Vulgar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 http://www.dijilan.com/wp-content/uploads/classipress/12fca43bf54b1f0.jpg cidden bundan daha çirkin bi araba olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ilaç kutusu gibi araba daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 oha polo 99 mukemmel arabadır ya. akulu araba gibi mis gibin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bi sevemedim arabamı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 baban mi aldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bana vir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bunun yanında lafı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Esh said: baban mi aldi? yok alınteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 nesi cirkin, dumduz araba iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 benim var bundan 2000 model 1.6 :d görsel olarak ii diil pek ama ben çok memnunum yakıt olmasa.bi tek yakıt sorunumuz var yoksa seri araba falanda yani,çok hız yapan adam değilim 120-140 civarı max 150 yaparım,zorlamıyo 150 yaparken ama dediğim gibi otomatik 1.6 bendeki geçen 50 liraya 100km yol yaptı nalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 o senelerin en guzel arabalarındandı. modifiyeci gencligin 206'dan sonra favori arabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ne ya cillop gibi araba afedersin. tıkır tıkır yürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Selam, Bence de amaca uygun, sağlam duruşlu ve sade çizgilerin hakim olduğu bir otomobil. Bu arada 50TL ile 100km olayında bir gariplik var. Motorun değerlerini kontrol ettir, bujilere baktır, buji kablolarına baktır, hava filitrelerini kotrol ettir, motorda kurum var mı baksınlar, lastik basıncı bir de :P Şimdi baktım da yaklaşık olarak 15lt/100km tüketimd eğerin varmış. 1.6 otomatik bir VW aracı sıkıştırdığında o değere ulaşabilir sanki. 8V motor teknolojisi sağolsun. Ama yine de bazı ufak pürüzlerin bu değerin artmasına yardım ettiğini düşünüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ön kapı boyanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Gayet güzel bi araba bence. 95 yılında üretilmiş arabayı 2010 yılında tipsiz diye değerlendirmek haksızlık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Vodan said: Gayet güzel bi araba bence. 95 yılında üretilmiş arabayı 2010 yılında tipsiz diye değerlendirmek haksızlık olur. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 niye abi 69 senesinde üretilen camarolar gayet tipli hatta yenilerinden daha süper bir görüntüsü var bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 zamanı için çok güzel araba bence. şu an bile binerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Selam, Tabi 1.6 8V motor olmamak kaydıyla :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 kingpin said: niye abi 69 senesinde üretilen camarolar gayet tipli hatta yenilerinden daha süper bir görüntüsü var bence :) Demekki bu özelliği sebebiyle efsane olmayı başarabilmiş. Şöyle bişey de var, 69 camaro'yu 15 yıl boyunca her gün sokakta belki onlarca kez görmüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bence gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 çok benzin gidio çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 15lt/100km wtf, subaru bu kadar yakmiyo yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Sintisyzer said: bunun yanında lafı olmaz abi bu kurmalı arabalar gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Selam, Lupo'nun efsane bir modeli vardı da fazla üretilemedi sanırım; magnezyum alaşım direksiyon demiri falan vardı araçta ağırlığı kısmak için. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar