Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi fileshare programı

Prawler

Öne çıkan mesajlar

ya kazaa iyice saçmalamaya başladı
soulseek te çok yavaş
var mı bir öneriniz?[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

edonkey bu share programlarından biri mi bilmem ama ben çok memnun kaldım kullanırken[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

dc++ almıyor share size ım küçük diye[signature][hline]
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 17 Temmuz 2004 15:10 tarihinde demiş ki:
dc++ almıyor share size ım küçük diye

share size hubdan huba göre değişir
bazıları 5 gb yeterli der bazıları için 50 yetmez

yani almıyor demişsin ama biraz muallakta olmuş :)
bence dc++ kullanmaya başla çok memnun kalacaksın
yok mu 10 gb kadar mp3'ün? çoğu 10 gb ı yeterli bulur çünkü[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ahah hard diskim 20 MB benim 1 2 Gb zor tutar[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

dcplusplus.sourceforge.net

gir buraya üstten FAQ'a gir, orda bu programı nerden indirebilirim diye bişi olcak. Ona girince dc clientleri listesi gelecek.

MS++V client'ini indir. Bazı hublar standart client'dan başkasını kabul etmio ama olsun sayısı az :D Bu arada bu client'in kabul edilmeme sebeplerinden biri upload'a limit koyabilmesi vede bir dosyayı birden fazla kişiden çekebilmesi.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama şöyle söyliim dc++ yakında yokolcak :D Gerçekten paylaşan insan çok az. Genelde birinin indirdiğini görünce şıp diye cancel yapıolar yada kolay ip değiştirebiliolarsa disc atıolar. Hublarda çok az insan var. Gene uzun vadede en iyisi mldonkey. ve hatta torrent.

[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 17 Temmuz 2004 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok yaw düzgün hublarda kimse cancel falan etmiyor direkt atıyolar öyle tipleri. hublar ayrı ayrı yönetildiğinden öyle çökmesi işe yaramaması gibi bir sorun olmaz. ama en az 20gb paylaşmak lazım anca öyle eğlenceli oluyor[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
Sosyal ağlarda paylaş

burda ben de kullandığım hubları yazdıydım http://forum.paticik.com/view.php?id=78620

bir dee
www.hublist.org

1 aydır girmiyorum dc++ a ama herhalde ordaki hublar hala çalışıyodur[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda kazaa ya geri döndüm eh işte lik çalışıyor[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...