toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 evet bilgisayar oyunları bölümündeyiz zaten. @sam valla zevkler ve renkler tabi karışmak gibi olmasın da, o kadar oyunun içinde 7.62 nedir yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 valla yalanım yok, bu yıl beni gameplay olarak daha çok tatmin eden, eğlendiren bir oyun olmadı. inkar etmek kendime ihanet olur. :) ama oylamayla da işte bu yüzden seçeceğiz, herkes kendi zevkine göre seçecek. o yüzden bu başlığı temiz tutalım ve aklımıza gelen aday varsa senin listende olmayan, eklemeye devam edelim. önümüzdeki hafta derleyip oylamaya başlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 rance7 2006 çıkışlı japonyada. ingilizce patchi 2009 da geldi o yüzden oyladım ben. oyum da ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 oynamadım ama machinarium mutlaka olsun. 10-15 arası oyun yazılcaksa bile listede mutlaka mw2, batman, machinarium, tales of monkey island olmalı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Tom Clancy's HAWX arcade/sim olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Viktor said: battletoads 2 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar