Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level Kasmak Kolaylaştırıldı mı?


-Nae

Öne çıkan mesajlar

Yakın zamanda çıkan bi patchle beraber başlangıç mekanlarındaki(1-6 levellar arası) tüm kırmızı moblar sarıya döndü.
Artı muhtemelen biliyosundur, çok eskiden beridir olan şeyler ama yavaş mount 20'de, hızlı olan 40'ta, uçan 60'ta, hızlı uçan 70'te alınabiliyo. Bunun dışında sen level atladıkça level atlayan itemlar var heirloom diye. Sonra questlerin xp'leri artırıldı ve eskiden elite olan biçok mob normale çevrildi.

Edit: Outland de daha kolay. HFP'den Zangarmarsh'a, ordan Nagrand'a geçip sonra da direk Northrend'a geçiyosun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

druid kasiorum şu an 72 anca, kasamiorum daha doğrusu üşeniorum sürekli rested böle 1.5 level falan. Acaba diorum feral tank yapıp sırf random dungeon mı kovaliim ya hiç questle uğraşmadan.
tank healersan yerin hazır zaten insde ama dps sen aman diyeyim 15-20 dk beklersin grup gelsin diye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ingame yeterince paranız warsa cok caba harcamadan max hızlı 1-62 arasini anlatiyim =))simdi kilit nokta burda karakterinize enchanting ve tailoring kasmıs olmanız bu sayede ustune para kazandıgınız boostlar olucak

1-13 arasini questingle geciyoruz cunku cok hizli
13 de sfk ya girilebiliyo yanlis bilmiyosam.. SFK ya gidip boost aliyoruz parası neyse veriyoruz 20g/run gibi..20 olana kadar suruyo bu.. bu sırada ben anlasmaları soyle yapiyodum eger herseyi lootlarsam 20g veririm lootlamazsam 10g veirirm atıyorum yani o an nası anlasıldıgına baglı..
20-35 SM boost burda armory ve cath baska bisey lazim degil.. 30g/run i kabul ediyolar cath yapanlar cok hizli cunku =)
35-45 Zul'farak.. iste gercek para ortaya burda cikicak.. herseyi lootlamak istediginizi soyleyin 60g/run verin.. canta girerken bombos olsun hs bile olmasın yani bir de zombieleri kestirin gerekir 10g fazladan verin zombiler icin.. Run basina 1 level a yakın gelio ve ben tailoring + enchanting le run basına 200-300g kazanıyodum =)) tabi kendi serverınızın fiyatlarına da baglı olarak..
45-55 Stratholme-Scholomance.. İkisi de cirkin alanlar aslinda bu levellar arasında quest yapmak daa hızlıya gelebilir ama bilemiyorum ben gene run basina 70-100g arasi verip boostlattirmistim kendimi..strattan gelen clothla dunyalarca para kasılıyo..
55-62 Ramparts.. bi mage den outland e portal istiyosun fp acik oluyo zaten 60g/run oduyosun ki bir run 8-10dk arasında bitio ve 3 saat icinde 62 falan olmus oluyosun.. =))

Bundan sorası questing hani bi de benim gibi issizsen gene dungeon yaparsın hehehe

Bu anlattıklarımla mageime northrend flying mount aldim hic mainden para yollamadan =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...