razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 abv newton az çekmedik lise fizikte. google logosundan öğrendim. birde logoyu hareketli yapmışlar ilk defa, vay annesine dedim baktım ağaç resmi jpg. oha jpg olan resimden nasıl elma düşüyor. elmayı png yapmış çakallar üstünden indiriyorlar. işte o elma http://www.google.com.tr/logos/newton09-apple.png sulu sulu şakır şakır canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Ben hala çekiyorum şerefsizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sene 2010 hala newton çekenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sene 2010 hala yer bile çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yer çeker newton , gönlüm çeker paris hilton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souichiro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 newtonu çekemeyenler utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ofofof kafalara gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yalnız final direkt dha olmuş abi; İŞTE O ELMA !!1 ARENA EKİBİ SİZİN İÇİN BULDU. güldüm vallahi. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 elma kafama düşücek sandım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar