Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dory said: Fistan said: görüntü berbat acikinca yenden bak =) ekmek olsa bana bana yiyebilirim şu an euh. ama renk olsa iyiymiş domates gibi ya da soya sosu
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 oha ben tarife bakmamıştım. bi de salça da koymamış. bu şekil sade yapıcaksan direk yağın içine at
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 tamam sen iste ya, katariz ;)
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 olar iyice anali kizli yaptiniz
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yol göstermeye çalışıyorum beni yargılama :(
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 iğrenç bi tavuk tadı geliyo sade olunca
Burax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 http://www.beslenmedestegi.com/bitkisel-ilaclar/safran-bitkisi Kendi ağırlığının 100 bin katı sıvıyı sarıya boyar. Safran fiyat olarak oldukça pahalıdır. 1 kilo safran fiyatı 10-15 bin dolar civarındadır. Gerçek safranı bulmanın zorluğu ve de fiyatının yüksek olması bu bitkinin kullanımını etkilemektedir. löl yorumlar beni benden aldı; November 1, 2009 ali gök @ 1:36 pm safran üreticisiyim elimde 6 kg safran var nereye satabilirim lütfen bana yardım edin bana ulaşacağınız telefon numaram 05399470971 bombası bu; November 5, 2009 famil @ 6:29 am ben de safran üreticisiyim.1 kg civarinda yüksek kaliteli safranim var.nereye satabilmeyim üçün lütfen bana yardimci ola bilersinizmi.ben azerbeycanda yaşayiram.cevap bula bilsem çok mutlu olarim.cevabinizi bekleyirem!
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 queensofhedehüde arkadaşım 1 gr safran'ın ne olduğunu anladın mı şimdi :D
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Ya aktar beni kazıkladı o zaman, içine belki bişiler karıştırıp satıyorlardır ne bileyim...
reyou Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 salsa yada domates sogan karisimi + MANTAR yok icinde. un atarsaniz yapisir heralde dibine. tavaniz, tencereniz mundar olur. yapmayin.
dory Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yahu, ben saydiginiz butun o sote cesitlerini yapiyorum zaten. mantarli sebzeli saclali hedeli hodolu. DEGISIK bi tadi var hos diyoruz hala şu olmaz bu olmaz diyosunuz aa aa, AAAAAA.
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 fede said: senin yaptığın güzel değil gittiğin yol yol değil asdfafasd ama cidden ya, domatizsiz mantarsız çok kokar o tavuk :(
trix Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ya gidin plastik bir kaba dökün tavukları, soya sosu, tuz ve isteğe bağlı acı biber ile harmanladıktan sonra bir gün bekletin buz dolabında. ertesi gün sıvı yağ eşliğinde kavurur yersiniz. ha illa bugün yapacam diyorsanız eğer, soya soslu yerine kremalı tavuk yaparsanız, o da güzel.
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Çok geç oldu sanırım ama, soğansız tadı çıkıyor mu? Ben salça yerine domates kullandığım için, soğansız çok boş kalıyor.
Öne çıkan mesajlar