Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben bi kıza böyle dedim oda şöyle dedi

lrem

Öne çıkan mesajlar

ben dedim ki:

neyse diyodum ki tam unuttum birazını ama : mesela bi eylence parkına gidiyosun orda şahane bi tren var ama sen korkuyosun vs nedeni her neyse binmiyosun fln.. neyse eve dönünce anlıyosun işte pişman olduğunu. galiba bu küçük yaşamak ve pişman olmak

o da:

olmadı bu ornek benim için ama :D:D isteyip istememekle alakalı birşey senin dedigin istemedgm bişiyi yapmam pişmanlıkta duymam...isteyipte yapmamışsamda demek ki yeteri kadar istememişimdir buda pişmanlık dogurmaz imkansızlık dogar belki :D:D ...bnce dha önce farkına varmadıgın dha snra sni acayip garip hisettiren şeyler pişmanlığı getirir kafana bişilerin dank etmesi bi açıdan..bu sna iyi de hisettirebilir seni umutsuzlugada düşebilir...aslında erkek arkdasını olması gereken o kişi olmadıgının anladıgın an,arkdaşlarını,okulunu,cevreni,belki anne babanı istemedigin an,erkek degilde kız gbi hisettgn an...sabah kalktıgında,otobüse binerken,yemek yerken,derste tuvalette,yılbaşında,dogum gününde,partide,yalnız,arkdaşlarınlarken sevgilinleyken...herhangi bian ne olursa olsun o an anlamak bilmek gercek kndini o an bulmak bulman gerektgni hisettrir bunu sna...dha önce yasamının sıradanlığını yansıtır bian sna küçük yasadıgının...sonra degiştirirsin onları... büyük yaşamakta hayatına gercek bi anlam yüklediğinde başlar..yada öle zannettgin o anlam degerini yitirir snra aslında küçük yaşadıgını hisedersin...anlamlı yada boş hep sonunda küçük yasadıgını anlayacakmışsın...hayatı sadece yasarsın önüne bi sıfat koymaya gerek yok..yoktur..yokmuş...kafam cok karışık..trene binmezsem pişman olur muyum...bna hayatı hisettrir mi bi tren ? :S :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...