Holy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 gol atan takıma geçicem her gol olduğunda, gol yedirip dengeliycem ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Fenerbahçeli kardeşlerim, gol atınca okçu yapmayı unutmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yengeç de yapıcam bu maç ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 geçen maç çok niyetliydim ama gol atamadım :( yoksa kadıköy'ün boğasına kadar türlü hareketlerin yolu vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 varmı la yer ? kaleci ,defans , kaleci oyuncu. Koç , Teknik direktör falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Holy said: 7 Ocak 2010 Perşembe Saat : 18:00-19:00 Göztepe Hilal Spor Tesisleri kadro Pha Holy balon Khelben sixoms arcane babacum dreagloth eshreff wishmaster cavanagh tolga adamınbiri batuhan yedek: konn evet kimler geliyor başka? şu an için tam gibi maalesef :( holy cevap versin yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 evet üstteki kadro şu anda tamamlanmış hali =/ yine de yarın falan gelemeyeceğini bildiren olursa alırız sizleri de. isterseniz özelden telefon, msn vb. atın sonraki maçlar için de lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Olm Estel'in olduğu ilk pati maçında 17 gol atmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 sonraki maçları haftasonuna denk getirebilirsek süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Hadi kadroyu yapın da itiraz etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 taam ben geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 dreagloth said: Hadi kadroyu yapın da itiraz etmeyelim. ildeniz sen holy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 wish dreagloth pha babacum balon batuhan adamınbiri cavanagh sixoms tolga eshreff arcane holy khelben tabi değişebilir bu kadro..yenileri bilmiyorum ben henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 olabülür=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 cavanaghla sixoms aynı takımda olmasın abi bence =) farklı farklı takımlarda olursa heyecanlı olur,başa baş geçer. edit:2.kadro baya bi güçlü geldi yani gözüme. holy'de kondisyonlu adam,yani ilk takım kesilir. ama nasıl isterseniz tabim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 yok ama wish te iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 wishmaster dengeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 khelben holy pha değiştirilebilir daha dengeli takımlar oluşturulması adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Holy Pha değişikliği yapalım o halde..Holy semi-forvet olacak bizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 evet evet saygın bab bize gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Takım 1: Wishmaster Dreagloth Holy Balon Adamınbiri Batuhan Babacum Takım 2: Cavanagh Sixoms Tolga Arcane Pha Eshreff Khelben ab and go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 maç öncesi kumar aksiyonları için erken gelebilirim wishmaster da gelebilir, bilginize=) ama bu akşamdan netleşsin batak vs olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 güzel maç olucak, baya iyi kadrolar :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 eşli oynamıcağım için gelir izlerim. saygın bizden olmasın ama sakatlıcaktım ben onu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Yenileri hiç bilmiyorum ya..Pas yapabilme,ayakta top tutabilme özellikleri var mı?Varsa yeterli zevkli bi maç olması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar