Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dory said: Fistan said: görüntü berbat acikinca yenden bak =) ekmek olsa bana bana yiyebilirim şu an euh. ama renk olsa iyiymiş domates gibi ya da soya sosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 oha ben tarife bakmamıştım. bi de salça da koymamış. bu şekil sade yapıcaksan direk yağın içine at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 tamam sen iste ya, katariz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kekik koy bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 olar iyice anali kizli yaptiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 safran koy safran sudan ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sen sus abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yol göstermeye çalışıyorum beni yargılama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 iğrenç bi tavuk tadı geliyo sade olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 http://www.beslenmedestegi.com/bitkisel-ilaclar/safran-bitkisi Kendi ağırlığının 100 bin katı sıvıyı sarıya boyar. Safran fiyat olarak oldukça pahalıdır. 1 kilo safran fiyatı 10-15 bin dolar civarındadır. Gerçek safranı bulmanın zorluğu ve de fiyatının yüksek olması bu bitkinin kullanımını etkilemektedir. löl yorumlar beni benden aldı; November 1, 2009 ali gök @ 1:36 pm safran üreticisiyim elimde 6 kg safran var nereye satabilirim lütfen bana yardım edin bana ulaşacağınız telefon numaram 05399470971 bombası bu; November 5, 2009 famil @ 6:29 am ben de safran üreticisiyim.1 kg civarinda yüksek kaliteli safranim var.nereye satabilmeyim üçün lütfen bana yardimci ola bilersinizmi.ben azerbeycanda yaşayiram.cevap bula bilsem çok mutlu olarim.cevabinizi bekleyirem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 emeğe saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 queensofhedehüde arkadaşım 1 gr safran'ın ne olduğunu anladın mı şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Ya aktar beni kazıkladı o zaman, içine belki bişiler karıştırıp satıyorlardır ne bileyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 salsa yada domates sogan karisimi + MANTAR yok icinde. un atarsaniz yapisir heralde dibine. tavaniz, tencereniz mundar olur. yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ben yedim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yahu, ben saydiginiz butun o sote cesitlerini yapiyorum zaten. mantarli sebzeli saclali hedeli hodolu. DEGISIK bi tadi var hos diyoruz hala şu olmaz bu olmaz diyosunuz aa aa, AAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 mantarsız yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 senin yaptığın güzel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 fede said: senin yaptığın güzel değil gittiğin yol yol değil asdfafasd ama cidden ya, domatizsiz mantarsız çok kokar o tavuk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ya gidin plastik bir kaba dökün tavukları, soya sosu, tuz ve isteğe bağlı acı biber ile harmanladıktan sonra bir gün bekletin buz dolabında. ertesi gün sıvı yağ eşliğinde kavurur yersiniz. ha illa bugün yapacam diyorsanız eğer, soya soslu yerine kremalı tavuk yaparsanız, o da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ya güzel ama çok beyaz duruyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Çok geç oldu sanırım ama, soğansız tadı çıkıyor mu? Ben salça yerine domates kullandığım için, soğansız çok boş kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar