Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 soulberry said: baya büyük. yolda görsem ürperirim ilk başta. büyük yapıları sevdiğimdendir belki. ?
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 en tepeden aşağı baktığını düşünsene.. off bakmadan bi garip oldum be
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Killer said: soulberry said: baya büyük. yolda görsem ürperirim ilk başta. büyük yapıları sevdiğimdendir belki. ? resimde görmek farklı. yolda birden görsem ilginç gelir. sanki isengard'a yaklaşıyomuş gibi hisseder insan bi an. ben seviyorum büyük yapıları. içine girip kaybolabilirsin gibime geliyo. hele iyice yanına yaklaşınca daha bi garip olur, kendini küçücük hisseder insan.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 isin komik kismi, eski adiyla Al Burj, yeni adiyla Nakheel Tower gececek bunu bittiginde. 1400 metre olacak hayvan. http://en.wikipedia.org/wiki/Al_Burj
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ondan sonra vay efendim bizim başımıza niye kızgın taşlar yağıyo, vay biz niye helak oluyoruz
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Asansörler 40kms hızla gidiyomuş. En üst kata doğru giderken nefes darlığı filan olmazmı ya? Atmosfer kaç km idi bu arada?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ısınamadım bi türlü dubai'ye. ne biliyim new york yada chicago konusunda gökdelen tasarımları denilince akan sular duruyor benim için ama dubai için pekte öyle değil..
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 said: Dünyanın Dubai'de inşa edilen en yüksek binası törenle açıldı. abi bu ne demek?
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 cok riskli, havada vazgeccicek kadar zamanın olabilir
reyou Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 2016 da bitcek demisti discovery channelda bunlarin petrolleri, add_money hilesi yapmazlarsa, sim city devri bitecek artigin monopoly den para kazanicaklar.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 paticik merkez ofisi buraya açalım, gerçi 800m de hava serin olabilir, manzarada puslu çöl anca ama idare edin,1400 lüğü çıkınca ona geçeriz
mani Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 neden gereksiz olsun canım. sonuçta insanlık için büyük bi gelişme. mühendislik harikası bu binalar. sınırları zorlamak iyidir.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Penthesilea said: isin komik kismi, eski adiyla Al Burj, yeni adiyla Nakheel Tower gececek bunu bittiginde. 1400 metre olacak hayvan. http://en.wikipedia.org/wiki/Al_Burj Status Never built =(
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Laorx said: intahar etsen kaç dk'da düşersin acöbo h=1/2gt2
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Arap yağı bol bulunca kıçına sürermiş. Bunlar da kule dikiyorlar.
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 En ust kata yerlessek soguk olur dogalgaz girer
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi sole bisi war ama dubai sanilanin aksine petrolden voliyi vurmak disinda deli gibi ticaretle para kazaniyor adamlar araplar arasinda en akillisi parayi yatirima cevirdiler diger araplar gibi bmw alip colde drift yapmiyolar tamam dubai sigorta felan batiyodu en son ama cok entresan bi durum deil btun financing ve sigorta sirketlri sallantida herfler iflas ilan etmediler ayrica 6 aylik bi odeme itelemesi istediler ki sirf yane sabit gelirleri adamlarin karsilamaya yeticek miktarda bu borcu
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Fistan said: Laorx said: intahar etsen kaç dk'da düşersin acöbo h=1/2gt2 fistan buda yannis lan hava surtunmesi ve terminal velocity war ehaheauh oda kol ve bacaklari acarsan yaklasik 200 km/h yok civileme atlarsada yaklasik 320 km/h
Öne çıkan mesajlar