaş

Görüşme diye bi durum pek söz konusu değil maalesef kıbrıstayım. Haa msnde konuştuğum, kendimi samimi hissettiğim, çok sevdiğim saydığım adamlar var mesela onlar apayrı. Yüz yüze görüşmesem de bazen özlediğim aradığım adamlar oluyo, çok garip bi durum aslında.

Patiyi seviyorum ama cidden ya. 2 senedir filan çok fazla takılamasam da, yine de arada girip okuyup çıkıyorum. Böle sevdiğim kişileri görüyorum, özlüyorum filan.

Grand Pati Buluşması ayarlasak herkes gelse filan çok imba ötesi olur da. Nerde o günler :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...