Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 sabah 35 kontör geldi birden, bilmemne sayılı karar, baktım ama bulamadım, başkasının başına geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ahahahah nası bi başlık lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bayram değil ama kurum kızan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 operatörüne ceza kesmişlerdir katakulli yaptıkları bir kampanya ya da tarifeden dolayı. senin değil ama akıllı ve sorumluluk sahibi bir operatördaşının girişimleri sayesinde iade almışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Turkcell ayda 35 kontöre sınırsız (10000) turkcellilerle mesajlaşma veriyor. 26 aralıkta yenilendikten sonra 31 aralıkta mesaj geldi: 1 ocak'ta servisin üvreti 39 kontör olacağından yenilenecektir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Kendercik said: Turkcell ayda 35 kontöre sınırsız (10000) turkcellilerle mesajlaşma veriyor. 26 aralıkta yenilendikten sonra 31 aralıkta mesaj geldi: 1 ocak'ta servisin üvreti 39 kontör olacağından yenilenecektir diye. banada aynı msj geldi... iyi dedim. sonra "isteğiniz üzere bu tarife iptal edilecektir. bu ay sonuna kadar kullanabilirsiniz" dedi... lan iptal edecek kadarmı içtim lan? iptal ettiğimi hatırlamıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 herkesinki iptal ediyor bana 2 kere geldi iptal mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 nieki? bööle güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ben öyle bişeye üye falan degildim. ama kontör yüklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 onu sonra öyle bi geri alıyolarki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 anneme de 19 kontör gelmiş ben tam kapıdan çıkarken aynen bu bilgi teknolojileri kontör montör bişiler anlatıyodu babama iyi günlerde kullanın ne diyeyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bana sms te gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 http://shiftdelete.net/dolandiricilar-degil-btk-kontor-gonderdi-17100.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Tarifelerden fazladan kontör falan çekmişler anladığım kadarıyla, denetimde çıkmış. Artan kontörü yollamışlar işte. Bana da 17 kontör falan geldi =P Kararı da linkleyeyim hatta http://www.tk.gov.tr/Duzenlemeler/Hukuki/kurulkararlari/2009/kk15102009515turkcell1.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 banada 17 gelmiş oh lan ne guzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bana gelmedide anneme dün Turkcell 17 kontür yollamış sağolsunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar