lrem Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben dedim ki: neyse diyodum ki tam unuttum birazını ama : mesela bi eylence parkına gidiyosun orda şahane bi tren var ama sen korkuyosun vs nedeni her neyse binmiyosun fln.. neyse eve dönünce anlıyosun işte pişman olduğunu. galiba bu küçük yaşamak ve pişman olmak o da: olmadı bu ornek benim için ama :D:D isteyip istememekle alakalı birşey senin dedigin istemedgm bişiyi yapmam pişmanlıkta duymam...isteyipte yapmamışsamda demek ki yeteri kadar istememişimdir buda pişmanlık dogurmaz imkansızlık dogar belki :D:D ...bnce dha önce farkına varmadıgın dha snra sni acayip garip hisettiren şeyler pişmanlığı getirir kafana bişilerin dank etmesi bi açıdan..bu sna iyi de hisettirebilir seni umutsuzlugada düşebilir...aslında erkek arkdasını olması gereken o kişi olmadıgının anladıgın an,arkdaşlarını,okulunu,cevreni,belki anne babanı istemedigin an,erkek degilde kız gbi hisettgn an...sabah kalktıgında,otobüse binerken,yemek yerken,derste tuvalette,yılbaşında,dogum gününde,partide,yalnız,arkdaşlarınlarken sevgilinleyken...herhangi bian ne olursa olsun o an anlamak bilmek gercek kndini o an bulmak bulman gerektgni hisettrir bunu sna...dha önce yasamının sıradanlığını yansıtır bian sna küçük yasadıgının...sonra degiştirirsin onları... büyük yaşamakta hayatına gercek bi anlam yüklediğinde başlar..yada öle zannettgin o anlam degerini yitirir snra aslında küçük yaşadıgını hisedersin...anlamlı yada boş hep sonunda küçük yasadıgını anlayacakmışsın...hayatı sadece yasarsın önüne bi sıfat koymaya gerek yok..yoktur..yokmuş...kafam cok karışık..trene binmezsem pişman olur muyum...bna hayatı hisettrir mi bi tren ? :S :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 iremcancım napıyosun canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA NAPTIN YA AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 umm enterı arada kullan valla, hem 2 topic açıyon hem entersız. 3 boyutlu gözük mü takalım okumak için :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 niye 2 topik ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 "bna hayatı hisettrir mi bi tren ?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 neyney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 doğu ekspresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 adamınbiri said: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA NAPTIN YA AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Tren neyin metafor, onu açıklamasını istiyorum arkadaştan. Kara tren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 agatha cristie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Biri arkadaşa acil Türkçe hocası çağırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ya aslında sorduğum şey kız ne demek istemiş. bende anlayamadım ne dediğini. çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Kurtalan ekspres? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Biz de senin ne dediğini anlayamadık ki? Biri de bu arkadaşın ne dediğini anlamak için konu açsın, o konuda senin derdini anlar senin konuna yazarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kızlar uzun yazı yazan erkeklerden nefret ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 crazy train? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 intihar soğuk yenilen bir yemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 lan beyin vajinalaşması geçirdim noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 cool story bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=rNJNnwCLbRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 harbiden al dedi git dedinin yazılı versiyonu gibi olmuş anlamadım bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 eylence parki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 trenin hayatı hissettirmesini bekleyen şahış çok aferdesiniz olsa olsa öküz olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 tren yapalım demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar