nerveux Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Garanti İnternet Şubesi ve diğer tüm internet şubeleri bildiğiniz gibi 1 Ocaktan itibaren "Tek Kullanımlık Şifre" uygulamasına geçiyor. İnternet Şubesi'ne girişimde, müşteri numarası, parola ve şifre bilgilerime ek olarak "SMS ile Giriş Şifresi" kullanmam gerekiyor. Bankaya kayıtlı cep numaramı nasıl değiştirebilirim? (Telefon numaram değiştide) Her hangi bir banka şubesinden yada paramatikten değiştirebiliyormuşum ancak ben yurtdışında okuyorum. Bunların dışında nasıl yapabilirim bu işi ya da babam yapabilir mi? Ben olmadan değiştittirirler mi? Ayrıca bunun İnternet Şubesinden yapılamıyor olması da çok saçma değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Az önce ben de aynı sorunu yaşadım. Sms yolladı dedi fakat numarayı bırakalı çok olmuştu... İptal olmamış numara kullanabilidim gene de... çok aradım değiştirilmiyo internet şubesinden. Çok saçma hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 telefon bankacılığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Abi yurt dışındayım, şimdi arasam telefonla iki saat oyalayacaklar beni şu tuşa basın şuna bağlanın gibisinden.. Ayrıca annemin kızlık soyadınıda hatırlamıyorm, büyük ihtimal onu soracaklardır : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 telefon bankacılığından denemiştim ben olmuyor dediler, bilgin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 birisi sizin giriş bilgilerinizi öğrense, telefon ya da internet bankacılığıyla da onaylama için telefonu değiştirse, vay param gitti oluyor. bence garantiye mail at durumu açıklayan, ancak annemin kızlık soyadını hatırlamıyore + yurtdışındayım aga plx dersen ne kadar inanırlar bilmiyore, kartın Türkiyedeyse bir tanıdığın kartla atm den değiştirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Evet haklısın o konuda.. Bir şey demiyorum zaten telefon bankacılığı için zatende olmuyormuş dedi arkadaş ama... Kartım tabi ki bende ama saçma dediğim olay İnternet Şubesi aracılığı ile telefon numaramı değiştiremiyor olmam, sonuçta ben o internet şubesine girene kadar bir sürü güvenlik adımını izliyor ve log in oluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 tamam da biri şifreni çalsa oradan değiştirebilir vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bir şifre yok işte, bir kaç şifre var oraya log in olabilmek için + bir kaç şey daha şifre dışında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 telefonla değiştirmiyorlar onu, şubeye gitmez zorundasın. en azından hsbc'de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 finansbankta şubeye gittim, hesabınız hangi şubedeyse oraya gidin dediler o şubeye gittim değiştirdiler olmadı tekrar gittim yine değiştirdiler olmadı tekrar gittim telefon bankacılığından halletceksiniz dediler aradım değiştirttim yine olmadı sonuç olarak internet bankacılığı kullanamıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 garantide telefon şeysini bankamatikten değiştirebiliyorsun, benim kartım kırıldığında söledim, yeni kartı gönderirken eski kartı da iptal ettirmediler, belki öyle bir şey istersen ki maille nasıl isteyeceksin bilmiyorum ama işte yeni kart isteyip, akrabalarından birine değiştirtrtrttriebilirsin ya da en kralı mail at yav çabuk cevaplıyor garanti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bankayı arayıp onlarla konuşacaksın. burda kim ne dese boş şu durumda. bu gibi durumlarda onu unuttum, bunu unuttum diyip karşıda müşteri temsilcisinden "hadi bu seferlik kıyak yapayım" beklemeyin. kimse yapmaz. anında kovulur, ömür boyu belini doğrultamaz valla tazminatlardan dolayı. büyük ihtimalle yurt dışındaysan konsolosluk aracılığıyla bir takım belgeler isteyeceklerdir senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Garanti nin internet şubesinde bir bug var,ben zamanında internet şubesi şifremi unutup,kart bilgilerini verip geri almak isterken internet şubesi hesabımı bloke etmiştim,ardından hemen telefon ile arayıp,şu şu şu tuşa basıp şifremi resetlemiştim.1 senedir falam sorunsuz kullanıyorum,fakat müşteri temsilcisini aradagımda hiiii sizin İnternet şubesi hesabınız bloke olmuş biri şifreyi 50 defa yanlış girmiş:D hemen bankaya koşturun diyolar,bende hıhı canım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Kimliğiniz ile birlikte en yakın şubeye gidin. Beni dinleyin... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Boci said: Kimliğiniz ile birlikte en yakın şubeye gidin. Beni dinleyin... :) adam yurt dışındayım diyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Len o cevabı yurt dışında olanlar için yazmadık. Yurtdışında olanlar hesaplarının bulunduğu şubeye fax çekerek telefon numaralarını değiştirmeyi deneyebilirler. Eğer müşteri temsilcisi tanıyosa şahsı veya fax numarasını (daha önce bu tarz işlemler yapıldıysa) numarayı değiştirebilir. Yoksa yurtdışında dahi olsa şubeye uğramadan numarasını değiştiremez. Yurtdışında olanlara şifrematik önerilir. Şifrematiği almak için bi zahmet ülkeye dönmek şarttır. İnternet şubesini bloke edenlerde şubeye uğrayarak blokeyi kaldırmak zorundadırlar. Güvenlik ftw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 aynı sorunun hsbc de yasamistim. yapabileceklerimi yarim agizli musteri temsilcisi soyle anlatmisti. 1. kendim direkt turkiye'deki herhangi bir hsbc subesine gidecegim. 2. annemi ya da birinci dereceden bir akrabamı subeye gonderip oradaki calisani ikna etmesini isteyecegim. 3. hsbc de calisan bir yakınım varsa, ondan rica edecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Demek ki bana en yakın zamanda İstanbul yolu gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bi kolaylığı olması lazım adamı delirtmesinler ben şifre değşitirilmesine bile sinir oluyom 3 ayda bi şifre değiştirttiriyo, o da 1 aydan 3 aya anca aldım. istemiyom arkadaş bu kadar güvenlik. kendi güvenliğimi sağlayabiliyorum. herkese zorunlu yapmasınlar, zorla güvenlik mi olurmuş saçma saçma iş yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 İşte dediğim gibi benm saçma bulduğum olay İnternet Şubesinden telefon numaramı değiştiremiyor olmam.. İnternet Şubesinden her türlü şifreyi değiştirmeye müsade ediyorlar ama bir telefon numarasını değiştirmeme izin vermiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 sırf insanları yormak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Çık ordan ve uzaklaşabildiğin kadar uzaklaş. Garanti. İlallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar