adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ilk olarak malzemeler; köri baharatı krema tavuk hazırlanış; ilk olarak tavuklarımızı kuşbaşı şeklinde kesiyoruz sonrasında tavamıza atıyoruz yağ,un,tuz koymak yok direk atıyoruz tavaya tavuklar olunca kremamızı ekliyoruz krema biraz kendini çektikden sonra köri baharatımızı ekliyoruz siz bukadar çok eklemeyin baharatı bu biraz kalitesiz bi baharat olduğu için ben çok ekledim kokusundan anlaşılır zaten nekadar eklemeniz gerektiği. yaklaşık 5 dk daha tavada tuttukdan sonra körili tavuğumuz hazır şimdi ise evdeki malzemeyi değerlendirme kısmı evde dünden kalma spagetti vardı onu ekledim ben evde dünden kalma pilav yada herhangi makarna çeşidini bu şekilde kullanabilirsiniz. onuda karıştırdıkdan sonra biraz daha krema ve sarımsak ekliyerek mükemmel bi tat elde edebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 +rep super tuto :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sosis tutosu ile bunu denicem yoksa bi yerim şişcek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Dayı çok yanlış vakitte uplıyosun şunları içim fena oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 görüntü kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 soya soslu tavuk > köri soslu tavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 zaten makarna dedigin 1 gun beklicek aga demleniyo tadi ole cikiyo ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Makarna dediğin salça+dometes+sosis üçlüsünün eşsiz sosundan başka birşeyle karıştırılmamalı. Ama tavuk kısmı süper duruyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Fistan said: görüntü kötü eed. bi de asci olcan püü. malzemeyi degerlendirme acisindan güzel olmus bi de basit. accik improvize kabiliyetin varsa neler yaparsin esaseen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Farinal said: soya soslu tavuk > köri soslu tavuk + 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 evdeki ıstakoz, kurbağa bacağı ve bilimum havyarımı değerlendirmek için mükemmel bir yol. teşekkürler adamınbiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Farinal said: soya soslu tavuk > köri soslu tavuk soya bi baharat olsa tamam da 2si farklı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 vaniLLe said: Fistan said: görüntü kötü eed. bi de asci olcan püü. malzemeyi degerlendirme acisindan güzel olmus bi de basit. accik improvize kabiliyetin varsa neler yaparsin esaseen. evde yaptım karnım açtı yedim hiç özen göstermedim yani :D trix said: evdeki ıstakoz, kurbağa bacağı ve bilimum havyarımı değerlendirmek için mükemmel bir yol. teşekkürler adamınbiri. artistlik yapma yazdığın tüm malzemelerle tarif veririm yapamadığın her tarif için 1 milyar'ını alır bir daha çalışmak zorunda kalmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar