Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bence artık bunlarla uğraşmak "kasmak" oldu :P leveling addonları öyle bir hale geldi ki "bu questi yaptıktan sonra şuraya gidiceksin ordan şu questi alıp hemen yolun üstünde yapıvericeksin" diye minimapin altında yazılar çıkıyor. Onu bırak hani artık quest logda nereye gideceğin, quest için gerekli named mobu nerde bulcağın nokta hesabıyla haritada çıkıyor. Level 60 altı dungeon queuelerinde bile 5 saniyede sıra size geliyor tanking ya da healing yapıcak durumdaysanız ki zaten o levellarda gearı bırak resto ya da prot olmanıza bile gerek yok. Dps sıraları bile en fazla 15 dakika bekletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 zipzip said: bloodjackal said: 1 günde outlande geçen manyak arklara sahibim death knight?(:P) sfdfdaffsdsd onu kastetmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Rikkie said: bence artık bunlarla uğraşmak "kasmak" oldu :P leveling addonları öyle bir hale geldi ki "bu questi yaptıktan sonra şuraya gidiceksin ordan şu questi alıp hemen yolun üstünde yapıvericeksin" diye minimapin altında yazılar çıkıyor. Onu bırak hani artık quest logda nereye gideceğin, quest için gerekli named mobu nerde bulcağın nokta hesabıyla haritada çıkıyor. Level 60 altı dungeon queuelerinde bile 5 saniyede sıra size geliyor tanking ya da healing yapıcak durumdaysanız ki zaten o levellarda gearı bırak resto ya da prot olmanıza bile gerek yok. Dps sıraları bile en fazla 15 dakika bekletiyor.tabi ben min played time la nasi 62 yapilir i soyledim.. yoksa baska turlu daha rahat kafa yormadan da kasılıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 screwy said: ingame yeterince paranız warsa cok caba harcamadan max hızlı 1-62 arasini anlatiyim =))simdi kilit nokta burda karakterinize enchanting ve tailoring kasmıs olmanız bu sayede ustune para kazandıgınız boostlar olucak 1-13 arasini questingle geciyoruz cunku cok hizli 13 de sfk ya girilebiliyo yanlis bilmiyosam.. SFK ya gidip boost aliyoruz parası neyse veriyoruz 20g/run gibi..20 olana kadar suruyo bu.. bu sırada ben anlasmaları soyle yapiyodum eger herseyi lootlarsam 20g veririm lootlamazsam 10g veirirm atıyorum yani o an nası anlasıldıgına baglı.. 20-35 SM boost burda armory ve cath baska bisey lazim degil.. 30g/run i kabul ediyolar cath yapanlar cok hizli cunku =) 35-45 Zul'farak.. iste gercek para ortaya burda cikicak.. herseyi lootlamak istediginizi soyleyin 60g/run verin.. canta girerken bombos olsun hs bile olmasın yani bir de zombieleri kestirin gerekir 10g fazladan verin zombiler icin.. Run basina 1 level a yakın gelio ve ben tailoring + enchanting le run basına 200-300g kazanıyodum =)) tabi kendi serverınızın fiyatlarına da baglı olarak.. 45-55 Stratholme-Scholomance.. İkisi de cirkin alanlar aslinda bu levellar arasında quest yapmak daa hızlıya gelebilir ama bilemiyorum ben gene run basina 70-100g arasi verip boostlattirmistim kendimi..strattan gelen clothla dunyalarca para kasılıyo.. 55-62 Ramparts.. bi mage den outland e portal istiyosun fp acik oluyo zaten 60g/run oduyosun ki bir run 8-10dk arasında bitio ve 3 saat icinde 62 falan olmus oluyosun.. =)) Bundan sorası questing hani bi de benim gibi issizsen gene dungeon yaparsın hehehe Bu anlattıklarımla mageime northrend flying mount aldim hic mainden para yollamadan =) onların yarısını ben boostladım lan dasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 30 satir quote layip, 1 satir yazmak, PRICELESS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 blazkowicz said: Or1on said: http://img709.imageshack.us/img709/8597/hunterlevelling.jpg heirloom yok galba. en azından shoulder yok. heirloom var ise yavaş o hız. HEİRLOOM YOK BEYLER!