Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultraslan ile ilgili

Cairne

Öne çıkan mesajlar

Arkasokak said:

ultraslan nedir yaa... şunca yıllık taraftarım bi olayını görmedim. uluslararası holiganlar programında spikere kameramana saldırmak haricinde ne yaptı bunlar? :)

Takımına 1 Uefa + Süper Kupa aldırdı.

Giysi giymemek dogru değildir ama üni öğrencisi değilsen tribünde uA-üni tarafına pek girmene izin vermiyorlar. Cocugun bir tanesi soruyor herkes hangi üniversitedensiniz diye gerci herkes ünili ama olmayanda var onlarda sallıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

ultraslan nedir yaa... şunca yıllık taraftarım bi olayını görmedim. uluslararası holiganlar programında spikere kameramana saldırmak haricinde ne yaptı bunlar? :)

Kuyruğuna basılmış gibi bağırmıyor veya tiyatro izlemiyor.Taraftar gibi taraftar, söylendiği gibi özellikle UEFA'nın alındığı yıl desteğimiz inanılmazdı, en iyisi Maldini'nin sözüyle bitirelim;

"Kimse beni burada 25.000 kişinin olduğuna inandıramaz"
Sosyal ağlarda paylaş

taraftarını savunursun eyv da ezbere konuşup seyirci, çekirdekçi gibi imalarla Fenerbahçe Taraftarı'na kemik atmak ne oluyor? savunmaya geçerdim de neyse uğraşmiyim :) aaah ahhh... o uefa kupası süper kupa için ülkemin altınları dövizleri hibe edildi nerelere peşkeş çekildi ne mevkilere paralar yedirildi aahhh... fatihin askerleri aldı o kupayı hıı...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

taraftarını savunursun eyv da ezbere konuşup seyirci, çekirdekçi gibi imalarla Fenerbahçe Taraftarı'na kemik atmak ne oluyor? savunmaya geçerdim de neyse uğraşmiyim :) aaah ahhh... o uefa kupası süper kupa için ülkemin altınları dövizleri hibe edildi nerelere peşkeş çekildi ne mevkilere paralar yedirildi aahhh... fatihin askerleri aldı o kupayı hıı...

Fenerbahçe ile ilgili bir söz var mı konuda?

Neyse tesadüf diyordunuz, en azından emek sarfedilerek alındığını kabul ettiniz, saha içi veya saha dışı orasını da düşünün hindi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Konudan fazla uzaklaşmayalım bir zahmet. Takımlar arası sidik yarışına dönmesin bu konu da.

Konuyla ilgili bir bilgim yok ama organize şekilde "ürünümüzü giyeni dövelim" diye bir anlayış olduğunu sanmıyorum. Ha yapan tekli gruplu elemanlar vardır. Olmasa şaşarım zaten. Adı üstünde taraftar grubu bunlar, fanatizmin doruk noktası, mantığın dibe vurduğu yerler, hani herhangi bir uçukluğa vurmayacak küçük köy kasaba takımı olmadıkça her takımda olur böyle şeyler vardır mutlaka.

Bir de bu kadar çabuk gaza gelmeyin, uefa'ya tesadüf diyen ya da komik devlet peşkeşi falan iddiaları ortaya atacak kadar "uçmuş" laflar yüzünden kendinizi yakmayın. Bunları ciddiye alıp coşmayın. Zaten amaç kışkırtmak, koz vermeyin. Ha, amacın kışkırtmak olmadığını, iddiaların gerçek olduğunu düşünüyorsanız da zaten bunları iddia edebilecek bir mantığa sahip insanla neden futbol tartışıyorsunuz, kendinize sorun :) Sonra işler çığrından çıkıyor ya mesaj ayıklamak zorunda kalıyoruz ya da konu güme gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

başkanına söyle çalıntı marşlar bulmasınlar.
yeter lan bütün marşlarımız nerdeyse Çarşı'dan çalıntı.
Türkiye'nin en başarılı takımıyız geçmişe ve bugüne bakarsak.
Taraftarımızın kendine has marşı 3-4. bu ne lan.

sevmiyorum abi, takımım Galatasaray,ruhum Çarşı.

heryerinden öpülesi adam
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

ne sacmaliyosun ya olmayan parayi kime veriosun + dunya zengini kuluplere para yedirdigimizi falan ima etmeye calisiyorsun

Bence çekemiyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...