Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinemada seyrettiğiniz ilk film

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aslan kral olabilir. İlk hangisiydi emin değilim de. Çiçek sinemasıydı 2 katlı bi sinema böyle. Sonra asker mekanı olmuştu, erotik film oynatmaya başladı falan
Mesaj tarihi:
TMNT idi sanırım ilk sinema filmim. incirli sinemasında izlemiştim. elm sokağı kabusu da olabilir ama hatırlamıyorum. elm sokağını 3d gözlükle izlemiştim ozaman.
Mesaj tarihi:
88'de red kit'in filmine gitmişim, lakin 87 doğumlu olduğumdan zerre hatırlamıyorum. hatta imdb'de bulamıyorum bile. red kit'in ne filmiydi falan diye 3-5 kez sordum fakat cevap alamadım.

bunun haricinde hatırlamaya çalişiyorum da, terminatör 2'ye gitmek istemiştim, götürmemişlerdi. en erken hatırladıklarım hep 93-95 arası filmler..biraz daha kassam 92'de çıkar sanırsam.. apollo 13, the fugitive, jurassic park, the mask, flintstones, casper, 12 monkeys, the lion king, braveheart falan hepsine gitmişim lan. aşırı nostalji yaşiyorum şu an.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

94 te Aslan Kral olması lazım benim, bakırköy avşarda, tam emin olmamakla birlikte 93 te jurrasic park da olabilir
oha abi aynen ya
bende bakırköy avşarda.
kim bilir aynı matineye bile gitmişizdir :D
Mesaj tarihi:
Anneme sorucams.

Bilmiyormuş.
Sanki Aslan Kral gibi değil ama olabilir de. Tek hatırladığım şey 13 kere gitmiştim Aslan Kral'a; sonuncusu da İngilizce'ydi hatta. Hepsinde de ağladıydım.
  • Yeni Oluştur...