dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 http://www.bigumigu.com/haber.asp?hid=5199 Times SQ'de Size Özel Konfeti Bu sene Times SQ’de yeni yil icin atilacak olan konfetiler yerine ‘post-it’ kullanilacak fakat projenin ilginc yani ise bu konfetilere istedigimiz mesaji yazabiliyoruz! Isminizi, yasadiginiz yeri, ve yeni yil dileklerinizi internet uzerindende ekleyebilirsiniz. Time SQ meydaninda giden insanlar ise kurulmus olan ‘Wishing Wall’a istedikleri dilekleri yazabiliyorlar. Daha sonra toplanicak olan bu post-it’ler gece 12 oldugunda konfeti seklinde yukardan atilacak. Sizde istediginiz mesaji internetdeki su formu doldurarak yollayabilirsiniz. .-__________________-. doldurun doldurun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 HEMEN KÜFÜR YAZMALIYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Name: Omar Al Abdullah City: Baghdat Country: Iraq New Year's Wish: DIEE INFIDELS!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bak bu güzel bi troll olmuş.. eğlenceli bişiler daha çıkar. az daha yer olsa şu "nijeryalı next of kin scam" geyiğini yazardık mesela. sevgili noel baba. bu kış komünizm gelsin.. lütfeeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ascraeus said: Name: Omar Al Abdullah City: Baghdat Country: Iraq New Year's Wish: DIEE INFIDELS!!!! baghdad =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 allan ıraklısı o kadar ingilizceyi bile iyi öğrenmiş bence.. hatta daha doğrusu BOOOOOOOM yazmak olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bunu yazan tosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 gönderdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bana soyleyin, ben yilbasinin ertesi gunu gidip meydanin ortasina birakiim kagida yazip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 msn adresi vereyim. bakalım neler olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 çok zekice :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar