Popeye Mesaj tarihi: Nisan 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2002 canım sıkıldı eski txt dosyalarına felan bakıyodum bi baktım snn urlleri var neymis acep diyip baktım ziarenko patlatmaları varmış hepsinde aklıma geldi nerde ya ziarenko ozledim valla ne guzel patlatıyodu milleti en baba ziarenko patlatmalarından biri BOMBA BE sizin bildigin baska ziarenko patlatmalari varsa url verinde bakalim super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2002 En sonunda saniyorum ki kendi patladi. Self destruct.... :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UndeaD Mesaj tarihi: Nisan 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2002 Popeye nerde dextermız nerdeee :)[hline]KalibaH[GG] Quake3 Forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2002 geçenlerde buraya bir uğradı ama kalmadı anlaşılan.. patlasın!!! beter olsun!!! :p[hline]Death and I are old friends. Let me introduce you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Eski thread ama değişen bişey olmadığı için cevaplayayım tahminen. Ziarenko arkadaşımız, Sanrey kankamızla beraber bir yığın dersi veremediği için 50. kere aldığı anatomi neyin gibi derslerle boğuşuo sanırım. Sanrey en son konuştuğumda yine verememiş ve 3.-4. sınıf arasına 2 sene sokmayı başarmıştı. Oda öledir belkim :) 7 kerede anatomiyi veremeyen Sanrey kankamızada selamlarımızı yolluoruz :) 7idi galiba ucuk bi rakam :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Anarchy Online: Quinth, [b]Quidvant, [b]Quidot, [b]Quitech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 hoho şimdi aklıma geldi ilk pvp deneyimim, 9 kişilik dünyada birt cem yolundaki amorloth & sanrey pususu :) uzun süre başlarına kakmıştım paralyze field + bs sonucunda onları kovaladığımı :-p[hline]0wnage! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 şimdi fark ettimki snn den banlemişler en son 4 5 ay önce denemiştim[hline]guliat hoçiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 hala derslerle mi bogusuyor yahu? bakıp bakıp gülüyorum :) http://forum.paticik.com/userposts.php?citizen=Ziarenko [Bu mesaj -Mix- tarafından 18 Temmuz 2004 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ziarenkeno bi mayısta gözükmüş sonra yokolmuş gene[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bombaymiş hakkaten :horace:[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar