Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öküz geldiler öküz gidecekler


Wendigo

Öne çıkan mesajlar

Şu oyunda betadan beri cesitli araliklarla uzunca bir sure oynadim. Yuzlerce insanla tanistim, az cok ufak buyuk birseyler paylastik. ama bu oyunda ne kadar ahlaksizlik, terbiyesizlik, öküzlük gördüysem kendi ülkemin vatandaşlarından gördüm. Su oyundan beni bu kadar sogutan, nefret ettiren bi millet daha cikmadi arkadas.

hani yapilan seytanlikta bile zeka pariltisi olur ya! en azindan takdir edersin. yok oyle de degil. sifir zeka urunu, haysiyetsizce hareketler.

iclerinde evasiondan da birkac kisinin oldugunu hatirladigim bir grup toc 25 icin inv atip, bizi dakikalarca bekletip, hic bir sebep gostermeden veya uyarmadan diab'i raid den attilar. hani öküz ya bunlar, beni tutuyorlar hala. raid leader in bile haberi yok. muhtelemelen hunter slot icin bir arkadaslari geldi fln.

bu kadar ufak birsey icin cildirmaya gerek yok ama artik kabullenemiyorum bu öküzlükleri. adam gibi oynasaniz ölürmüsünüz arkadasim? icinize mi isledi öküzlük, haysiyetsizlik?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

swe?


"ola muchas gracias" geyiği geldi aklıma yine güldüm ahahah.

Ayrıca frostmane'de de o dediklerini sweler yapıyor yani direk bok atıp ve genelleme yapmak yanlış belki ama dediğine de içtenlikle katılıyorum. Zaten frostmane'de de gün geçtikçe amip gibi türedi bizimkiler ve bokunu çıkarmaya başladılar. Daha bugün ilk defa raidden kick yedim bir türkün egosu yüzünden sdfg.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...