BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi mesela yararli kullanmak war en onemlisi bu tip seleri mesela facebook evet dunyanin en buyuk zaman kaybi belki ama bizim amerikan futbolu takimi en kolay bu sekilde buldum haberlesme yolunu cunku herkesin war grup kuruldu herkes uye herkese mass message gidiyo antreman saatleri kimse gormedim diyemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Brigand said: Dworgian said: otokontrol ftw algılaman sux boşu boşuna mesaj attın o kadar 2 sayfa önce istediğin herşey yazarken. abi çalışıorum akşam devam edelim dersen rahat rahat wot yazarım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ama kısaca demagoji yapıp dediğin lafları çeviriosun komik bi şekilde. o yüzden sana kısa cevap verdiğimde yetersiz kalıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 uzun cevap verdiginde de emirin sablonu koyyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 @brigand kullanmayı beceremeyip kullananlara bok atan moddasın. yanlış yoldasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 whore ne demek öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ayrıca kimileri msnde attention whoreluk yapar kimileri forumda kimileri gerçek hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 guzel bisi abi attention whoreluk herkes ilgi sever eauhuhsxigjadfjgbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 it depends :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 pogodi said: benim eski erkek arkadaşım msnime girip nickimi "ÇOK MUTSUZUM ÇOK YALNIZIM OOOFFFS" yapıp noldu yazan erkekleri engelleyip siliyodu Yüzyılın buluşu yalnız bu harika süper falan deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 msn - facebook kullanmıyorum.oyun oynuyorum ben boş vakitlerde online olarak tanışmak için vakit ayıramam ha birisi mail-telefonla filan arayıp msn e girsene bişi konuşalım dese girilir tabi ama hergün konuştuğu adamla msn den veya facebook tan saatlerce konuşanlara anlam veremiyorum hatta sevgili bile olsalar anlamıyorum bu kadar ne konuşuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Osuran_boğa said: ama hergün konuştuğu adamla msn den veya facebook tan saatlerce konuşanlara anlam veremiyorum hatta sevgili bile olsalar anlamıyorum bu kadar ne konuşuyolar. bunu bende anlamıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 böyle bi topikte nası kavga edebildiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Dworgian said: Osuran_boğa said: ama hergün konuştuğu adamla msn den veya facebook tan saatlerce konuşanlara anlam veremiyorum hatta sevgili bile olsalar anlamıyorum bu kadar ne konuşuyolar. bunu bende anlamıorum abi sevgili olunca konusucak bisiler oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 olmuyo abi. ne oluyo. buluşmuşsun 5 saat birliktesin eve gidiyosun bi 5 saat de msnde konuşuyosun. birbirini hergün gören iki insan 10 saat ne konuşabilir lan aklım almıyo yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 BonePART said: Dworgian said: Osuran_boğa said: ama hergün konuştuğu adamla msn den veya facebook tan saatlerce konuşanlara anlam veremiyorum hatta sevgili bile olsalar anlamıyorum bu kadar ne konuşuyolar. bunu bende anlamıorum abi sevgili olunca konusucak bisiler oluyo abi sevgililik yılları aştıkça bi de 2 taraf ta çalışıosa arkadaşlarıyla pek görüşemiosa ( yani "bak böyle böyle olmuş" lar fln yoksa) pek saatlerce konuşulmuo msnde gibi bence. ama tabii ben paso online oyundayım ve konuşcaksam sesini duymayı tercih ediorum hani zevk renk meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ben gayet eğleniyorum abi sevgilimle msnde muhabbet ederken. Elbet birşey çıkıyor yani. Demin praying mantis çiziyordum mesela asdkjaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Azmodai said: brigand klasik bir internet tiplemesi (gevurcada archtype diyorlardi galiba bunlara). Internet kullanir, forumlarda takilir eder ama msn gibi boyle herkesin kullandigi seye muhalefet edip kullanan herkesi vakit harcamakla suclar, bunu da yuzune vurunca da "oyle bisi demedim, siz kullanin ama ben amacsiz buluyorum, bence bosa vakit" gibi bir savunmayla yine inceden size laf sokuyor. Bu tip adamlar boyle dikkat cekip yerlesmeye calisiyor. Brigand, cok tarz bir adamsin dostum, msn listen olsa da 10-12 kisi olur zaten, vaktini ayarlamak cok zor olmaz sanirsam. tüh oyunu anladı birisi bundan sonra dikkat çekemem ben, tüh. karizma yapmaya çalışıyodum şurada foyamı ortaya çıkardın ne saçma bişe yazmışsın yahu ahahah açıklama yapacam da neresine yapsam diye şaşırdım ondan haklısın diyorum sana. Buyse said: @brigand kullanmayı beceremeyip kullananlara bok atan moddasın. yanlış yoldasın. beceremiyom kullanmayı başaramıyorum yapamıyorum msnin üzerinden kalkamıyorum heavy burden msn benim için keşke kursu filan olsa da gitsem msn nasıl kullanılır diye öğrensem bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ya olabilir tabii canım. da niye mantis lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 E çok komik çünkü sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ya heralde kounşursun sevgilinle msnde ama şöyle oluyo mesela -aşkım onlaaaynsın niye bişey yazmıyosun bana -bişey yaz bana -ilgi göster bana -bişey de bana -. -. -... böyle olduğu küfür edesim geliyo ki etmişliğim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ha öylesinden kaçacaksın tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sesu said: E çok komik çünkü sdf. ss please ? fede said: ya heralde kounşursun sevgilinle msnde ama şöyle oluyo mesela -aşkım onlaaaynsın niye bişey yazmıyosun bana -bişey yaz bana -ilgi göster bana -bişey de bana -. -. -... böyle olduğu küfür edesim geliyo ki etmişliğim var abi ben onu wow da yaşıodum bi bakıosun 4 olmuş mesaj aşkım sevgilim? hayatım napıosun? e peki! şimdi CoD da allahtan oyunu bırakıp cebime bakıorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yalan söylüyodum artık ben yatıyorum, dışarı çıkıyorum vs diyip engelliyodum sdlfkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 1 ay görmediğim başka şehirde yaşayan arkadaşımla 1 saat sohbet ettimmi konuşacak bişi kalmıyor.hayır yani ilgi alanlarımız zıt falan da değil böle fantazi kurgu kitaplar - bilim kurgu kitaplar,diziler,filmler falan aynı şeyleri izliyoz okuyoz ama 1 saat hadi biyerde ciğer yerken de 1 saat konuştun 2 saat e yeter be kardeşim . sevgiliye de hadi arkadaştan fazla vakit ayırman gerekecektir günlük 1 saat yetmez mi? bence yeter zaten sohbet sohbet nereye kadar ya sıktı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar