Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Şu oyunda betadan beri cesitli araliklarla uzunca bir sure oynadim. Yuzlerce insanla tanistim, az cok ufak buyuk birseyler paylastik. ama bu oyunda ne kadar ahlaksizlik, terbiyesizlik, öküzlük gördüysem kendi ülkemin vatandaşlarından gördüm. Su oyundan beni bu kadar sogutan, nefret ettiren bi millet daha cikmadi arkadas. hani yapilan seytanlikta bile zeka pariltisi olur ya! en azindan takdir edersin. yok oyle de degil. sifir zeka urunu, haysiyetsizce hareketler. iclerinde evasiondan da birkac kisinin oldugunu hatirladigim bir grup toc 25 icin inv atip, bizi dakikalarca bekletip, hic bir sebep gostermeden veya uyarmadan diab'i raid den attilar. hani öküz ya bunlar, beni tutuyorlar hala. raid leader in bile haberi yok. muhtelemelen hunter slot icin bir arkadaslari geldi fln. bu kadar ufak birsey icin cildirmaya gerek yok ama artik kabullenemiyorum bu öküzlükleri. adam gibi oynasaniz ölürmüsünüz arkadasim? icinize mi isledi öküzlük, haysiyetsizlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 abi taurende olsa insan insandir, ayibediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 wen ally dı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ueahueuahura 1. @nerd rage 2. titleyi yeni gordum auheauhea abi turklerle oyun oynadiginizdan suc sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 hep o dedekorkut yuzunden ally olduk, aklimizi celdi. @bonepart: senin yuzunden su title zaten bi de gulme ;) @aquila: ah be abi. taurenlerin gozunu seveyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Türklerle raid yapılmaz. Bunu oyunun ilk 6 ayında öğrendim. Sonra da çok rahat ettim, böyle sinir krizleri yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Milletle alakası yok abi, sadece ahlakla ilgili birşey. BL de Türkler öyle, Stormscale de Yunanlar öyle, başka realmde İsveç vatandaşı öyle. Stormscale de since 1453 demekten gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bizde de berezilyalilar vardi. br? heuehueheuheuheuheue jajajajajjajaja allan belalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 swe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ispanyollarda ole ya ajajajajajaj diye geziyolar ahhaeau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 gelin VAY AK ye huzurlu raid yapın! hueueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 2-3 yıldır oynadım bu oyunu belki daha fazla yada daha azdır bilmiyorum tam olarak ama oyunu bıraktım tamamen rahatladım.türklerle bu oyun oynanmaz bunu öğrendim bunu çok iyi anladım çevremdeki hala oynayan insanlara türk guildlerinden uzak dur yaklaşma bile türk görünce kaç diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 turkler cok rerororo ve saks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Ah şu türkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ah şu çılgın biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ZaugnaKhaldun said: swe? "ola muchas gracias" geyiği geldi aklıma yine güldüm ahahah. Ayrıca frostmane'de de o dediklerini sweler yapıyor yani direk bok atıp ve genelleme yapmak yanlış belki ama dediğine de içtenlikle katılıyorum. Zaten frostmane'de de gün geçtikçe amip gibi türedi bizimkiler ve bokunu çıkarmaya başladılar. Daha bugün ilk defa raidden kick yedim bir türkün egosu yüzünden sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 abi biz de türküz de, bir araya gelince mi oluyo böyle öküz gelip öküz gitmeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 TR? éééééééééééé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bi yerde Türkler çok fazlaysa uzak durcaksın çok fazla arkadaşlarımızı kayırıyoruz bu bir gerçek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 adam diab ı atıcak kadar büyük bi hata yaptıysa, sende wipelatıp çıksaydın ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ben olsam wipelatana kadar icehowl charge olurken önüne geçerdim. ya da giderdim, misdirection'ı healerlara atardım ssdffsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 dkdkdkdk abi danimarkalılar kendileriyle bile dalga geciyor. o derece kotuler. turkler, swe ler filan halt etmis. cidden en kotuler. inanmayan gelsin ravencreste gorsun. resmen berbat otesi adamlar. e akıllıları da var tabiki. her millette oldugu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 kendi raidini toplayacak kadar vakit ayırmıyorsan oyuna gayet normal böyle şeylerin olması. yakışıksız bişi tabii; ama oluyor ne yazık ki. yapacak bişi de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 huun said: kendi raidini toplayacak kadar vakit ayırmıyorsan oyuna gayet normal böyle şeylerin olması. yakışıksız bişi tabii; ama oluyor ne yazık ki. yapacak bişi de yok. bence pug da boyle seylerin olmasinin normal kabul edilmesi cok uzucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 utanmadan söylüyorum, arkadaşsız oynadığım zamanlarda guild bilmemne ararken bi guildde 1-2 türkten fazlası varsa girmiyodum. çok net. öküzüz doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar