Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cok kötüyüm lan =(

Chewy

Öne çıkan mesajlar

kızlar yapıyo ya böyle ilişkinin ciddileşme hızına göre 3. 4. buluşmada veya daha sonra bi ''ayrılık konuşması'' bi ''sorun sende değil bende'' yaparlar. senin tutumun önemli şimdi. eğer kız için doğru olanı yaparsan 3 gün sonra msj gelir napıyoruz yarın diye.
Sosyal ağlarda paylaş

lrem said:

kızlar yapıyo ya böyle ilişkinin ciddileşme hızına göre 3. 4. buluşmada veya daha sonra bi ''ayrılık konuşması'' bi ''sorun sende değil bende'' yaparlar. senin tutumun önemli şimdi. eğer kız için doğru olanı yaparsan 3 gün sonra msj gelir napıyoruz yarın diye.
olm kızın adıda irem ya sen yazma :(
Sosyal ağlarda paylaş

barışmayı bırakın kız koşarak geri döner sadece soğuk kanlı olmalı chewy abi sakin ol rahat ol kıza tam olarak ne hissettiğini söyle ne fazlasını ne azını durum bu de sonra ne biliym duruma göre bişeyler söyle ama net olmalı. sonra bekliyceksin diyorum 3 veya 4 gün msj gelir. arar, evine gelir herşey olur valla
Sosyal ağlarda paylaş

Chewy said:

Bilmem kaç kere açılmıstır buraya karı kız mevzusu ama benim hiç açıcagım aklıma gelmezdi :(

1 aylık bir iliskim vardı.Biraz önce bitti.İlk defa birini sevdim böle, kafamıza göre takıldık gezdik dolastık 1 ay bile olsa ve biraz önce ayrıldı bnden.Gerekçeside ben çok rahatmısım ve o bana karısmaktan bıkmıs.Sürekli ilgi görmek istiyodu ve beceremiodm bunu.Olm napcam nasıl unutcam lan hiç böle bi kızla tanısmamıstım yardım edin 3 tane aparax içtim üstüne alkol uyuyamıorm mal gibiyim.

Valla yapacak birşey yok, ben geçen pazartesi işi bırakdım artık böyle hakikatten kontrolü yitirmeye başladım. Ofise gidiyorum duramıyorum ama dur bari adliye işlerini yapayım diyorum, adliyeye gidiyorum orada da bir sıkıntı basıyor. Eve gideyim diyorum eve varıncada yahu neden buraya geldim diyorum. 2 hafta böyle devam etti, kitlendim resmen yahu dedim yeter be, dedim ben biraz ara vereyim, konuşdum tabi farklı bir sebep sundum ve işi bırakdım. Artık bakalım odaklanmaya çalışıyorum. Ama iyi oldu toparlanıyorum, hakikatten bende sordum çok neden böyle oldu diye, hiç hesapda yokken işte büyülenip, kapılıp gidiyorsunuz.

Spora verdim kendimi ben deli gibi koşuyorum, arkadaşlarla dışarı çıkıyorum v.s, zamanda yolculuk teorileri üzerine bir kitap okuyorum fizikçilerin teorileri var bilimsel birşey, müzik dinliyorum, buraya yazıyorum arada iyi geliyor (misal yazdım işte). Arada aklıma düşüyor ağlıyorum felan.

Sabahları güne başlarken bir sorun yok ama öğleye doğru ve takriben 2-3 gibi, düşünceler bir anda saldırıya geçiyor, aklıma düşüyor birden, bütün herşeyi kafamda tekrar canlandırıyorum, neden böyle oldu diyorum, sonra mantıklı çıkarımlarla olayı açıklıyorum kendime ama birden bir hareketi, bir sözü, ses tonu gülüşü v.s. aklıma düşüyor hayda herşey tepetaklak neyse sonra sinirlenmeye başlıyorum herşeyi inkar etmeye başlıyorum derken bir anda herşey komik gelmeye başlıyor aman diyorum boşver, sen elinden geleni yaptın kendini ifade edebildin diyorum. Sonra herşey duruluyor bir an normal rutinime dönüyorum özellikle akşama doğru ve ilerleyenen saatlerde çok mantıklı bir adam oluyorum hehe.

Ama yarın öğleye doğru herşey sil başdan, halbuki şu an ne kadar makul ve olayı kabullenmiş ve gayet mantıklıyım. Bakalım yarın öğlen nasıl geçecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Chewy said:

Ya beni sinirlendiren olay dün her şey mükemmelken bugun direk niye biter lan ?Bunun acıklaması yok ya

hayır hayır zaten öyle oluyo. bu aynı şeyi 2 ay fln önce yaşadım işte ondan bahsediyorum kız aynı numarayı yaptı bana da sorna 3 gün geçti msj geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...