Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Carlos Fener'i öyle karaladı ki!

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

abi allah aşkına böyle bi habere inanmak için carlosun geldiğinden bu yana bi tane bile roportajını bilmemnesini izlememiş olmak gerekir ki hakikaten hiç izlememiş biri bile carlos gibi profesyonelliği artık mimiklerine bile yansımış bi adamın klüpten gittiği gibi böyle açıklamalar yapmayacağını bilir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yönetim bana haksız yere 1 milyon 875 bin euro ceza kesti. Nedeni de gitmek istediğimi söylediğimde hazırladıkları yeni sözleşmeyi imzalamak istememem.

bu ne ya asdasfa sallanırda bu kadarmı olur. Ne güzel iş şu spor yazarlığı be. Sallamana karışan yok , stres yok, maçları beleş izliyosun en kral yerden, iki kalem sallıyosun bitiyo işin.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi öncelikle çıkan gazete milliyet de olsa haber ne kadar doğru ne ölçüde güvenilir emin değilim. Yazan adamı tanımıyorum pek, ne kadar inanılır bilmiyorum.

Anlatılanlarda pek fazla abeslik gelmedi bana. Türkiye'de en küçüğünden en büyüğüne hepsi abeslikle yönetiliyor. GS yabancıların parasını vermez, BJK borç kapatmak için futbolcularına ceza keser, TS yönetim hatası kötü sonuç alınca futbolcularını kadro dışı bırakır, FB futbolcusunu ezer vs, oluyor böyle şeyler.

Eğer haber gerçekse FB'ye gülünüp geçilir iyi halt ettin denir ancak. Değilse de büyük yaygara koparır Aziz Yıldırım haklı olarak.

Carlos'ta böyle bir ego olması bence gayet normal. Adam Türkiye'de şu anda oynayan futbolcuların hepsinin toplamının erişemeyeceği bir kariyere sahip. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyisi kabul ediliyor mevkisinde, efsanevi Galacticos kadrosunun as elemanı, Futbolun bir numarası olarak bakılan Brezilya Milli Takımı'nın yıllarca kaptanı/oyuncusu. E kusra bakmayın da, bu adamda böyle bir ego olsun. FB'yi (FB derken FB'de oynuyor diye, yoksa GS oyuncusu olsa GS'yi derdim) Türkiye'yi rahatça ezecek özgüveni olsun bi zahmet. Erol Büyükburç kıyaslaması hata, Ha, zamanında Pavarotti'yi kovmuş ülkeyiz biz. Pavarotti "Ben saksı değilim" dese gülüp geçmek yerine dünyaya rezil olduk diye telaş yapardık.
Sosyal ağlarda paylaş

Orada çelişiyoruz o halde. Benim görüşüme göre diyebilir. FB olduğu için söylemiyorum. Yarın öbür gün çıkıp GS için de aynı açıklamayı yapsa gocunmam. R.Carlos gibi adam Türkiye'deki kulüplere fazla. Ha oyun olarak ne kattı faydalı mıydı falan bunları tartışmıyorum ben direkt olarak isme ve marka değerine bakıyorum. 103 senede benim 10 senede yaptığım kariyerin yarısına eriştin mi diye sorarsa verecek cevabın yok çünkü istediğin kadar kulüp ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Kulüpler de geçici olabilir, çok örneğini gördük bi zamanlar avrupada liglerinde dehşet saçıp bugün amatör kümede debelenen :)

Ayrıca adam istediği kadar futbolu bıraksın ismini çoktan ölümsüzleştirdi, çok uzun bir süre dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beki olarak anılacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi on yıl çocuklar "Carlooos, ortaaaaaaaaa, gooool." diye bağırdı sokakta.

Adam türk değil, türkiyede değil. Fener'in böyle bir yaptırımı yok yurt dışında, evrensel bir marka değil carlos gibi. Parayı basıp almış fener, sonra mahvedip bırakmış işte. türk takımı ne bekliyorsak.

Futbolla zerre alakam yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...