Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ultraslan baskılı bişi mi giyeceksin barzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Bu mesale ustu fln var iste Ya zaten uniye uyeydim 2007 demi 2008 demi ne de snralari bi yenileme fln yapiliyormu die actim bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Sen cidden döveceklerini düşünerek mi açtın bu konuyu bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Yol arkadasin kolpasini ortaya cikarmak amaciyla Dayaktnmi korkcam lol :D Edit:lan dusundumde 500 kisi girse korkarim lan sdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ultraslan nedir yaa... şunca yıllık taraftarım bi olayını görmedim. uluslararası holiganlar programında spikere kameramana saldırmak haricinde ne yaptı bunlar? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Arkasokak said: ultraslan nedir yaa... şunca yıllık taraftarım bi olayını görmedim. uluslararası holiganlar programında spikere kameramana saldırmak haricinde ne yaptı bunlar? :) Takımına 1 Uefa + Süper Kupa aldırdı. Giysi giymemek dogru değildir ama üni öğrencisi değilsen tribünde uA-üni tarafına pek girmene izin vermiyorlar. Cocugun bir tanesi soruyor herkes hangi üniversitedensiniz diye gerci herkes ünili ama olmayanda var onlarda sallıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Programı yapanlar ingilizdi. Leeds olaylarındna kısa süre sonraydı. Saldırmaları şaşırtıcı değil, arada düşmanlık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Arkasokak said: ultraslan nedir yaa... şunca yıllık taraftarım bi olayını görmedim. uluslararası holiganlar programında spikere kameramana saldırmak haricinde ne yaptı bunlar? :) Kuyruğuna basılmış gibi bağırmıyor veya tiyatro izlemiyor.Taraftar gibi taraftar, söylendiği gibi özellikle UEFA'nın alındığı yıl desteğimiz inanılmazdı, en iyisi Maldini'nin sözüyle bitirelim; "Kimse beni burada 25.000 kişinin olduğuna inandıramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 taraftarını savunursun eyv da ezbere konuşup seyirci, çekirdekçi gibi imalarla Fenerbahçe Taraftarı'na kemik atmak ne oluyor? savunmaya geçerdim de neyse uğraşmiyim :) aaah ahhh... o uefa kupası süper kupa için ülkemin altınları dövizleri hibe edildi nerelere peşkeş çekildi ne mevkilere paralar yedirildi aahhh... fatihin askerleri aldı o kupayı hıı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Fenerbahçe taraftarı da iyi taraftar. Her taraftarınkendine özel perkleri var sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Arkasokak said: taraftarını savunursun eyv da ezbere konuşup seyirci, çekirdekçi gibi imalarla Fenerbahçe Taraftarı'na kemik atmak ne oluyor? savunmaya geçerdim de neyse uğraşmiyim :) aaah ahhh... o uefa kupası süper kupa için ülkemin altınları dövizleri hibe edildi nerelere peşkeş çekildi ne mevkilere paralar yedirildi aahhh... fatihin askerleri aldı o kupayı hıı... Fenerbahçe ile ilgili bir söz var mı konuda? Neyse tesadüf diyordunuz, en azından emek sarfedilerek alındığını kabul ettiniz, saha içi veya saha dışı orasını da düşünün hindi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 geriye kalaan sadece galatasaraayy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 laf anlayana söylenir. karşımızda çocuk mu var ki aha böyle böyle yapıldı da kupa alındı diyelim. tesadüf diyoruz anlıyan anlıyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Tamam abi tesadüf, ama lütfen göz kırpmayın mesajlardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Arkasokak said: laf anlayana söylenir. karşımızda çocuk mu var ki aha böyle böyle yapıldı da kupa alındı diyelim. tesadüf diyoruz anlıyan anlıyor ;) ya bi git çay koy allasen, ne ziyan bi adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konudan fazla uzaklaşmayalım bir zahmet. Takımlar arası sidik yarışına dönmesin bu konu da. Konuyla ilgili bir bilgim yok ama organize şekilde "ürünümüzü giyeni dövelim" diye bir anlayış olduğunu sanmıyorum. Ha yapan tekli gruplu elemanlar vardır. Olmasa şaşarım zaten. Adı üstünde taraftar grubu bunlar, fanatizmin doruk noktası, mantığın dibe vurduğu yerler, hani herhangi bir uçukluğa vurmayacak küçük köy kasaba takımı olmadıkça her takımda olur böyle şeyler vardır mutlaka. Bir de bu kadar çabuk gaza gelmeyin, uefa'ya tesadüf diyen ya da komik devlet peşkeşi falan iddiaları ortaya atacak kadar "uçmuş" laflar yüzünden kendinizi yakmayın. Bunları ciddiye alıp coşmayın. Zaten amaç kışkırtmak, koz vermeyin. Ha, amacın kışkırtmak olmadığını, iddiaların gerçek olduğunu düşünüyorsanız da zaten bunları iddia edebilecek bir mantığa sahip insanla neden futbol tartışıyorsunuz, kendinize sorun :) Sonra işler çığrından çıkıyor ya mesaj ayıklamak zorunda kalıyoruz ya da konu güme gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 o sahte ultraslan ürünü yapanları satanları dövüolardır . cünkü tek satıldıgı yer internet falan flan bıd bıd . ayrıca ben zaten ultraslan ürünlerine de karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 balon said: başkanına söyle çalıntı marşlar bulmasınlar. yeter lan bütün marşlarımız nerdeyse Çarşı'dan çalıntı. Türkiye'nin en başarılı takımıyız geçmişe ve bugüne bakarsak. Taraftarımızın kendine has marşı 3-4. bu ne lan. sevmiyorum abi, takımım Galatasaray,ruhum Çarşı. heryerinden öpülesi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Arkasokak said: taraftarını savunursun eyv da ezbere konuşup seyirci, çekirdekçi gibi imalarla Fenerbahçe Taraftarı'na kemik atmak ne oluyor? savunmaya geçerdim de neyse uğraşmiyim :) aaah ahhh... o uefa kupası süper kupa için ülkemin altınları dövizleri hibe edildi nerelere peşkeş çekildi ne mevkilere paralar yedirildi aahhh... fatihin askerleri aldı o kupayı hıı... ne sacmaliyosun ya olmayan parayi kime veriosun + dunya zengini kuluplere para yedirdigimizi falan ima etmeye calisiyorsun Bence çekemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 bi dk super kupa uefa falan şikeyle mi alındı demek istiyosun sen sayın antu.com üyesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Arkasokak said: o uefa kupası süper kupa için ülkemin altınları dövizleri hibe edildi nerelere peşkeş çekildi ne mevkilere paralar yedirildi aahhh... fatihin askerleri aldı o kupayı hıı... arsenal ne veriyosa iki katını verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 http://www.anti-galatasaray.com/galeri/albums/userpics/10002/ultravestioa4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Hem görsel hem de mizah açısından Dünya'nın en kötü pankartı bence bu üstteki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Beyler burası antu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 benim sorum; neden uA baskılı ürün? neden GS storedan alınmış kulüp kasasına kazanç sağlayacak bir ürün değil de bir taraftar grubunun ürünü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar