Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

körili tavuk+evdeki malzemeyi değerlendirme tutosu(resimli-konulu)


adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

ilk olarak malzemeler;
köri baharatı

krema

tavuk


hazırlanış;
ilk olarak tavuklarımızı kuşbaşı şeklinde kesiyoruz

sonrasında tavamıza atıyoruz yağ,un,tuz koymak yok direk atıyoruz tavaya


tavuklar olunca kremamızı ekliyoruz


krema biraz kendini çektikden sonra köri baharatımızı ekliyoruz


siz bukadar çok eklemeyin baharatı bu biraz kalitesiz bi baharat olduğu için ben çok ekledim kokusundan anlaşılır zaten nekadar eklemeniz gerektiği.
yaklaşık 5 dk daha tavada tuttukdan sonra körili tavuğumuz hazır


şimdi ise evdeki malzemeyi değerlendirme kısmı
evde dünden kalma spagetti vardı onu ekledim ben


evde dünden kalma pilav yada herhangi makarna çeşidini bu şekilde kullanabilirsiniz.
onuda karıştırdıkdan sonra biraz daha krema ve sarımsak ekliyerek mükemmel bi tat elde edebilirsiniz

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

Fistan said:

görüntü kötü

eed.
bi de asci olcan püü.

malzemeyi degerlendirme acisindan güzel olmus bi de basit.
accik improvize kabiliyetin varsa neler yaparsin esaseen.


evde yaptım karnım açtı yedim hiç özen göstermedim yani :D

trix said:

evdeki ıstakoz, kurbağa bacağı ve bilimum havyarımı değerlendirmek için mükemmel bir yol. teşekkürler adamınbiri.


artistlik yapma yazdığın tüm malzemelerle tarif veririm yapamadığın her tarif için 1 milyar'ını alır bir daha çalışmak zorunda kalmam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...