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 %20 fazla xp alarak 3 gün played ile lvl 71 oldum.Güle oynaya makara yaparak.Baya kolaylaştırmışlar lvl kasmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 draedan critlemiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Yeni başlık açmayayım dedim. Şimdi bu oyunu alıp kuruduğumuzda ve yeni hesap açıp 1 aylık ücretsiz oynamak istediğimiz vakit halen kredi kartı bilgileri istiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Evet istiyo olması lazım. Yanlış bilmiyosam kartı girdikten sonra, 10 günlük süreden sonra otomatik olarak para çekecek şekilde ayarlıyo sistem. Ama o 10 gün dolmadan ödeme planını iptal edebiliyosun. Yine tam 10 gün dolana kadar kullanabiliyosun tabii. Mesela açarsın bi trial, biraz oynarsın, çıkınca ödeme planını kapatırsın direk ki gözden kaçmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Hayda bu saçmalığı anlayabilmiş değilim. Belki 1 ay sonunda game card ile devam edeceğim. 1 Aylık ücretsiz süre için kredi kartı isteme çok saçma olmuş. Ama game cardı seçeneğini işatretleyip ödemeyi o şekilde yapacağımı belirtirsem herhalde kredi kartı hedesini istemez böylece 1 aylık beleş sürenini sonunda 1 aylıkda gamecard süresi eklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Şimdi hesabıma bakdımda 10 günlük wotlk'a girip denemem için ücretsiz bir süre verilmiş. Lvl 70'miş bir charım var hesapda. Ama bende sadece wow ve tbc var. Ben bu 10 günlük sürede peki wotlk ile gelen bölgelere girebilecekmiyim ? Giremesem bile outland'de takılıp lvl alabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 lvl 70 %99 exp. olursun ama 71 olamazsın. yeni zonelara girilebiliyor. ben girmiştim en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 WotLK almadan Northrend'e girilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 O zaman neden bana 10 gün gel wotlk'u dene diyorlar ? Yani zaten wotlku alacaksam 10 gün niye deneyeyim ? Herhalde gir bir oyuna git ogrimara havayı bir kokla, millete inspect yap itemleri gör gaza gel demek istiyorlar. Yada işte 70 olmamış charların varsa onları tamamlayabilirsin 10 günde herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 pekaziz said: WotLK almadan Northrend'e girilemez. O zaman şey yapsam peki, blizin sitesinden wotlk (wow ve bc'yide içeren) clienti indirsem sonra 10 gün bedava wotlk hedesini aktif hale getirsem northende girebilirmiyim ? Tamam biraz okudukdan sonra ancak wotlk game client'ı indirdikden sonra 10 günlük bedava süreçdem yararlanabilecekmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Bütün wotlk clienti 6.4 gb ! Bu az değil mi ? Birde bu inen .exe değil galiba kurulmuş halini mi indiriyor doğrudan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yok kuruyor sonra onu. kurulmuş değil, 6.4 gb ın nesi az pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bu ne yahu indir indir bitmedi. 6.4 gb çekdik, yetmedi patchleri hesaba katmadim. 1.6 gb bir çekdi. Şimdide 697mb lık 3.3 u çekiyor herhalde bu son olacak umarım. 24 saattir download yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 eet son çok uzun sürüyor wowu çekmesi netten indirdikten sonra bilgisayarının d sürücüsüne at bari de formatta fln gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kolay mı bilmem ama daha zevkli olmuş.bg sırasına gir, sıra gelene kadar quest kas falan.iyi de xp geliyor bgden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 70den sonrası sıkıntılı gene. bana öyle geldi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar