Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 homm 3, medieval total war 1, pharaoh, stronghold tarzı. 128 mb ekran kartına ideal bir strateji oyunu arıyorum. verdiğim örneklerden kastım basit görünüp içeriği zengin oynanabilirliği yüksek bir oyun. şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 starcraft rules yazmamışsın söylemezsem olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 hiç oynamadım. bu saatten sonra oynasam yadırgarım diye çekiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 pharaoh tarzı dendiğine göre zeus deyip kaçayım bari sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 oha sc oynamamış git atla bi yerden. herneyse baldur's gate 'de hoştur iyidir eskidir severdik kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 baldur's gate sıkıcı geldi bana. fazla abartılı anlatan kişiler yüzünden sanırım, beklediğimi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 hıc yadırgamazsın, gameplayı senaryo akışısı en az guncel oyunlr kadar rahat sc'nın. Grafikleride sonucta 2d art, eskimiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Civilization dene. Artık bilgisayarın hangisini kaldırırsa. Yalnız bir tanesi çok kötüydü. Call to power sanırım ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 civ 3 fazla oynadım onun da pek bir esprisi kalmadı. disciples 2 yükliyim diyorum ama çok uzun zaman önce oynayıp homm 3'ün yanında sönük bulduğumu hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 diablo 2 de çalıştırır senin pc. güzel oyundur. bağlar seni oynamadıysan hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 diablo 2'den biraz önce çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 her oyuna da bi kılıf bulmuşsun starcraft oyna en güzeli, yadırgamazsın hiç birşeyini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yok mu yav şöyle pharaoh gibi bir şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 O türden zeus var, poseidon var, sezarlı oyunlarıda vardı hatta sanırım. Tonla şehir yapım oyunu var böyle. Onun dışında strateji seviyorsan starcrafta bahane bulamaman lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 caesar 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 dota yüksek ekran kartı istemiodu sanırım system requiremıntıstıs General System Requirements - Computer: 600 MHz Pentium III or equivalent, or a 600 MHz G3 processor or better. - Operating Systems: Windows 98, Windows ME, Windows 2000, or Windows XP. Warcraft III requires Mac OS® 9.0 or higher, or Mac OS X® 10.3.9 or higher. - Memory: Warcraft III requires 128 MB of RAM. Virtual Memory should be enabled on computers running pre-Mac OS X versions of the Mac OS®. - Controls: A keyboard and mouse are required. - Drives: A hard drive with at least 1 GB of free space (in addition to your Warcraft III: Reign of Chaos installation), and a 4x speed CD-ROM drive are required for installation and play. - Video: 64MB 3D video card (TNT, i810, Voodoo 3, Rage 128 equivalent or better) with DirectX 8.1 support. For Mac OS® systems, a video card consisting of an ATI Technologies or nVidia chipset with at least 32 MB of memory is required. - Sound: A DirectX-compatible 16-bit sound card is recommended. Warcraft III will work with the built-in sound features of the Mac OS®. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 age of wonders 1-2 oyna işte. bir de emperor battle for dune var fena değil dene rtsdir kendisi. jagged alliance 2 wildfire oyna falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 durup durup dota atıyorum zaten. dune 2000 oynamıştım sevmiştim ama red alert kadar sarmamıştı. age of wonders'a bakıcam sanırım, ceaser 3'ü de vaktiyle oynayıp becerememiştim. pharaoh'ta da tek yaptığım büyük piramiti bitirmeye çalışmaktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Torchlight oyna netbooklarda bile çalışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 görüntüleri baya komik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 pharoah ve stronghold tarzi zeus (+poseidon exp pack) kesinlikle oynanmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 fede said: caesar 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Age of Mythology oyna eğer hem strateji hemde fantastik tarzı seviyorsan. Edit: homm sevdiysen King's Bounty Armored Princess öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 mythology pek iyi gelmedi bana, denedim onu da yakın zamanda. bu önerdiğin diğer oyunu benim bilgisayarım kaldırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 oyun oynama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar