Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hasretlik şarkıları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kız arkadasımla 1,5 saat önce vedalastık, vedalasamadık daha dorusu, 20 gün görüşemicez, ondan hasretlik sarkılar istemekteyim ACİL cok kotuyum of off[signature][hline]bilgisayar kafayı yemişti 1 ay formatlı şekil kaldı sonra icq kafayı yedi, zaten sonrada, "o"nu buldum bilgisayar neydi bilmez oldum :) ondan dolayı bana icq dan bi mesaj sallarsanız sevinirim:110525456
Mesaj tarihi:
emrah - vurmayın
neydi öle bişey vardı
üzerimme gelip duurmayın..
vurup durmayınn
gidiyo döner calıyo falan lokantadan

tamam vurmayın sarkının adı

[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..

[Bu mesaj Eternal tarafından 17 Temmuz 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Eternal tarafından 17 Temmuz 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mümkünse fazla arabesk olmasın darılmaca yok emrah kötü bi örnekti :) mesela müslüm gürses-sensiz olmaz tadında olur[signature][hline]bilgisayar kafayı yemişti 1 ay formatlı şekil kaldı sonra icq kafayı yedi, zaten sonrada, "o"nu buldum bilgisayar neydi bilmez oldum :) ondan dolayı bana icq dan bi mesaj sallarsanız sevinirim:110525456
Mesaj tarihi:
ayşe hatun önal, sana ithaf edilsin:)
hmm...
yeni türkü ask yeniden olabilir...
U2 with or without you
tiamat do you dream of me
Shivaree - Goodbye Moon
Sevdim Bir Genç Kadını, kimin bilmiyorum
ya 15 gb mp3 var ben buldukça yazarım[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night."
beleş 3.5 ed.e
Mesaj tarihi:
çakamadım berk hangi sarkı? jefferson airplane mi? sanmıyorum gerçi "and everybody was kung fu fighting" değildir yani :)[signature][hline]bilgisayar kafayı yemişti 1 ay formatlı şekil kaldı sonra icq kafayı yedi, zaten sonrada, "o"nu buldum bilgisayar neydi bilmez oldum :) ondan dolayı bana icq dan bi mesaj sallarsanız sevinirim:110525456
Mesaj tarihi:
u2 - far away, so close[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
sana bi kutu Angelica yazalım biz[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
  • Yeni Oluştur...