black_rose Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ya arkadaslar istte yok mu opethi coverlama icin bisey yapmak isteyen????ya sinirime dokunuoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ne alaka :) bazı amatör grupları elbette çalarken cover da yapıyordur. ama sen bi stüdyoda bir cover yaptın diye opeth sizi gelip ödüllendirmiycek :-P sinirini bozan ne onu anlamadım? opeth dinliyicisinin olmaması mı? opeth'in türkiyeye gelmemesi mi? opeth çalacak arkadaş bulamamak mı? ne yani?[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Temmuz 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Valla biz gayet te drapery falls çalıyoruz, en azından stüdyoda (ne kadar vokalleri ben yapsam da eheuh :)). Yapanlar da var tanıdığım. Kızma onun için bence. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... green_martian, 14 Temmuz 2004 02:48 tarihinde demiş ki: danimarka belediyesi=shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 solonor girişelim istiosan:)benim için uyar ama zaten bi grubum var,yani buda yan proje olsun sırf opeth coverı yapıcaksak uyar.grup tutarsa devam bile edebiliriz hatta.ama opethin baterileri,bass ları hele ki vokalleri kolay değil.miakael gibi vokal yapabilen vokal bulmak çok çok zor.yeterli eleman varsa belki bende varım.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 lol black'i klonlamışlar..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Craven Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 opethi sözsüz coverlamak daha cazip bence.kötü brutal çekilmez.klin vokal olabilir[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ben hiçbir şey anlamadım :-?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 mkip mkip çoğaltmaya çalışıyolar opethi anlıycaın[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Sam, 16 Temmuz 2004 23:33 tarihinde demiş ki: lol black'i klonlamışlar.. "sem" diye bi user da var(dı) hatırlatayım :) bonkıraşır yok mesela :)[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Alexi nin annesi vardı. Alexi nin babası vardı. Sevenin çok ne yapayim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: -Legendary-, 17 Temmuz 2004 04:23 tarihinde demiş ki: mkip mkip çoğaltmaya çalışıyolar opethi anlıycaın lol cover olayına farklı bir bakış açısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… riglous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ya çalan çalıyo işte. bırakın da saygı duyulacak halde kalsın şarkıları... eline gitarı alan "ben benighted çalıyorum hede hödö süperim" diye ortaya çıkmaya başlayacak yakında, az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 OLEY OLEY OLEY :tebrikz: bi dakka ne yapıyoduk??[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik opeth icin hepbirlikte........ × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 opethi sözsüz coverlamak daha cazip bence.kötü brutal çekilmez.klin vokal olabilir[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ben hiçbir şey anlamadım :-?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 mkip mkip çoğaltmaya çalışıyolar opethi anlıycaın[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Sam, 16 Temmuz 2004 23:33 tarihinde demiş ki: lol black'i klonlamışlar.. "sem" diye bi user da var(dı) hatırlatayım :) bonkıraşır yok mesela :)[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Alexi nin annesi vardı. Alexi nin babası vardı. Sevenin çok ne yapayim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: -Legendary-, 17 Temmuz 2004 04:23 tarihinde demiş ki: mkip mkip çoğaltmaya çalışıyolar opethi anlıycaın lol cover olayına farklı bir bakış açısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ya çalan çalıyo işte. bırakın da saygı duyulacak halde kalsın şarkıları... eline gitarı alan "ben benighted çalıyorum hede hödö süperim" diye ortaya çıkmaya başlayacak yakında, az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 OLEY OLEY OLEY :tebrikz: bi dakka ne yapıyoduk??[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar