Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ocak Ayı Masaüstünüz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HaNG said:

ad3m said:

O nasıl bi wallpaper ya midem kalktı

Reported sry en azından spoilera al be :@

edit: Sanat eseri bu yawrum; bilim,tutku,hırs,azim ve sabırla yogurdum ben onu ve her baktıgımda bu hislerim reborn reborn reborn!!B)

ahahaha
Mesaj tarihi:
Nesini merak ediyorsunuz ya tipin biride bok yiyen kadınların videosunu koymuştu hayata küsmüştüm 1 hafta kadar en azından o spoilera almıştıda uyarı yoktu atlamıştım sazan gibi sdf
Mesaj tarihi:
Bazı Tİpler için edit: Olay tamamen bilimsel bir çalışmadır, yani temelde insan sağlığını koruma amacı yatar, yaklaşık 1haftalık emek ve çalışma sonucu elde edilmiş olup zaten kuduzdan olmüş bir köpekte hastalığın kesin teşhisi için yapılmıştır...
Mesaj tarihi:
HaNG said:

Bazı Tİpler için edit: Olay tamamen bilimsel bir çalışmadır, yani temelde insan sağlığını koruma amacı yatar, yaklaşık 1haftalık emek ve çalışma sonucu elde edilmiş olup zaten kuduzdan olmüş bir köpekte hastalığın kesin teşhisi için yapılmıştır...

Bu nasıl bir savunmadır ya."İnsan sağlığı için" demekle herkesin kaldıramadığı şeyleri public ortamda açık seçik yayınlayamazsın.
Ayrıca o resmi oraya koydun bizde süper fikirler edindik deneyin yada çalışman hakkında...
Mesaj tarihi:
ad3m said:

HaNG said:

Bu nasıl bir savunmadır ya."İnsan sağlığı için" demekle herkesin kaldıramadığı şeyleri public ortamda açık seçik yayınlayamazsın.
Ayrıca o resmi oraya koydun bizde süper fikirler edindik deneyin yada çalışman hakkında...

Öncelikle savunma degildi canm küçük bi bilgi vermek istedim bazi ark lar yanlış anlamasın diye.Ayrıca kimisinn midesi kalkarken kmisinnde hoşuna gidebiliyor..Zaten aykırı durumu görüp gereğini yaptım uzatmaya gerek yok..
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

Economics said:

wallpaperı kaçırdık iyimi . ne vardı report edilen wallpaperda

gelcekmiş şimdi ben konuştum.

IT'S TRUE STORY.....LOOK AT MY WALLPAPER !!!
ahhahaah
  • Yeni Oluştur...