napae Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Hepiniz bilirsiniz böyle saçma sapan soyadlar vardır. Arkadaşım bazılarını facebooka yazmış çalıp buraya aktarıyorum. Necati Yenge Cafer Cırt Türkan Romantik Zehra Eşekcanbazı Yusuf Ziya Salakoğlu Hacı Benzin Menemine Cart Burhanettin Curt Cafer Cırt Döndü Cort Aytekin Kıllıbacak Ökkeş Ford Duran Tekerlek Özdemir Damızlık İsmail Donsuz Gülfidan Gösterir Emel Yalak Yusuf Kız Zeki Kadın Münevver Göbek Şükriye Memeli Ali Kalktı Kemal Götürür Abdullah Oyar Adem Kayar Hepsine eyvallah dedim alışık olduğumuz şeyler ama MENEMİNE diye isim mi olurmuş lan sjkld
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ya geçen feysbukta "vuruşkan" soy isimli bi kız gördüm yarıldım gülmekten .durup durup gülerim arada
lrem Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ben emişen diye kız ismi duydum ya hatta ablasıydı kısın bunu söyleyen kardeşimin adı emişen dedi..
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 kendisiyle emişmesi için kaburgalarını aldırması gerek
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Osuran_boğa said: ya geçen feysbukta "vuruşkan" soy isimli bi kız gördüm yarıldım gülmekten .durup durup gülerim arada ahaha suggestions kısmında bende de vardı öyle bi kız. ekledim fakat kabul etmedi :(
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Demek ki o kadar da vuruşkan değilmiş
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 nileppezdel said: Demek ki o kadar da vuruşkan değilmiş yada o kadar vusukan ki eklemeye vakti olmamıs
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ümüş var abi http://img509.imageshack.us/img509/9196/asdf.png
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 soyadı kanunu geldiğinde random çekilişle seçilmemiş mi soy isimler hep, sizinde atalarınıza denk gelebilirmiş :p bi tanıdık vardı bizim eskiden, kadının adı muhteşem, kocasının soyadı kavun...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 KahnX said: ümüş var abi http://img509.imageshack.us/img509/9196/asdf.png sen niye msnde diilsin?
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 benimkide muhabbet kuşu ismi misali , Maviş ahaha
Öne çıkan mesajlar