Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fena hacklendim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi girdim acc'e.Herşeyim duruyor haha.Benim druidle başkası online dı hacklendiğim an.Shadow labs a atmışlardı hatta druidi.Acaba account suspended olunca kitleniyormu charlarda?

Gerçekten çok enteresan arkadaşlar.Hacker charlarda gezerken arkadaşlar takip ediyordu çünkü.Nasıl alamadı hiçbirşeyimi anlamış değilim.Neyse keyfim yerine geldi :)
Mesaj tarihi:
nameless said:

benden önce davranmış di. rep'leri kaçırdım :(

Ben login'ken bu tip konularda haddimizi bilelim lutfen =P Hatta admin'ler eklenti yazsin benim icin. =P

eheh.
Mesaj tarihi:
Barathrum said:

Şimdi girdim acc'e.Herşeyim duruyor haha.Benim druidle başkası online dı hacklendiğim an.Shadow labs a atmışlardı hatta druidi.Acaba account suspended olunca kitleniyormu charlarda?

Gerçekten çok enteresan arkadaşlar.Hacker charlarda gezerken arkadaşlar takip ediyordu çünkü.Nasıl alamadı hiçbirşeyimi anlamış değilim.Neyse keyfim yerine geldi :)

geçmiş olsun. ucuz atlatmışsın.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
pc yi formatladım wowu yükledim falan filan, adamlar accountu nasıl hacklemişler hayret ettim,üstüne bir de authenticator koymuşlar şuanda hiçbişey yapamıyorum.bunun açıklaması nedir bilen var mı
Mesaj tarihi:
Ben Authenticator kullananlara acıyorum. Hacklenme şansınız olmadığı için ee ...rım böyle işin içine diyip oyunu bırakma şansınız kalmıyor ahahahaha :D ben 2 kere üst üste hacklendim her bi haltı şifrei mail adresini fln değiştirip bilgisayara format atıpda en son dedim yeter 4.5 sene oynadım biraz da real life a akıyım mutluyum huzurluyum. Kesinlikle Authenticator kullanmayın ömrünüzü bitirmeyin :D
Mesaj tarihi:
az önce heklendim -authenticatorumu kaldırmıştım hantallık ettirio diye loginde- ticket falan attım bakalım ne kadar sürede hallolucak

yanlız iyi para var bu işte yahu bende başlasam hacklemeye fln diye düsünmeye başladım
eve 5 tane çinli alsam otursunlar yerde (bide sandalyemi alacam) çalışsınlar sdfs.
Mesaj tarihi:
Çinliler authenticator algoritmasını kırsalar paranın gözüne koyarlar yalnız ahaha.

Bir gecede 1 trilyon gold falan kaldırıp vurgunun kıralını yaparlar
Mesaj tarihi:
Çinliler onu krısalar dahi bu sefer diğer authenticatorsızlar kadar hacklenme şansımız olur ancak :P
Galiba senin auıthenticatorın arkasındaki serialı bilmeden crackleyemez çünkü o seriale göre şifre oluşturuyor karşılıklı olarak.
Mesaj tarihi:
Mmo championda bir başlık var

adamı hacklemişler, üzerine birde authenticator eklemişler accounta :D HACKER WIN!

http://www.mmo-champion.com/general-discussions-22/he-got-hacked-yes-here's-another-one-but-!/
  • Yeni Oluştur...