Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deprem oldu

Cd-

Öne çıkan mesajlar

ben o sırada balgattaydım ve de gayet dirayetli hissettim walla. yatak zangırdadıı gibi bi de sesini bile duydum ki 12 kasım depreminde de duymuştum aynı sesi, pek de hoş deildi. bu kadar fazla hissetmiş olma sebebim en üst katta olmam da olabilir tebi. bu arada bi ev dolusu sarhoş insana "deprem oldu abi hissettiniz mi?" gibi bi soru sorduum için tarih beni affetmeyecek şüphesiz...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

kedi kıçını görmüş ne büyük yaram var demiş...

Hayatında hiç gerçek bir deprem yaşamamış insanların "imdak depremmmm" diye bir kamyonun yoldan geçmesi şiddetindeki sarsıntıda ortalığı birbirine katmaları olayı.

Ne zaman depremdir, şayet ayakta durmaya çalıştığınız halde duramıyorsanız evet o zaman depremdir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

off istanbullularda da bu var, "sizi gidi sefiller siz deprem mi yaşadınız? bakın biz burda krallar gibiyiz 6.0 dan küçük depremde popomuzu kıpırdatmayız".

e tamam doğru, bizimkiler deprem nedir bilmiyo, ama sonuçta sarsılınca bırakın da insanlar tedirgin olsunlar, ne bu agresiflik ki?
sonuçta her zaman ankaralılarda şu düşünce vardır, burda böyle hissedildiyse kim bilir merkez üssü nereyse orda ne olmuştur (yoksa biz de biliyoruz buranın deprem bölgesi olmadığını).
insanların çoğunun istanbulda bilmemnerde tanıdıkları var, yani cidden, deprem olunca tedirgin olmakta ne gibi bi anormallik var onu göremedim.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bunu bir çok istanbullu için de söylüyorum. İnsan gerçek bir deprem yaşayıp arkasına saçma sapan bir şeye yaygara koparılınca sinirleniyor doğal olarak. Sağa gidiyorsuz "imdaatt ölecezzz depremmm" sola gidiyorsun "baba dün nasıl sallandık ama fiuvvv oha filan oldum" diyenler. Bir yerden sonra "ulan gerçek bir deprem yaşayında görün bik bik etmeyi düdük makarnaları" diyorsun.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sanerixx, 17 Temmuz 2004 12:30 tarihinde demiş ki:
off istanbullularda da bu var, "sizi gidi sefiller siz deprem mi yaşadınız? bakın biz burda krallar gibiyiz 6.0 dan küçük depremde popomuzu kıpırdatmayız".

e tamam doğru, bizimkiler deprem nedir bilmiyo, ama sonuçta sarsılınca bırakın da insanlar tedirgin olsunlar, ne bu agresiflik ki?
sonuçta her zaman ankaralılarda şu düşünce vardır, burda böyle hissedildiyse kim bilir merkez üssü nereyse orda ne olmuştur (yoksa biz de biliyoruz buranın deprem bölgesi olmadığını).
insanların çoğunun istanbulda bilmemnerde tanıdıkları var, yani cidden, deprem olunca tedirgin olmakta ne gibi bi anormallik var onu göremedim.

deprem yaşamak başka
depremin yıkımını yaşamak başka
o anlamda istanbul da henüz deprem yaşamadı sayılabilir, avcılar dışında...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

anlatmaya çalıştığım budur
said:
BlackRose, 17 Temmuz 2004 13:38 tarihinde demiş ki:
deprem yaşamak başka
depremin yıkımını yaşamak başka
o anlamda istanbul da henüz deprem yaşamadı sayılabilir, avcılar dışında...
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Deprem olamızmı Türkiyede her yer deprem bölgesi ben artık deprem konusunda folloş oldum walla. Deprem olurken aynen böyle diyoruz Yalovada...
Kaderde varsa d**ülmek neye yarar üzülmek...
6'nın altındaki depremlerde pek tepki vermiyoruz artıkın eehehehe
Gelin Yalovaya şöle 3 ayda bir 4 sallıyor gayet güzel elenceli walla sabah uyandırma servisi gibin bişi oldu artıkın burda.
Bakın zate Deprem şeysini Yalovada 3-4 günde bir oluyor kesinkez.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

ölmenin kötü bişey olduğunu tespit etmek için illa ölmek gerekmio, kim ne zaman neden korkması gerektiğini size soracak değil. herkesin yaşadığı kendine önemlidir, ukalalık yapmaya gerek yok yerli yersiz.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

kimse kimseye neden korkacağını sormadı
kimse de bundan korkun ondan korkmayın demedi
saçmalamaya gerek yok yerli yersiz[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 17 Temmuz 2004 15:23 tarihinde demiş ki:
saçmalamaya gerek yok yerli yersiz

uzatcan mı polis mi çaariyim? sen niye alındın onu da anlamadım? yoksa paticik barosundan mısın?[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

+1. ayrıca korkusuz olmak her zaman ii bişii diildir, bazı şeylerden korkmasaydı insanlar, bi çok hastalıın çaresi olmazdı tıpta en basitinden. illaki 7.4te korkacaksak işimiz var. zaten o zaman ..te giren şemsiye açılmaz durumu ortaya çıkıo ki Allah göstermesin diyorum...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 17 Temmuz 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trojanmistress, 17 Temmuz 2004 16:59 tarihinde demiş ki:
said:
BlackRose, 17 Temmuz 2004 15:23 tarihinde demiş ki:
saçmalamaya gerek yok yerli yersiz

uzatcan mı polis mi çaariyim? sen niye alındın onu da anlamadım? yoksa paticik barosundan mısın?

ben alınmadım ki sen niye alındın benim lafıma :)
ben ortaya söyledim

polis kim bu arada? sen kimsin?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...