-Nae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mobların ve questlerin verdiği xp arttırılmıştı diye bir şey duymuştum sanki. Lvlların 80e çıkartılmasından sora Blizz bu konuda hiç bir çalışma yaptı mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 evet arttırldı, yenı oyuncular aylar harcamsın dıye levellarken diey quest xplerini arttırdılar lvl aralıklarını düşürdüler. wotlk 1-80'ini kasmak, vanilla wow 1-60 arasını kasma gibi oldu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Yakın zamanda çıkan bi patchle beraber başlangıç mekanlarındaki(1-6 levellar arası) tüm kırmızı moblar sarıya döndü. Artı muhtemelen biliyosundur, çok eskiden beridir olan şeyler ama yavaş mount 20'de, hızlı olan 40'ta, uçan 60'ta, hızlı uçan 70'te alınabiliyo. Bunun dışında sen level atladıkça level atlayan itemlar var heirloom diye. Sonra questlerin xp'leri artırıldı ve eskiden elite olan biçok mob normale çevrildi. Edit: Outland de daha kolay. HFP'den Zangarmarsh'a, ordan Nagrand'a geçip sonra da direk Northrend'a geçiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 -Nae said: Mobların ve questlerin verdiği xp arttırılmıştı diye bir şey duymuştum sanki. Lvlların 80e çıkartılmasından sora Blizz bu konuda hiç bir çalışma yaptı mı acaba? ne kadar xp artırılsada ne kadar xp aralıgı kısalsada 1-80 e kasmak bayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 en önemli şeyi sölemediniz...artık instant dungeon buluyorsun...lvl 72 warriorum az önce 500 quest achisini tamamladı..lvl 72 e kadar sadece 500 quest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Valla o yeni dancınlarda ve tank/healarsan geçerli. Main specim tank mesela, 5 saniye sürmüyo grup bulmam. Ama hazır triumph bolluğu varken dps seti topliim dedim, 15dk bekliyorum rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 level kasarken ki aralıktan bahsetmiş 80 de olan hc aralığı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yine ayni sey gecerli warriorum war level 26 prot 3 sn de grup geliyo.. rogue um war 31 mage war 75 10-15 er dk bekliyorum grup bulcam die ii tank buldum mu da yapisiyorum gel daha cok yapalim bebisim die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 http://img709.imageshack.us/img709/8597/hunterlevelling.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Evet instance olayı çok güzel olmuş hiç quest yapmadan lvl kasılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Or1on said: http://img709.imageshack.us/img709/8597/hunterlevelling.jpg yawaşsın dostum (td) heirloom itemler ftw bu arada almak isteyen varsa normalde alt kasmak eziyettir bana ama onlarla eğleniorum walla imba imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 druid kasiorum şu an 72 anca, kasamiorum daha doğrusu üşeniorum sürekli rested böle 1.5 level falan. Acaba diorum feral tank yapıp sırf random dungeon mı kovaliim ya hiç questle uğraşmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 tank olunca çok sağlam gelio random dungeon.. healer 1-2dk dps 8-15dk tank 1-10sn şeklinde bekliyosun vallahi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mortis said: druid kasiorum şu an 72 anca, kasamiorum daha doğrusu üşeniorum sürekli rested böle 1.5 level falan. Acaba diorum feral tank yapıp sırf random dungeon mı kovaliim ya hiç questle uğraşmadan.tank healersan yerin hazır zaten insde ama dps sen aman diyeyim 15-20 dk beklersin grup gelsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yok ya biliorum main chardan, dps olarak sırada bekleme gibi bi manyaklık yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Or1on said: http://img709.imageshack.us/img709/8597/hunterlevelling.jpg heirloom yok galba. en azından shoulder yok. heirloom var ise yavaş o hız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 1 günde outlande geçen manyak arklara sahibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bloodjackal said: 1 günde outlande geçen manyak arklara sahibim death knight?(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 benim 3 days şuan 62 çar böhüe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ingame yeterince paranız warsa cok caba harcamadan max hızlı 1-62 arasini anlatiyim =))simdi kilit nokta burda karakterinize enchanting ve tailoring kasmıs olmanız bu sayede ustune para kazandıgınız boostlar olucak 1-13 arasini questingle geciyoruz cunku cok hizli 13 de sfk ya girilebiliyo yanlis bilmiyosam.. SFK ya gidip boost aliyoruz parası neyse veriyoruz 20g/run gibi..20 olana kadar suruyo bu.. bu sırada ben anlasmaları soyle yapiyodum eger herseyi lootlarsam 20g veririm lootlamazsam 10g veirirm atıyorum yani o an nası anlasıldıgına baglı.. 20-35 SM boost burda armory ve cath baska bisey lazim degil.. 30g/run i kabul ediyolar cath yapanlar cok hizli cunku =) 35-45 Zul'farak.. iste gercek para ortaya burda cikicak.. herseyi lootlamak istediginizi soyleyin 60g/run verin.. canta girerken bombos olsun hs bile olmasın yani bir de zombieleri kestirin gerekir 10g fazladan verin zombiler icin.. Run basina 1 level a yakın gelio ve ben tailoring + enchanting le run basına 200-300g kazanıyodum =)) tabi kendi serverınızın fiyatlarına da baglı olarak.. 45-55 Stratholme-Scholomance.. İkisi de cirkin alanlar aslinda bu levellar arasında quest yapmak daa hızlıya gelebilir ama bilemiyorum ben gene run basina 70-100g arasi verip boostlattirmistim kendimi..strattan gelen clothla dunyalarca para kasılıyo.. 55-62 Ramparts.. bi mage den outland e portal istiyosun fp acik oluyo zaten 60g/run oduyosun ki bir run 8-10dk arasında bitio ve 3 saat icinde 62 falan olmus oluyosun.. =)) Bundan sorası questing hani bi de benim gibi issizsen gene dungeon yaparsın hehehe Bu anlattıklarımla mageime northrend flying mount aldim hic mainden para yollamadan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Aboo boosterlıkta o kadar para var mı ya? Bileydim durmadan boostlardım milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Kojiroh said: Aboo boosterlıkta o kadar para var mı ya? Bileydim durmadan boostlardım milleti millet 500g verip HC fos pos for felan boostlatıyor kendine. yaklaşık 1k ya imba tank ya da imba dps olarak cıkıyor işin icinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ya uğraşmadan para kasılmıyo mu of sdkjbfndkljcvb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 transmute master.. 60glik mattan 170glik gem cikariyosun.. bunu her 20 saatte bir yapiosun.. arada bir x2 x3 x5 falan da cikabiliyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar