escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 kız msnden müzik atıyodu bende muhabbeti yaymak için müzik güzelmiş dedim. oda hangi müzik dedi. attıgın müzik dedim tam o anda "dosya kullanıcıdan alındı suraya kaydedildi" falan diyo ya o cıktı. acayip fail oldum yani bildiğiniz gibi değil. şimdi de öküz gibi gülüyo :S
Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 sende bendensin arkadaş. gel benim topicde birleşelim.self-fail adlı topic. 3 topic aşağıda=/
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 anlamadım şarkının yüklemesi bitmeden sen dinliyorum güzelmiş mi dedin?
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 aynen öle kardeşim .D yani hala gülüyo lan cok salak hissetim bi an :/ bide döt oldun diyo :S
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 salaklık yapmışsın lan o kızı unut ayrıca bitti o kızla bişiler yapma şansın birazdan msn'den de engeller tamamdır.
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ismi yazmıyo mu sarkının? belki biliyosundur önceden.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Açtım yutubdan dinledim de bilader hiç mi spontane uydurma yeteneğiniz yok.
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 adamınbiri said: salaklık yapmışsın lan o kızı unut ayrıca bitti o kızla bişiler yapma şansın birazdan msn'den de engeller tamamdır. yok böle gülmeye devam ederse ben engellicem birazdan
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 abvblizzard said: Açtım yutubdan dinledim de bilader hiç mi spontane uydurma yeteneğiniz yok. abi yetenek değil tercübemiz yok sory yani
Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 git atla ya.bi an acımıştım da ekmeğin dediği doğru.gelme topiğime de.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Deneme yanılmaya ihtiyacın yok bu kadar lesser bi kıvırma için.
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Deep Fear - Side Kick bunu atmış normalde msnden atılan şarkıları dinlemem ama bunu dinlicem.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 hepsi seni sevdiğimden gibi bişeyler de bari yada dur dur çikolata kaplı hindistan cevizi desene ne diyecek çok merak ettim zaten kaybettin hatunu deney yapalım
Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 adamınbiri said: hepsi seni sevdiğimden gibi bişeyler de bari yada dur dur çikolata kaplı hindistan cevizi desene ne diyecek çok merak ettim zaten kaybettin hatunu deney yapalım OHA FSDAFSDAFSADFSADFFADSFASFASDFDSAASF
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 adamınbiri said: hepsi seni sevdiğimden gibi bişeyler de bari yada dur dur çikolata kaplı hindistan cevizi desene ne diyecek çok merak ettim zaten kaybettin hatunu deney yapalım hakketten kaybettim he. eskiden herşeyin sonuna ": D" koymazdı. artık koyuyo :/
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 hadi hadi çikolata kaplı hindistan cevizi de verdiği tepkiyi buraya yaz sonrasını düşünürüz bide "bızır bızır bıcır bıcır sanki biraz daha kusur" diye bişi söyle saçmala işte bu işi iyi yapıyo gibisin
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 BENİMNİCK .-. G S : *cikolata kaplı hindistan cevizi ' . .KIZINNİCK.*: *cocostar:D :S:S:S
Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 sldsflsdfsd. tamam adamınbiri vurma öldü bir sen bir de bebek de bakalım.durumu ciddileştir.bi nevi nötrlersin.cıvıtmışın o kadar ciddileştir şimdi.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 hacı kaybetmişsin sen hatunu direk eğlencelik moda geçmiş ne desen bi cevap vericek
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 adamınbiri said: hadi hadi çikolata kaplı hindistan cevizi de verdiği tepkiyi buraya yaz sonrasını düşünürüz bide "bızır bızır bıcır bıcır sanki biraz daha kusur" diye bişi söyle saçmala işte bu işi iyi yapıyo gibisin adamı dinle bence bak belki mallıktan yırtarsın. "oha ne mal çocuk lan güldürüyor beni akşamları ben bunla konuşayım da neşem yerime gelsin" der belki
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 yada senin hakkında bi tez yazıyorum tez yazılmalık bi hatunsun vakit kaybetmek istemedim sevgilin var mı de garip garip şeyler dene olm çok merak ediyorum cevapları
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 kız cıktı yaptıgınızı beğendinizmi sizin yüzünüzden düzeyli bi ilişkiyi kaçırdım lan !!!!1
Öne çıkan mesajlar