Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
homm 3, medieval total war 1, pharaoh, stronghold tarzı. 128 mb ekran kartına ideal bir strateji oyunu arıyorum. verdiğim örneklerden kastım basit görünüp içeriği zengin oynanabilirliği yüksek bir oyun. şimdiden teşekkürler.
Mesaj tarihi:
civ 3 fazla oynadım onun da pek bir esprisi kalmadı. disciples 2 yükliyim diyorum ama çok uzun zaman önce oynayıp homm 3'ün yanında sönük bulduğumu hatırlıyorum.
Mesaj tarihi:
O türden zeus var, poseidon var, sezarlı oyunlarıda vardı hatta sanırım. Tonla şehir yapım oyunu var böyle.

Onun dışında strateji seviyorsan starcrafta bahane bulamaman lazım =)
Mesaj tarihi:
dota yüksek ekran kartı istemiodu sanırım

system requiremıntıstıs

General System Requirements

- Computer: 600 MHz Pentium III or equivalent, or a 600 MHz G3 processor or better.
- Operating Systems: Windows 98, Windows ME, Windows 2000, or Windows XP. Warcraft III requires Mac OS® 9.0 or higher, or Mac OS X® 10.3.9 or higher.
- Memory: Warcraft III requires 128 MB of RAM. Virtual Memory should be enabled on computers running pre-Mac OS X versions of the Mac OS®.
- Controls: A keyboard and mouse are required.
- Drives: A hard drive with at least 1 GB of free space (in addition to your Warcraft III: Reign of Chaos installation), and a 4x speed CD-ROM drive are required for installation and play.
- Video: 64MB 3D video card (TNT, i810, Voodoo 3, Rage 128 equivalent or better) with DirectX 8.1 support. For Mac OS® systems, a video card consisting of an ATI Technologies or nVidia chipset with at least 32 MB of memory is required.
- Sound: A DirectX-compatible 16-bit sound card is recommended. Warcraft III will work with the built-in sound features of the Mac OS®.

Mesaj tarihi:
durup durup dota atıyorum zaten. dune 2000 oynamıştım sevmiştim ama red alert kadar sarmamıştı. age of wonders'a bakıcam sanırım, ceaser 3'ü de vaktiyle oynayıp becerememiştim. pharaoh'ta da tek yaptığım büyük piramiti bitirmeye çalışmaktı :)
  • Yeni Oluştur...