BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Ne güzel kar yağıyor mutlu oldum lan. İstanbul etiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 kar mı ?? nası ya burda bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ne ara yağdı etiler tarafına? göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 hala yağıyo akmerkezin orada evim ne güzel yağıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Ooo pahalıdır o evler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 o kar degildir. akmerkez rezidansta seks partisi yapiyoruz. camdan fakirlere dogru sartikiyoruz arasira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 çohk komiksin patentini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bostancıya yollayın onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ben bostancı taraflarındayım, bi bok yok burda gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ulan kar bile akmerkeze yağıyor. hisarüstünde bişe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Ferrero said: ben bostancı taraflarındayım, bi bok yok burda gelmeyin. AHAHAHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Ferrero said: ben bostancı taraflarındayım, bi bok yok burda gelmeyin. niye gelmiyo lan gelsin gelsin yolla çay yaparım ben ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 şu an lapa lapa yağıypr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 kar dept çöktü mü neden yeni konu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 çünkü bugün yağıyor kar. çünkü şu an oldu hoşuma gitti kendi sevincimi söyleyim dedim. çünkü haber vermekten çok anlatmak istedim, söylemek istedim. çünkü dept. ye yazmak istemedim aramaya girip yeni konuya basmak daha kolay geldi. çünkü sen oraya yazabilirsin. çünkü bi ton gereksiz konu varken böle bir konu açmak gereksiz gelmedi. çünkü konu dışı ve konunun daha dışı. çünkü ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 mecidiyeköye de yağıypr şu an. öyle çok abartı değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 BeIlow said: çünkü bugün yağıyor kar. çünkü şu an oldu hoşuma gitti kendi sevincimi söyleyim dedim. çünkü haber vermekten çok anlatmak istedim, söylemek istedim. çünkü dept. ye yazmak istemedim aramaya girip yeni konuya basmak daha kolay geldi. çünkü sen oraya yazabilirsin. çünkü bi ton gereksiz konu varken böle bir konu açmak gereksiz gelmedi. çünkü konu dışı ve konunun daha dışı. çünkü ..... ...burda süper post kasılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 üsküdarda yağmur yayo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 hisarüstüne ulaştı sonunda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 abvblizzard said: Bence yarın kar yağsın hayatımda ilk defa istediğim bişey oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 her yer söledi kar yagacak diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 agalar cidden anadolu yakasına neden yağmıyor,ne yapmamız lazım yağması için? fakiriz,ok anladım da, biraz yagsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 güzel yağayor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 tarçın said: agalar cidden anadolu yakasına neden yağmıyor,ne yapmamız lazım yağması için? fakiriz,ok anladım da, biraz yagsa iyi olur. abi zaten etilere yağmaya başlamış. biz de hisarüstünde yakın oldugumuz için nasibimizi aldık. üzülme bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar