Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 screwy said: aslan kral ahah benim de bu olabilir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 40 tane kucuk buda savascısının topac seklinde ucan bisiye kungfu kullanarak daldıgı en son oturaklar kullanarak kurdukları bir yapı ile patlattıkları son derece cakma bir cin kungfu filmi (babam goturmustu), 2. si Terminator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 sanırım buydu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 aslan kral ya da evde tek başına 1 hangisi daha önce çekildiyse onu izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Oha yav hatırlamama imkan yok herhalde. İlkokulda gitmemişimdir dicemde herhalde tunalıdaki çankaya sinamasında tarzandı herhalde eğer 1980-1985 arası bi versiyonu falan varsa. İlk 3 boyutlu filme ise arı sinamasında gitmiştir. Jaws falandı herhalde veya arılar olan bi filmi emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 abso arabalı yaz sinemasına gittin mi? Sade yaz sineması da olur : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Terminatör; ailecek gitmiştik, biletleri babam karaborsadan almıştı, sadece cok kalabalık oldugunu hatırlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 evde tek başına ya da taş devri olabilir tam hatırlamıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Çok hatırlamamakla beraber ya Gremlins ya da Indiana Jones'tu. (ikisinin de ikincileri tahminen 89-90 civarı, gerçi emin olamıyorum o zamanlar filmler türkiyeye de eş zamanlı mı geliyodu diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar