Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul gibi şehir varmı yahu!

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

said:
Prawler, 17 Temmuz 2004 00:23 tarihinde demiş ki:
evet müthiş birşey değil mi araba kullanırken sürekli ulan kim bana makas atacak derdinde olmak?
Süper birşey değil mi boğaza gidecem E-5 te kilitlenip kalmak?
Süper birşey değil mi bu çarpık kentleşme?
Bu pahalılık?
B.k kokan deniz?
Vapurda giderken denizin pisliğini görmek?
Haliçteki adacıklar?
109217812563 çeşit insanıyla neye uğrayacağını , neyle karşılaşacağını bilememek?

dedim ya mega köy... şehirde yaşamayı bilmeyenlerle dolu istanbul. Trafikte bile herkes birbirini rakip gibi görüyo... Sanki yarış var ortada :) Hala köyündeymiş gibi kıza öküzce laf atanlarla dolu uff nerden aklıma getirdin şimdi bunları ya praw :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 17 Temmuz 2004 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

prawler, insallah kucuk sehirde yasamak zorunda kalmazsin, istanbul'dan sonra 1 ay falan oh be sakin super falan desen bile sonra daral geliyor, kisitlanmis hissediyorsun, sokaktan araba gecsin, insan sesi olsun, gece sokaklar kalabalik olsun diyorsun.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 17 Temmuz 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
istanbul ara sira 1 haftaligina gidip gorulecek arkadaslarla takilinacak bir yer ama kesinlikle orda yasamam.

doğru bir söz.. katılıyorum chip merak etme eskiden haftada bir istanbula gidiyordum.. gerçekten yaşancak yer değil ha var yaşancak güzel yerleri mesela ataşehir hoş...

ps:amma çok msg atılmış kısa sürede ohşk oldum [signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Sosyal ağlarda paylaş

ouz bunlar şehrin gerçekleri, dedim ya keşke imkanım olsa efendim evlensem, daha düzenli bi şehirde yaşasam nezih nezih hayatımı sürdürsem. Burda paranoyak olur insan.
Bir de istanbul etiler'de ulus'ta yaşayana en güzel gelir.
Bir varoşlarda yaşıyorsan hayat b.k ötesidir senin için.
Yaşadım çünkü bunu[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle İstanbul'dan başka yerde yaşayamam. Nedemiş şairin teki: Ankara'nın en çok İstanbul'a dönüşünü seviyorum demiş.

İstanbul'un fethinden hemen sonra Fatih Sultan Mehmet'e sormuşlar: "İstanbul'u niye fethettik. Bir sürü masraf, bir sürü şehit. Ufacık bir toprak parçasını değer miydi?" diye.
Ben İstanbul'u fethetmedim demiş Fatih. İstanbul beni fethetti!

Boru diil yani.

Onca şiir boşuna mı yazılmış bu şehir için? Sorarım BOŞUNA MI?

Kız dediğin İstanbul gibi olmalı, her baktığında yeniden aşık olmöalısın!

Yok yok. İstanbul'dan başkası yalan bana. Aşığım ulan. Var mı?[signature][hline]move thougtfuly but fast as well
from heaven through the world to hell.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 17 Temmuz 2004 00:27 tarihinde demiş ki:
prawler, insallah kucuk sehirde yasamak zorunda kalmazsin, istanbul'dan sonra 1 ay falan oh be sakin super falan desen bile sonra daral geliyor, kisitlanmis hissediyorsun, sokaktan araba gecsin, insan sesi olsun, gece sokaklar kalabalik olsun diyorsun.

ben gittim küçük yerlere bazen bir süreliğine, gayet güzel kafamı dinliyordum. Özellikle işim olsun istiyorum, kafamı dinlemek istiyorum ben. Vızır vızır arabalar, ataköy'de bile bunca yeşillik arasında arabaların kokusu, bir ağrılığı var havanın.[signature][hline]
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sosyal ağlarda paylaş

peki. ben oyle dusunmuyorum, washington DC'de yasiyorum ama daraliyorum, daha fazla gezecek yer, daha fazla aktivite, daha cok kutlurel faaliyet, daha cok insan istiyorum. insan yapisina gore degisir.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

birden beyleeeeeeee bi duygu younluğu hisettim ortamda..

Kent

'Başka diyarlara başka denizlere giderim, dedin.
Bundan daha iyi bir kent vardır bir yerde nasıl olsa.
Sanki bir hükümle yazgılanmış her çabam;
ve yüreğim sanki bir ceset gibi gömülmüş oraya.
Daha ne kadar çürüyüp yıkılacak böyle aklım?
Nereye çevirsem gözlerimi, nereye baksam burada,
gördüğüm kara yıkıntılarıdır hayatımın yalnızca
yıllar yılı yıktığım ve heder ettiğim hayatımın.'

Yeni ülkeler bulamayacaksın, bulamayacaksın yeni denizler
Hep peşinde, izleyecek durmadan seni kent. Dolaşacaksın
Aynı sokaklarda. Ve aynı mahallede yaşlanacaksın
Ve burada, bu aynı evde ağaracak aklaşacak saçların.
Hep aynı kente varacaksın. Bir başka kent bekleme sakın,
ne bir gemi var ne de bir yol sana.
Nasıl heder ettiysen hayatını bu köşecikte,
yıktın onu, işte yok ettin onu yer yüzünde.

Konstantinos Kavafis
Sosyal ağlarda paylaş

buyurun burda antalya..
side,kemer,alanya buranın plajlarını gece hayatlarını anlatmaya resimlerle göstermeye gerek yok bence..

[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..

[Bu mesaj Eternal tarafından 17 Temmuz 2004 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi İstanbulda yaşayan birine İstanbul güzel görünür ama dışarda yaşayan birine İstanbul külfettir, yorgunluktur. Açıkcası sadece manzara olması bana çekici gelmiyor. Yani yaşadığım yerde güvende olmalıyım, rahat olmalıyım, o şehir beni yönetmemeli, arabamla gezdiğim zaman trafikten kaçacağım diye cüce sokakları ezberlememeliyim, sürekli ne zaman soyulucam diye beklememeliyim, uyuşturucu bulmak sigara almaktan kolay olmamalı, her köşe başında tinerciler insan yaramamalı, sokak magandalarına karşı azınlık haline düşmemeli, parkçılara hıyar gibi servet vermemeliyim. Bunları sevmeyen biri olarak İstanbulu sadece yukarda birinin dediği bir bayan gibi sevmeliyim ama bir günlük ilişkiye girilebilecek bir bayan gibi. :) Çünkü çok fazla kocası var :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 17 Temmuz 2004 00:36 tarihinde demiş ki:
Dediğim gibi İstanbulda yaşayan birine İstanbul güzel görünür ama dışarda yaşayan birine İstanbul külfettir, yorgunluktur. Açıkcası sadece manzara olması bana çekici gelmiyor. Yani yaşadığım yerde güvende olmalıyım, rahat olmalıyım, o şehir beni yönetmemeli, arabamla gezdiğim zaman trafikten kaçacağım diye cüce sokakları ezberlememeliyim, sürekli ne zaman soyulucam diye beklememeliyim, uyuşturucu bulmak sigara almaktan kolay olmamalı, her köşe başında tinerciler insan yaramamalı, sokak magandalarına karşı azınlık haline düşmemeli, parkçılara hıyar gibi servet vermemeliyim. Bunları sevmeyen biri olarak İstanbulu sadece yukarda birinin dediği bir bayan gibi sevmeliyim ama bir günlük ilişkiye girilebilecek bir bayan gibi. :) Çünkü çok fazla kocası var :)

istanbul'da bunların hepsi mevcut
Taksim'e park edecen adam haraç alıyor senden ne belediye'nin görevlisi ne birşey adam resmen haraç alıyor senden[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Başka bir açıdan kıyılarımızdan sadece birinin goruntusu buda..
ahaha bende tour guide gibi..
[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...