Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ya kazaa iyice saçmalamaya başladı soulseek te çok yavaş var mı bir öneriniz?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 öhöm öhm[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 dc++[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 edonkey bu share programlarından biri mi bilmem ama ben çok memnun kaldım kullanırken[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 dc++ bi plus daha o da revconnect için yani dc++ + rev connect :D[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 dc++ almıyor share size ım küçük diye[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 mldonkey[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Prawler, 17 Temmuz 2004 15:10 tarihinde demiş ki: dc++ almıyor share size ım küçük diye share size hubdan huba göre değişir bazıları 5 gb yeterli der bazıları için 50 yetmez yani almıyor demişsin ama biraz muallakta olmuş :) bence dc++ kullanmaya başla çok memnun kalacaksın yok mu 10 gb kadar mp3'ün? çoğu 10 gb ı yeterli bulur çünkü[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ahah hard diskim 20 MB benim 1 2 Gb zor tutar[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 dcplusplus.sourceforge.net gir buraya üstten FAQ'a gir, orda bu programı nerden indirebilirim diye bişi olcak. Ona girince dc clientleri listesi gelecek. MS++V client'ini indir. Bazı hublar standart client'dan başkasını kabul etmio ama olsun sayısı az :D Bu arada bu client'in kabul edilmeme sebeplerinden biri upload'a limit koyabilmesi vede bir dosyayı birden fazla kişiden çekebilmesi.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Ama şöyle söyliim dc++ yakında yokolcak :D Gerçekten paylaşan insan çok az. Genelde birinin indirdiğini görünce şıp diye cancel yapıolar yada kolay ip değiştirebiliolarsa disc atıolar. Hublarda çok az insan var. Gene uzun vadede en iyisi mldonkey. ve hatta torrent. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 17 Temmuz 2004 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 yok yaw düzgün hublarda kimse cancel falan etmiyor direkt atıyolar öyle tipleri. hublar ayrı ayrı yönetildiğinden öyle çökmesi işe yaramaması gibi bir sorun olmaz. ama en az 20gb paylaşmak lazım anca öyle eğlenceli oluyor[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bugün 3 kişi disc etti beni bi tamamlayamadım şu xmen2 CD2 yi ya. Hayır ip'si şap diye görülüo,başına bişi gelcek benden bilcekler :D 4 oldu. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 17 Temmuz 2004 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 burda ben de kullandığım hubları yazdıydım http://forum.paticik.com/view.php?id=78620 bir dee www.hublist.org 1 aydır girmiyorum dc++ a ama herhalde ordaki hublar hala çalışıyodur[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 lol naptın ya 20 mb hard disk amigada vardı :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 20 GB ya pardon :)[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bittorent öneririm. eski audiogalaxy gibi işliyor[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 şu anda kazaa ya geri döndüm eh işte lik çalışıyor[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 O kazaa nın canavar gibi çalışması lazım, sen beceremiyosundur:)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Ares, iyi, hızlı, popüler. (bana para vermiyorlar.)[signature][hline]Warning: fsockopen(): unable to connect to radyo.paticik.com:8000 in /home/web/cronjobs/radyoStats on line 9 faust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wargasm Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Ares mükemmel.Ben de para almıyorum.[signature][hline]god.hates.us.all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar