Earenwen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dasaa hakkaten tuttuğun altın olsun :D
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 HaNG said: ad3m said: O nasıl bi wallpaper ya midem kalktı Reported sry en azından spoilera al be :@ edit: Sanat eseri bu yawrum; bilim,tutku,hırs,azim ve sabırla yogurdum ben onu ve her baktıgımda bu hislerim reborn reborn reborn!!B) ahahaha
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 wallpaperı kaçırdık iyimi . ne vardı report edilen wallpaperda
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Economics said: wallpaperı kaçırdık iyimi . ne vardı report edilen wallpaperda gelcekmiş şimdi ben konuştum.
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Eldivenli ellerde kanlı beyin + gözler olarak yorumlayabildim ben midemin kaldıracağı zaman aralığında ıyyq
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 derisi burnuna kadar yüzülmüş köpek başı.
HaNG Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Kesinlikle +18 ve iğrenç! Beyni gözüken köpek kafası http://i45.tinypic.com/1zf4ymu.jpg
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Nesini merak ediyorsunuz ya tipin biride bok yiyen kadınların videosunu koymuştu hayata küsmüştüm 1 hafta kadar en azından o spoilera almıştıda uyarı yoktu atlamıştım sazan gibi sdf
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 hayır yani derisi yüzülmüş köpek ve beyni görülmesi gereken bişey. şuraya birisi 2 ye ayrılmış penis resmi koysa onu da merak ediyorum içi nasıl diye
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 of resimde bende çıkmışım ya ahaha insan bi sansür çakar paintle lan
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Economics said: tatlıymış kaç yaşında ahahahah ısırır mı sevebilir miyiz? edit:miyiz ayrı
HaNG Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Bazı Tİpler için edit: Olay tamamen bilimsel bir çalışmadır, yani temelde insan sağlığını koruma amacı yatar, yaklaşık 1haftalık emek ve çalışma sonucu elde edilmiş olup zaten kuduzdan olmüş bir köpekte hastalığın kesin teşhisi için yapılmıştır...
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ya tamam da açıkta bir beyin olduğunu değiştirmiyor bu. herkesin midesi kaldırmaz sen de biliyosun
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 HaNG said: Bazı Tİpler için edit: Olay tamamen bilimsel bir çalışmadır, yani temelde insan sağlığını koruma amacı yatar, yaklaşık 1haftalık emek ve çalışma sonucu elde edilmiş olup zaten kuduzdan olmüş bir köpekte hastalığın kesin teşhisi için yapılmıştır... Bu nasıl bir savunmadır ya."İnsan sağlığı için" demekle herkesin kaldıramadığı şeyleri public ortamda açık seçik yayınlayamazsın. Ayrıca o resmi oraya koydun bizde süper fikirler edindik deneyin yada çalışman hakkında...
HaNG Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ad3m said: HaNG said: Bazı Tİpler için edit: Olay tamamen bilimsel bir çalışmadır, yani temelde insan sağlığını koruma amacı yatar, yaklaşık 1haftalık emek ve çalışma sonucu elde edilmiş olup zaten kuduzdan olmüş bir köpekte hastalığın kesin teşhisi için yapılmıştır... Bu nasıl bir savunmadır ya."İnsan sağlığı için" demekle herkesin kaldıramadığı şeyleri public ortamda açık seçik yayınlayamazsın. Ayrıca o resmi oraya koydun bizde süper fikirler edindik deneyin yada çalışman hakkında... Öncelikle savunma degildi canm küçük bi bilgi vermek istedim bazi ark lar yanlış anlamasın diye.Ayrıca kimisinn midesi kalkarken kmisinnde hoşuna gidebiliyor..Zaten aykırı durumu görüp gereğini yaptım uzatmaya gerek yok..
HaNG Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 razzRaziel said: Economics said: wallpaperı kaçırdık iyimi . ne vardı report edilen wallpaperda gelcekmiş şimdi ben konuştum. IT'S TRUE STORY.....LOOK AT MY WALLPAPER !!! ahhahaah
Öne çıkan mesajlar