Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burj Dubai Açıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Killer said:

soulberry said:

baya büyük. yolda görsem ürperirim ilk başta. büyük yapıları sevdiğimdendir belki.

?

resimde görmek farklı. yolda birden görsem ilginç gelir. sanki isengard'a yaklaşıyomuş gibi hisseder insan bi an. ben seviyorum büyük yapıları. içine girip kaybolabilirsin gibime geliyo. hele iyice yanına yaklaşınca daha bi garip olur, kendini küçücük hisseder insan.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ısınamadım bi türlü dubai'ye. ne biliyim new york yada chicago konusunda gökdelen tasarımları denilince akan sular duruyor benim için ama dubai için pekte öyle değil..
Mesaj tarihi:
2016 da bitcek demisti discovery channelda bunlarin petrolleri,
add_money hilesi yapmazlarsa, sim city devri bitecek
artigin monopoly den para kazanicaklar.
Mesaj tarihi:
paticik merkez ofisi buraya açalım, gerçi 800m de hava serin olabilir, manzarada puslu çöl anca ama idare edin,1400 lüğü çıkınca ona geçeriz
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

isin komik kismi, eski adiyla Al Burj, yeni adiyla Nakheel Tower gececek bunu bittiginde.

1400 metre olacak hayvan.

http://en.wikipedia.org/wiki/Al_Burj

Status Never built

=(
Mesaj tarihi:
abi sole bisi war ama
dubai sanilanin aksine petrolden voliyi vurmak disinda deli gibi ticaretle para kazaniyor
adamlar araplar arasinda en akillisi
parayi yatirima cevirdiler diger araplar gibi bmw alip colde drift yapmiyolar
tamam dubai sigorta felan batiyodu en son ama cok entresan bi durum deil btun financing ve sigorta sirketlri sallantida
herfler iflas ilan etmediler ayrica 6 aylik bi odeme itelemesi istediler ki sirf yane sabit gelirleri adamlarin karsilamaya yeticek miktarda bu borcu
Mesaj tarihi:
Fistan said:

Laorx said:

intahar etsen kaç dk'da düşersin acöbo

h=1/2gt2

fistan buda yannis lan
hava surtunmesi ve terminal velocity war ehaheauh

oda kol ve bacaklari acarsan yaklasik 200 km/h
yok civileme atlarsada yaklasik 320 km/h
  • Yeni Oluştur...