Economics Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Kaç saatte bir kullanmalı bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 günde 1 ideal. max 2 yoksa çok yorgun hissediyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 in case of emergency, günde bir. bir bile fazla zaten, ouch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Ama iyi geldi vallahi billahi haa . Her evde bulunmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 soğuk algınlığına birebirdir. ayrıca uykusu gelmeyince 2 tane çakar insan, kafası güzel olur uyur. ayrıca sigara yanında içcek bişey yoksa son kaledir evde düşmeyen... Israrla isteyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ben 1 kere 3 take cakmistim bisey olmadi zararli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 uyuşturucu etkisi var diye zararlı diyolar. ama değşet bişey.hastalanıyosan iç bitane uyu duş al geçti bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 artık satılmıo diye biliyorum ? hastayken 1 tane içiodum geçiodu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 satılmamı hiç be dostum . kapış kapış gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 lan ne pimpirikli çıktınız be! yasak masak değil olm biz paket paket içiyoduk bişey de olmuyodu. yok beyin kanaması yapıyomuş zart zurt bişiler çıkardılar millet tırsıyo içmeye. için, içirin bişi olmaz. C E C E M İ L İ L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 içindeki hede hödö miktarı fazlaydı önceden. bazı işlemlerden geçirerek çok güzel uyuşturucu oluyordu. piyasadan kaldırıldı sonra o hede hödösü normal düzeye çekildi şimdi düzgün düzgün ilaç işte.. diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 olsa olsa pseudoephedrin in orani du$urulmu$tur. ama bu sudafedde de war. ve takribi gecen seneden beri sudafed in recetesiz sati$i yasak. med yapiliyor efedrinden, zira efedrin de bir ce$it amfetamin. tylol hot i ictikten sonra alginizin acilmasi da buna bagli sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 6 saatte bir yazıyor prospektüsünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 yani temelde bağımlılık yapıyor diyemi bütün olay ? Yoksa uyuşturucuya çevrilebiliyomu diye olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 cevrilebiliyo diye ama tabii ki fazla efedrinin insana yaptigi etki de olumcul olabiliyo bazi durumlarda. mesela tansiyonun yukselmesine neden oluyo. e zaten tansiyon hastasiysan yattara olabilme ihtimalin var gunde 10 paket icersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bu arada daha yeni gordum ek$ide 11 sayfa tylol hot ba$ligi var. ona da bakabilirsin. ama ben cok u$endim acikcasi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 abi bende oraya baktım ilk ama bende üşendim direk kıssadan hisse buraya sorayım dedim D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 doktor bana 24 saat içinde 8 saatte bir olmak üzere en fazla 3 kere dedi geçen gittiğimde. şimdi deli gibi hastayım sabah bi tane şimdi bi tane içtim çok iyi geliyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 İlk kez şey yaptığımda bunu kısa aralıklarla iki tane içmiştim saçma sapan bi şekilde. Sonra deli gibi bi ağırlık çökmüştü göğsümün üstüne, feciydi yani aman diyorum. Bu arada her defasında yanlış yazsan tylolhot'un adını google'a illa ki öyle bi sonuç alırsın. Bu da böyle bi olay. Kimse düzgün yazamıyor ilkte ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar