sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 şimdi haber doğrumu yalanmı bilmem ama ha doğruysada şahsen carlosun fbdeki performansı o kadar sene arasından ancak bi elin parmak sayısı kadar çıkar olsaydı takımda şampiyon bu seneyide tamamlayıp uefada bişiler yapsaydı daha kral giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 abi allah aşkına böyle bi habere inanmak için carlosun geldiğinden bu yana bi tane bile roportajını bilmemnesini izlememiş olmak gerekir ki hakikaten hiç izlememiş biri bile carlos gibi profesyonelliği artık mimiklerine bile yansımış bi adamın klüpten gittiği gibi böyle açıklamalar yapmayacağını bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Ha real madrid hakkında ağzından bal damladı carlos'un her zaman di mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 iyi ki fenerbahçeli değilim yoksa bu utançla yaşamak zor olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 said: Yönetim bana haksız yere 1 milyon 875 bin euro ceza kesti. Nedeni de gitmek istediğimi söylediğimde hazırladıkları yeni sözleşmeyi imzalamak istememem. bu ne ya asdasfa sallanırda bu kadarmı olur. Ne güzel iş şu spor yazarlığı be. Sallamana karışan yok , stres yok, maçları beleş izliyosun en kral yerden, iki kalem sallıyosun bitiyo işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Bi de Yılmaz Morgül ağlamıştı demi böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Şimdi öncelikle çıkan gazete milliyet de olsa haber ne kadar doğru ne ölçüde güvenilir emin değilim. Yazan adamı tanımıyorum pek, ne kadar inanılır bilmiyorum. Anlatılanlarda pek fazla abeslik gelmedi bana. Türkiye'de en küçüğünden en büyüğüne hepsi abeslikle yönetiliyor. GS yabancıların parasını vermez, BJK borç kapatmak için futbolcularına ceza keser, TS yönetim hatası kötü sonuç alınca futbolcularını kadro dışı bırakır, FB futbolcusunu ezer vs, oluyor böyle şeyler. Eğer haber gerçekse FB'ye gülünüp geçilir iyi halt ettin denir ancak. Değilse de büyük yaygara koparır Aziz Yıldırım haklı olarak. Carlos'ta böyle bir ego olması bence gayet normal. Adam Türkiye'de şu anda oynayan futbolcuların hepsinin toplamının erişemeyeceği bir kariyere sahip. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyisi kabul ediliyor mevkisinde, efsanevi Galacticos kadrosunun as elemanı, Futbolun bir numarası olarak bakılan Brezilya Milli Takımı'nın yıllarca kaptanı/oyuncusu. E kusra bakmayın da, bu adamda böyle bir ego olsun. FB'yi (FB derken FB'de oynuyor diye, yoksa GS oyuncusu olsa GS'yi derdim) Türkiye'yi rahatça ezecek özgüveni olsun bi zahmet. Erol Büyükburç kıyaslaması hata, Ha, zamanında Pavarotti'yi kovmuş ülkeyiz biz. Pavarotti "Ben saksı değilim" dese gülüp geçmek yerine dünyaya rezil olduk diye telaş yapardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Abi benim futbol görüşüme göre o adamın öyle konuşmaya hakkı yok. Kulüpler futbolculardan büyüktür. Fenerbahçe 103 senelik bir camia. Carlos gelip "bana sıradan oyuncu gibi davrandılar" diyemez. Bir Galatasaray'lı olarak ben rahatsız oluyorum bu durumdan yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Orada çelişiyoruz o halde. Benim görüşüme göre diyebilir. FB olduğu için söylemiyorum. Yarın öbür gün çıkıp GS için de aynı açıklamayı yapsa gocunmam. R.Carlos gibi adam Türkiye'deki kulüplere fazla. Ha oyun olarak ne kattı faydalı mıydı falan bunları tartışmıyorum ben direkt olarak isme ve marka değerine bakıyorum. 103 senede benim 10 senede yaptığım kariyerin yarısına eriştin mi diye sorarsa verecek cevabın yok çünkü istediğin kadar kulüp ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 gayet rahat der, isterse 500 yillik takim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Üff fenerse doğrudur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Güzellik geçicidir, onun gibi bişey bu da. Carlos bırakacak futbolu, belki daha iyisi gelecek falan.. Ama Fenerbahçe baki kalacak. Futbolcular gelir geçer, takımlar kalır yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Kulüpler de geçici olabilir, çok örneğini gördük bi zamanlar avrupada liglerinde dehşet saçıp bugün amatör kümede debelenen :) Ayrıca adam istediği kadar futbolu bıraksın ismini çoktan ölümsüzleştirdi, çok uzun bir süre dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beki olarak anılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Ama hala sadık taraftarları var. Hatta taraftarı olmasa da saygı duyanları var :) Yok tabii ki Carlos'u da saygıyla ve sevgiyle anarız yıllar sonra da bence kulüp > futbolcu. Kim olursa olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Abi on yıl çocuklar "Carlooos, ortaaaaaaaaa, gooool." diye bağırdı sokakta. Adam türk değil, türkiyede değil. Fener'in böyle bir yaptırımı yok yurt dışında, evrensel bir marka değil carlos gibi. Parayı basıp almış fener, sonra mahvedip bırakmış işte. türk takımı ne bekliyorsak. Futbolla zerre alakam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Abi takım çokta carlos tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 carlos tek basina turkiyedeki butun takimlara istedigini soyleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Takım diye bakarsan tabi tek ama o zaman ben de sol bek çok ya da futbolcu çok derim :D Ama Fener de gönüllerde tek yani.. :) Neyse canım bu konuda tartışmak olmaz yani, futbol söz konusu olunca fazla hoşgörülüyümdür sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 carlos fenerin toplam kupasından fazla kaldırmıştır. kupa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 carlos bugun cikip ben takim oldum dese gene fenerden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bu lafına katılıyorum şükrü sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 aquila said: carlos bugun cikip ben takim oldum dese gene fenerden daha iyi.beylikten imparatorluğa carlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 carlos bugün gelip ağzımıza s.çsa birşey diyemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ellerimizi onumuzde birlestirip, boynumuzu egip bakariz anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Adam saksı değil bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar