b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 90larda olan bir diziydi. gerçekten çok ama çok güzeldi. biri koymuş utub'a http://www.youtube.com/watch?v=71BuphNUZSg&feature=PlayList&p=455766C3A0AA51A0&index=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 demir demirkan - ahura'yı isteyenle paylaşırım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 aha mavi star logosu :p bi de mehmet aslantuğ'nun oynadığı polisiye dizi vardı biz onu izlerdik ablamla neydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sıcak saatler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 oha aabi yıllardır dua ediyodum bi allahın kulu koysun şunu diye. hiç bi yerde bulamıyodum acaip mutlu oldum şimdi. yıllardır jenerikten başka bi vidyo yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yav said: aha mavi star logosu :p bi de mehmet aslantuğ'nun oynadığı polisiye dizi vardı biz onu izlerdik ablamla neydi o iz peşinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 x-files la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Süper diziydi ama erken bitti, bitmeseydi ülkenin efsane dizilerinden birisi olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 şenay güler e cin tecavüz ediyor diye bi video da var sfds.ne biçim dizi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Milamber said: Süper diziydi ama erken bitti, bitmeseydi ülkenin efsane dizilerinden birisi olabilirdi. +1 o zaman dvd yada internet nedir çok bilmediğimizden arkadaşa vhs kasete çektirmiştim ilk bölümünü asdfghj,Mehmet Günsür'e bu diziyle aşık olmuştum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Ya taner birsel çok iyi oynuyordu. Hani film çeksem başrol yaparım ve süper kaliteli bir diziydi zamanına göre off off tekrardan üzüldüm ya :( feci tırsardık izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Taner Birsel'in sesi yeter yaw,acaip karizma adamın sesi,artık dizilerde oynamıyo sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 İyi diziydi ya, X-Files ile aynı dönemde veriliyordu sanırım, baya duo oluyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 "sır dosyası" nı tekrar açsınlar, remake yapsınlar. adam akıllı bir senaryoyla ve efektlerle tutar bence. en azından da günümüz türk dizileri içinde bir farklılık olur, mafya çatışmaları, liselilerin sorunları, malikane içindeki ensest ilişkiler felan.. bi değişiklik olur. olmaz mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 X-files ın türk versiyonuydu, ama bomba diziydi. Şimdi remake yapsalar millet altına mıçıyor(aka. ruh sağlığım bozuldu) diye rtük kaldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Allah senden razi olsun ben bu diziyi varya 4 sene aradim tr de olmadigimdanda bulamadim hic cok kucukken izlerdik o diger boyuttaki varlikla oturup konusmalari filan varya super bir diziydi. Birde Alacakaranlik serisini ariyorum bir turlu bulamiyorum Ugur Yucel in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar