Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Yılbaşı öncesi gaza geldim daha önce hiç yapmadığım birşey yapmaya karar verdim. Dersanede gözüme çarpan bir kız vardı tatlı, güzel filan. Bugün kızın ismini öğrendim( duydum arkadaşı seslenirken) Öyle çotanak diye ekliyim diyorum faceden. Ne olucak bakalım, çok heyecanlı birşey bence bu olay. Adım adım haberdar edicem sizi. Takipte kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 An itibariyle ekledim, heyacanım azaldı biraz, beklemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kabul etmez ama daha kötüsü var pardon tanıyamadım diye mesaj atıcak sonra sen dershaneden çokakıllıadam diyiceksin o da heee diyicek reddedicek ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Oo süper hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 tüm adamlar toplandık toplandık toplandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 baktım sırf adamlardan oluşuyor topik, yazayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ilişki durumu yazmıyosa motor olma ihtimali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Profilin tamamını göremiyorum şuan onay beklemekteyim hala. İlerleyen süreçte fotoğraf ve logları koymayı düşünüyorum. Şimdi hepimiz sakin olalım, zamana bırakalım herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 inanırsak olur benceeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dur 2009 bitmeden son bi kez daha fail olayım diyosun yani. iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 faceden bi kızı çotanak diye eklemek heyecanlıysa get a life lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 çok ezik olur öyle birşey yaparsan. git arkadaş ol direk çok basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Abi 4-5 yaş fark var arada. Biz çıktıktan 2 saat sonra başlıyor onların dersleri öyle tanışabilme durumu zor baya ki öyle kıza hasta filanda değilim işte heyecan olsun filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 4-5 yaş kim büyük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Profil resmine bakip kabul etmez o zaman 4-5 yas fark diorsun 1-2 yas de bare sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kitana said: çok ezik olur öyle birşey yaparsan. git arkadaş ol direk çok basit eet bu daha mantikli cikmalarini bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 aksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 hadi ama kabul etmedimi . at bi msj yarim olmanı istiyorum de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kızın okuldan çıktıktan sonra dersaneye akşam geldiğini tahmin ediyorum. çokakıllı da mezun, gündüzleri geliyor akşam olmadan gidiyor. baham dutcak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 o zaman kız küçüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 takipteyim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 hatta sen bize kızın face ini ver biz kıza uygunsuz msjlar atalım sonra sen gel bizi döv kızın gözüne gir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Eternalus said: kızın okuldan çıktıktan sonra dersaneye akşam geldiğini tahmin ediyorum. çokakıllı da mezun, gündüzleri geliyor akşam olmadan gidiyor. baham dutcak mı? Doğru. Onay bekleniyor diyor daha. Küçük ya ailesinden izin alıp girebiliyor heralde nete sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ha gayret Fırat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Çokakıllıadam said: Yılbaşı öncesi gaza geldim daha önce hiç yapmadığım birşey yapmaya karar verdim. Milli olcam dicek sandım bir an için sonra dersane diyince pıffsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar