nameless Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 benden önce davranmış di. rep'leri kaçırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Şimdi girdim acc'e.Herşeyim duruyor haha.Benim druidle başkası online dı hacklendiğim an.Shadow labs a atmışlardı hatta druidi.Acaba account suspended olunca kitleniyormu charlarda? Gerçekten çok enteresan arkadaşlar.Hacker charlarda gezerken arkadaşlar takip ediyordu çünkü.Nasıl alamadı hiçbirşeyimi anlamış değilim.Neyse keyfim yerine geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 nameless said: benden önce davranmış di. rep'leri kaçırdım :( Ben login'ken bu tip konularda haddimizi bilelim lutfen =P Hatta admin'ler eklenti yazsin benim icin. =P eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Barathrum said: Şimdi girdim acc'e.Herşeyim duruyor haha.Benim druidle başkası online dı hacklendiğim an.Shadow labs a atmışlardı hatta druidi.Acaba account suspended olunca kitleniyormu charlarda? Gerçekten çok enteresan arkadaşlar.Hacker charlarda gezerken arkadaşlar takip ediyordu çünkü.Nasıl alamadı hiçbirşeyimi anlamış değilim.Neyse keyfim yerine geldi :) geçmiş olsun. ucuz atlatmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Saolasın :) verdim formatı,W7 64 bit yükledim şimdi.Bakalım nasıl çalışacak wowda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 pc yi formatladım wowu yükledim falan filan, adamlar accountu nasıl hacklemişler hayret ettim,üstüne bir de authenticator koymuşlar şuanda hiçbişey yapamıyorum.bunun açıklaması nedir bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Senin 3 kuruşa almadığın authenticatorı alıp accountlarını koruyorlar desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 kaspersky workspace sağolsun içim rahat.gerçi ota b.ka izin ver diyorum ama biri patlamaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Antivirus başka authenticator başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Absolut said: Antivirus başka authenticator başka. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Authenticator şu oyuna blizzardın koyduğu tartışmasız en dahice şeydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Ben Authenticator kullananlara acıyorum. Hacklenme şansınız olmadığı için ee ...rım böyle işin içine diyip oyunu bırakma şansınız kalmıyor ahahahaha :D ben 2 kere üst üste hacklendim her bi haltı şifrei mail adresini fln değiştirip bilgisayara format atıpda en son dedim yeter 4.5 sene oynadım biraz da real life a akıyım mutluyum huzurluyum. Kesinlikle Authenticator kullanmayın ömrünüzü bitirmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 az önce heklendim -authenticatorumu kaldırmıştım hantallık ettirio diye loginde- ticket falan attım bakalım ne kadar sürede hallolucak yanlız iyi para var bu işte yahu bende başlasam hacklemeye fln diye düsünmeye başladım eve 5 tane çinli alsam otursunlar yerde (bide sandalyemi alacam) çalışsınlar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Abi nasıl hackleniyosunuz bi anlatırmısınız . Hani cafeden fln bağlansanız eyw da . Normal pc ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ya bende 3 tane wow accountu var tek bnet e bağlı 3ümüzden birinde demekki cookie tracker, trojan bişey vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Çinliler authenticator algoritmasını kırsalar paranın gözüne koyarlar yalnız ahaha. Bir gecede 1 trilyon gold falan kaldırıp vurgunun kıralını yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Çinliler o algoritmayı kıran birilerini taklit edebilir en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Çinliler onu krısalar dahi bu sefer diğer authenticatorsızlar kadar hacklenme şansımız olur ancak :P Galiba senin auıthenticatorın arkasındaki serialı bilmeden crackleyemez çünkü o seriale göre şifre oluşturuyor karşılıklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mmo championda bir başlık var adamı hacklemişler, üzerine birde authenticator eklemişler accounta :D HACKER WIN! http://www.mmo-champion.com/general-discussions-22/he-got-hacked-yes-here's-another-one-but-!/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 abi accountu yeni almıştım zaten.authenticator istesem gelmezdi o sürede:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 abi aynı olay oldu işte dün , önce hacklediler sonra authenticator eklemişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Thaumiel said: Barathrum said: Sadece müzik indirdim.. lies. dasşfasd:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar