CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 aslan kral olabilir. İlk hangisiydi emin değilim de. Çiçek sinemasıydı 2 katlı bi sinema böyle. Sonra asker mekanı olmuştu, erotik film oynatmaya başladı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 star wars ama kaçıncı bilmiorum ailcenek gitmiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 http://www.impawards.com/1992/posters/batman_returns_ver3.jpg biletsiz sokmuştu bi tanıdığımız :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 aslan kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 TMNT idi sanırım ilk sinema filmim. incirli sinemasında izlemiştim. elm sokağı kabusu da olabilir ama hatırlamıyorum. elm sokağını 3d gözlükle izlemiştim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 water world kevin costnerla başladım sinema hayatıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 88'de red kit'in filmine gitmişim, lakin 87 doğumlu olduğumdan zerre hatırlamıyorum. hatta imdb'de bulamıyorum bile. red kit'in ne filmiydi falan diye 3-5 kez sordum fakat cevap alamadım. bunun haricinde hatırlamaya çalişiyorum da, terminatör 2'ye gitmek istemiştim, götürmemişlerdi. en erken hatırladıklarım hep 93-95 arası filmler..biraz daha kassam 92'de çıkar sanırsam.. apollo 13, the fugitive, jurassic park, the mask, flintstones, casper, 12 monkeys, the lion king, braveheart falan hepsine gitmişim lan. aşırı nostalji yaşiyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Sparkcaster said: 94 te Aslan Kral olması lazım benim, bakırköy avşarda, tam emin olmamakla birlikte 93 te jurrasic park da olabiliroha abi aynen ya bende bakırköy avşarda. kim bilir aynı matineye bile gitmişizdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 İlkokul sinemasında Cüneyt Arkın filmlerine giderdik Ama, Erdek açık hava sinemasında izlediğimi hatırladığım film Moonwalker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Emin değilim ama Samsun Konak sinemasında Jurassic Park olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 http://images1.fanpop.com/images/photos/1700000/Addam-s-Family-Values-addams-family-1720645-1007-1500.jpg ilki ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 3 film birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 The Mask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 QueenofSpades said: Evde Tek Başına Artık olmayan Süreyya sinemasında (şimdi Süreyya Opereti oldu) balkondan izlemiştik annemle, acayip başım ağrımıştı ilk sinema deneyimimde ya, ne komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 hatırlamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Anneme sorucams. Bilmiyormuş. Sanki Aslan Kral gibi değil ama olabilir de. Tek hatırladığım şey 13 kere gitmiştim Aslan Kral'a; sonuncusu da İngilizce'ydi hatta. Hepsinde de ağladıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 aslan kral sanırım, ya da eşkiya tarihlere bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bir bebeğin kaçırıldığı daha sonra onu kaçıranları maymun ettiği bir film var ya o. space jam de olabilir. aslan kral'a götürmemişlerdi beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Haağ şey o, Jungle Book. O da olabilir bak evet. Neyse Disney yönetmiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 çok zor... sanırım 89da ghostbusters 2. o değilse 90da ninja kaplumbağalar var onu net hatırlıorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Bu.Veledde hafif bana benziyomuş,nerdeyse aynı yaştaymışız o zaman: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Bende süreyada izlemiştim, bodrum katındaki birden alev alan kazan sahnesinde çığlık atmışım hatta =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 1 jurassic park 2 aslan kral :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 aslan kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar