Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tylolhot

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
soğuk algınlığına birebirdir. ayrıca uykusu gelmeyince 2 tane çakar insan, kafası güzel olur uyur. ayrıca sigara yanında içcek bişey yoksa son kaledir evde düşmeyen...

Israrla isteyiniz...
Mesaj tarihi:
lan ne pimpirikli çıktınız be! yasak masak değil olm biz paket paket içiyoduk bişey de olmuyodu. yok beyin kanaması yapıyomuş zart zurt bişiler çıkardılar millet tırsıyo içmeye. için, içirin bişi olmaz.

C
E
C E M İ L
İ
L

Mesaj tarihi:
içindeki hede hödö miktarı fazlaydı önceden. bazı işlemlerden geçirerek çok güzel uyuşturucu oluyordu. piyasadan kaldırıldı sonra o hede hödösü normal düzeye çekildi şimdi düzgün düzgün ilaç işte.. diye duydum.
Mesaj tarihi:
olsa olsa pseudoephedrin in orani du$urulmu$tur. ama bu sudafedde de war. ve takribi gecen seneden beri sudafed in recetesiz sati$i yasak.

med yapiliyor efedrinden, zira efedrin de bir ce$it amfetamin.

tylol hot i ictikten sonra alginizin acilmasi da buna bagli sanirsam.
Mesaj tarihi:
cevrilebiliyo diye ama tabii ki fazla efedrinin insana yaptigi etki de olumcul olabiliyo bazi durumlarda.

mesela tansiyonun yukselmesine neden oluyo. e zaten tansiyon hastasiysan yattara olabilme ihtimalin var gunde 10 paket icersen.
Mesaj tarihi:
doktor bana 24 saat içinde 8 saatte bir olmak üzere en fazla 3 kere dedi geçen gittiğimde. şimdi deli gibi hastayım sabah bi tane şimdi bi tane içtim çok iyi geliyor mesela.
Mesaj tarihi:
İlk kez şey yaptığımda bunu kısa aralıklarla iki tane içmiştim saçma sapan bi şekilde. Sonra deli gibi bi ağırlık çökmüştü göğsümün üstüne, feciydi yani aman diyorum.

Bu arada her defasında yanlış yazsan tylolhot'un adını google'a illa ki öyle bi sonuç alırsın. Bu da böyle bi olay. Kimse düzgün yazamıyor ilkte ehah.
  • Yeni Oluştur...