Farinal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 pati patiyle sevişir mi lan ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sıfhır sıfhır sıfhır fog the cyber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sekkiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 az öz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 5 sene öncesi sayılıyosa 10-15 sayılmıyosa 1-5 sayılmıyodur diye 1-5 didim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 aquila said: yuzyuze gorusemiyorum kimseyle =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 dreagloth said: Bu anketten anladığım, paticik erkeklerinin en favori kelimesi "lan". lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 1 kişi. Oda arkadaşım. işe gittiğim her gün görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 eskiden çok görüşürdük, izmirliler şeklinde de buluşurduk, şimdi hem herkes dağıldı hem de biz büyüdük falan. zaten benim hiç zamanım olmazdı ki hala yok. çok kişiyi tanıyorum fakat pek azıyla görüşüyorum ya da görüşmeye gönüllüyüm diyelim daha doğru olsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 0 yerine 20 ye oy verdim ya yanlış olur da bu kadar mı olur of başım ağrıyor ama yeterli mazeret deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ben her hafta duzenli olarak bir 14 kişiyle gorusuyormusum en az.evet saydım.ama okula gitmiyorum bu ara.vakit bol. yoksa hem cok yakın hem surekli gorusulen 6-7 kişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 1di. oda arkadaşım kankalar sevgililer feykler falan 7-8 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 erkek fahisesi gibiyim 20 üzeri sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ya bu paticik hakkaten çok acayip bir forum sitesinde tanışıp daha yuzunu görmeden dal t. muhabbeti yaptıgın insanları nasıl çıkartıyo anlamıyorum. haftada 2 3 kere cthulu(böle bi garip nickli adam işte nasıl yazılıyosa) onu aynı okuldayız diye görüyorum paticikten tanıştım aynı şekilde geçen sınav donemi gördüm darkrideri sonraa balon kankutum vardır ne biliyim öle arar pat diye çıkarız falan sankı 5 10 yıllık arkdaşm gibi sonra egede nilleppezdel falan arar onla pek çıkamam hiç musait olmuyorum ama :/ sonra ne biliyim ankraya gitsem kesin görecegm 2 3 pati var mesela sanki yıllardır arkdaşm gidince görülmesi gerekir gibi geliyo bi saçma sonra athlet var pipo var bunlar patiden önce arkdaşlarım ama pati onlarda sonra bu blackouse mu ne var o onu daha görmedeim amagörüşüyorum galiba anlamıyorum bende ne biliyim bi kere timi görmüştüm pizzacıda bazen bi kafede falan holly gördüğüm oluyo caddebstanda sesuyu göruyorum xaenin zaten ekmek almaya çkıyorum göruyorum ethemefendi yakınlardamı oturuyo nedir böle pek sohbetimin olmadıgı ama bu çoçuk patiden lan dediğim zilyon insan var istanbulmu küçük patimi büyük anlamadımki sonra feysbukta bi bakıyosun patiden tanıdıgın adam senin başka arkdaşında ortak arkdaşı çıkıyo ama ortak arkdaşın bilgisayarı bile yok o derece uzak patiden ne alaka diyosun hea bak sonra a sinan yavuz var lan çok iyi insandır izmire gitsem o üstteki oliviesi bi ne biliyim ararım mesela tırmalarım oda feysden sildimi beni naptı haberm yok ulaş naber kanitormostk saçma sapan işler ya de durduk günluk hayttada 5 10 adam tanıyosun birebir görüştüğüm 2-3 gol olur. biacaip ya ankete bak oylamıycam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 said: sonra egede nilleppezdel falan arar onla pek çıkamam hiç musait olmuyorum ama :/ ABV kanka özledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 eskiden buluşma etkinlik falan bir şeyler olurdu. artık olmuyor heralde, insanlar yaşlandı, vakit ayıramıyorlar birbirlerine (gerçi hiç birinde yoktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Sürekli görüşülen 5-6 kişi var internet dışında. Gerisi lan partydir eventtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 @tellos: sana topic bile açtım.o derece yani.şu finaller bitsin, nur cemalini göreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ne görüşücem lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Görüşme diye bi durum pek söz konusu değil maalesef kıbrıstayım. Haa msnde konuştuğum, kendimi samimi hissettiğim, çok sevdiğim saydığım adamlar var mesela onlar apayrı. Yüz yüze görüşmesem de bazen özlediğim aradığım adamlar oluyo, çok garip bi durum aslında. Patiyi seviyorum ama cidden ya. 2 senedir filan çok fazla takılamasam da, yine de arada girip okuyup çıkıyorum. Böle sevdiğim kişileri görüyorum, özlüyorum filan. Grand Pati Buluşması ayarlasak herkes gelse filan çok imba ötesi olur da. Nerde o günler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Werewolf said: ne görüşücem lan ahah Bu adami yuzyuze goren tek pati benim bu arada, resmini cekecektim itin efsane olacakti, yalvardi yakardi yapma abi =((( diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 grand pati buluşması fikrine baya bi destek gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 MADBOY said: Werewolf said: ne görüşücem lan ahah Bu adami yuzyuze goren tek pati benim bu arada, resmini cekecektim itin efsane olacakti, yalvardi yakardi yapma abi =((( diye. bro ram vericeksin diye geldim, yoksa senin de yüzüne bakmam, götün kalkmasın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bi halı sahada 13 kişi oluyor zaten kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar