toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 evet bilgisayar oyunları bölümündeyiz zaten. @sam valla zevkler ve renkler tabi karışmak gibi olmasın da, o kadar oyunun içinde 7.62 nedir yahu :)
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 valla yalanım yok, bu yıl beni gameplay olarak daha çok tatmin eden, eğlendiren bir oyun olmadı. inkar etmek kendime ihanet olur. :) ama oylamayla da işte bu yüzden seçeceğiz, herkes kendi zevkine göre seçecek. o yüzden bu başlığı temiz tutalım ve aklımıza gelen aday varsa senin listende olmayan, eklemeye devam edelim. önümüzdeki hafta derleyip oylamaya başlarız.
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 rance7 2006 çıkışlı japonyada. ingilizce patchi 2009 da geldi o yüzden oyladım ben. oyum da ona
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 oynamadım ama machinarium mutlaka olsun. 10-15 arası oyun yazılcaksa bile listede mutlaka mw2, batman, machinarium, tales of monkey island olmalı diye düşünüyorum.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Tom Clancy's HAWX arcade/sim olarak
Öne çıkan mesajlar