razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 aynı anda mı vizyona girdiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Manve_13 said: bebek firarda ama senesini hatirlayamiorm =) 95 falandir heralde zuahaha ben götürmüştüm lan sizi o filme. asdfg kendiminkisini hatırlamıyorum da 92 yada 93 te falan olması lazim sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Frantic said: 1997 maltepe groundhouse Tarkan seslendiriyodu galiba bunu :D Ablam tarkan hayranı olduğu ergenlik döneminde götürmüştü beni şimdi evleniyo hey gidi hey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Laorx said: Teenage Mutant Ninja Turtles bundan önce izledimmi hatırlamıyorum sormak lzm:) benim de sanirim bu. bundan once gittiysem de hatirlamiyorum. ocak 91 miş türkiyedeki yayın tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Laorx said: Teenage Mutant Ninja Turtles bundan önce izledimmi hatırlamıyorum sormak lzm:) Aynen bende, 3 yaşındaymışım yarısında uyumuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 aslan kral sanırım. 13 kere gittim sinemada. biri ingilizceydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 benim batman'di. 5 yaşındaydım sinema 74'e gitmiştik. Sinema 74'de 'Welcome to hell' yani. Yerin altında kocaman ve havasız bi sinema o zamanların en büyük sinemasıydı. Yalnız 2 şey hatırlıyorum film hakkında 1.'si film'in başındaki aksiyon 2.'si sonunda çatıda heybetiyle duran batman. Niye 2 şey hatırlıyorum çünkü uyuya kalmışım .Sinemadan cıkarken uyudugumun farkında olmadan ne çabuk bitti ya fln demiştim bide. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Jurasic Park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 aslan kraldı benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 erucalavera said: aslan kraldı benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yok lan Joe Black di benim galiba edit: aslan kral joe black ten 4 sene önceymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ya dayım ya annem götürdüydü yanılmıyorsam, eskişehir kılıçoğlu sineması, ilkokula gitmiyordum bile galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 aslan kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ya home alone ya aslan kral için gittiydik yer yoktu buna girmiştik : http://www.imdb.com/title/tt0118001/ iğrençti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 tarzan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 oha pokemon çok yeni ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 barbu said: Laorx said: Teenage Mutant Ninja Turtles bundan önce izledimmi hatırlamıyorum sormak lzm:) benim de sanirim bu. bundan once gittiysem de hatirlamiyorum. ocak 91 miş türkiyedeki yayın tarihi. simdi gorunce aklıma geldi ustteki mesajı. home alone da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 taş devri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yanlış yazmışım ya. ondan önce tarzanı izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 aslan kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 http://img132.imageshack.us/img132/9056/71217233.jpg Askeri sinemaya gelmişti 88 de, ilkokul birdim, hiçbir şey anlamaıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Orijinal ismini hatirlamiyorum ama Turkcesi "Sehir Korku Icinde" idi. Sene sanirim 1979'du ve Bakirkoy'deki Sinema 74'de seyretmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 aslan kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Evde Tek Başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar