HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 kanimca A Past and Future Secret'dir...
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 IFTOS suz da edemeyiz hani![hline]KoC
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Hellhound tebrikler ama daha fazla isterizzzzz...[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic İcq:114010711
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Ellerin dert görmesin doggy.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 doggy merak ettim,bard's song en iyi ballad değilse bg nin hangi parçası en iyi ballad dır...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 said: HellHound, 18 August 2003 19:32 tarihinde demiş ki: kanimca A Past and Future Secret'dir... demisim 3-4 mesaj ustte
-Lethe- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 demons & wizards ın ikincisi gelse gerçekten süper olur bnm dinlediğim en iyi ikinci albüm diyebilirim (ki ilki de imaginations from....) demons & wizards ın gzl bi özelliği de hansi sesini inanılmaz gzl kullanmış (özellikle my last sunrise da ) bu arada helal olsun hellhound gerçekten gzl bilgiler bunnar bi çırpıda okudum kendileri en sevdiim gruptur zaten :)
-Lethe- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bu arada hell en sevdiin albümü hangisi ? mrk ettim valla
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 son 4 albumu hehe hepsi ayri guzel bana gore ayiramam
saygin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 olm doggy bu arada karamazov kardeslerde hansinin etkilendigini dusundugumuz bolumde dostoyevski niçe den bahsetmiyo rus bi sairden alinti yapmis dosto amcam ya demek ki herseyi bilmiomussun muhahahaha[signature][hline]And I'll never be open again...
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 emin degildim zaten ismi hatirlamiorum nietzsche'ye benzettim dedim sana heh ayrica Hansi etkilenmis hic demedim oha yani
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 eline sağlık çok güzel olmuş bilmeme rağmen bi kere daha okudum :)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bana göre bg bard's song ve nightfall dır bilmiom çok seviom o şarkıları..[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 yenilerin de kullanacağı bir yazı olacağından uplıyorum, görmeyen kalmasın bu şaheseri.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... green_martian, 14 Temmuz 2004 02:48 tarihinde demiş ki: danimarka belediyesi=shit!
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 müzik okulunda vermişti zaten linkini.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 17 Temmuz 2004 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Symphonies of Doom by Blind Guardian In the dark night (they) defend their missiles, where it's the night we all die. Enthralling power, who searches to be masters. They play their game with your life. The burning fire comes around, the heat is on Just for this day, it's all sad blues. The East Sun is burning hard. See, your life is short. See the rainbow in the mirror. See the rainbow in the sky See the desert in front of you. See the desert of life. Standing in the cold rain, waiting for the end. See the shadows of the night. I have told you, but now it is too late. These are Symphonies of Doom. Feel the danger, this final battle. It will imply us all God's agony. The endless blitzes just blind your eyes shut And blow your life out to nothingness. Black shadows storming in the East, but you can't see. The liec has set that power free. The East Sun is burning hard. See, the life is short. See the rainbow in the mirror. See the rainbow in the sky. See the desert in front of you. See the desert of life. I'm no sinner. I'm no fool. I have heard these chants before. I have told you, but now it is too late. These are Symphonies of Doom. Yeni dinledim, şarkıyıda sözlerini de beğendim. Burası uygun olur heralde.. "Feel the danger, this final battle. It will imply us all God's agony." ile başlayan kısım bana "aman kıyamet geliyo" gibi islami duygular uyandırdı bide east falan girince işin içine... Fakat ilk kıtada olay çok başka gibi...hmm.. anlamamışım, şimdi farkettim.. Bi yorum yapan çıkar inşallah...
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hmm uplanabiliyor mu artik eski topicler? yenileyelim bu yaziyi bir ara o zaman
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Uplamamak mı gerekiyodu? Ben de sırf topic kirliliği olmasın diye şey ettim BG ili ilgili 3 sayfa topic vardı.. Hay Allah..
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 hayır ondan değil..istesende uplayamıyordun eskiden..bug falan var herhalde=Pnese iyi olmuş upladığın nostalji oldu
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 heh bir kez daha up luyorum :) şimdi adamların yaptığı şarkıların sözleri genelikle frp ile ilgili, ki benim pek hoşuma gitmiyor o açıdan; adamlar süper ona lafım yok tabii ki... peki blind guardian ın "frp olmayan" sözleri var mı (sanırım var)? isimleri alabilirmiyim?
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 oncelikle dogrucu mahmut goreviyle teknik olarak konusmak gerekirse "frp" ile ilgili yegane parcasi yok aslinda blind guardian'in... ha dersen fantasy-fiction kitaplariyla ilgili olmayan parcalarini sorarsan bol bol mevcut, album basina tek ornek vereyim "Battalions of Fear" (politika) "Banish from Sanctuary" (Hristiyanlik) "Traveler in Time" (Dune) "Time What is Time" (Blade Runner) "The script for My Requiem" (Hacli seferleri) "Age of False Innocence" (Galileo), NiME'den ornek yok zira konsept album... [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 14:50 tarihinde, HellHound tarafından güncellenmiştir ]
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Kanımca Blind Guardian'ın yaptığı en kaliteli albümler, fantezi edebiyatını ve mitleri konu aldığı "Imaginations from the other side" ve tabii ki de "Nightfall in Middle-Earth" tür... Şöyle bir baktığımızda, ilkinin , yani Imaginations from the other side'ın Kral Arthur ve yuvarlak masa şövalyeleri konseptini, Nightfall in Middle-Earth albümü de, haliyle , Tolkien'in Silmarillion'unu ve Orta Dünyasını ele alır... Bana sorarsanız, en kaliteli albümleri Nightfall in Middle-Earth'tür grubun, tabii ki diğer albümleri kalitesiz demek değildir bu ama sanki bu albüm için daha bir uğraşılmış, daha bir özenilmiş gibi gelmiştir bana hep... Harika sözler, harika sololar yetmezmiş gibi, ufak tefek 15-20 saniyelik geçiş parçaları da bu albümü harika yapan küçük ayrıntılardan sadece biridir...
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 IFTOSdan nefret ediyorum yaa, nası sevildiğini anlamış değilim o derece.. :) Somewhere far Beyond gıraldır. :p Theater of Pain'de fantastik falan değildir bu arada..
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Theater of Pain'e fantastik diyen olmadı zaten? O parça, Blind Guardian'ın çevre kirliliği ve balina avı üzerine yazdığı bir parçadır. Ayrıyeten sevmeyebilirsin albümlerini, zaten "en iyi albümleri" deyip de yazdığım mesaj da, tamamen kendi fikirlerim...
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Adam frp ile ilgili olmayan parça sormuş, fantastik diyosun falan demedim, ota boka kızıp kendi kendinize gaza gelip dayılanmanın alemi yok. Sanki bişey dedik, smiley var orda , bak, görüyo musun?
Öne çıkan mesajlar